Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 22
gabitzam spune:
Eu am facut cerere la intoarcerea in CIC. S-a dat si o decizie de suspendare a CIM cand am intrat in CIC, dar la mine nu a ajuns nici o copie, aia a ramas probabil la angajator, cred, nici nu-mi amintesc.
Am doar decizia de reincepere dupa concediul cu copilul.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
patriciaRO spune:
DARIA
Sa fii sanatoasa si iubita! pupam!
Loreen, merge si fara smanatana.. Initial nu vroiam sa pun insa am zis sa incerc. Este buna la gust si cu dar si fara... Spaghetele cica numai din alea ar trebui sa fie. Oricum data viitoare fac insa cu carnita de vita. Ca ne place mai mult decat cu vinete...
Cu Dode, ma intreba de mailul tau ca sa-ti trimita, cred, invitatia. Foarte bine ca va duceti. Noi nu avem cum ca abia pe la sf lui iunie cred ca vom ajunge in RO... Sa va distrati si pentru noi! si pupa-l dulce din partea noastra! si casa de piatra! oricum cred ca-i trimitem si noi atunci vreun sms... insa mai zii si tu!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Elisor, Pifosul inca tuseste si expectoreaza si inghite mucii. Eu ii mai desfund cu Batista Bebelusului care face minuni frate. Adica ia toti mucii si doarme si el linistit, noaptea... Insa in timpul zilei este crima si pedeapsa!
Face muci non-stop... Sper sa-i treaca ca altfel nu stiu ce sa-i mai dau.
Beatrice, mami de
Alex pifos
gabitzam spune:
Asparagusul se cheama in romaneste la piata sparanghel. N-am mancat si n-am gatit niciodata.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
La multi ani DARIA ANAMARIA!
voiam sa scriu romane dar m-au luat niste dureri
asa ca revin mai tarziu. 
Album Alyssa
lucas spune:
Adina, Monu,Gabi multumim mult pentru simbata, am vazut si pozele, frumoase tare si de la noi, inca o serie
BooBoo
fi-miu acasa nu maninca cartofi prajiti da la petrecere a mincat, tort nu ai sa vezi, simbata a halit o felie, concluzie: ii place sa i-a masa in oras.
elisor, da la MBA, mai am aproape 2 ani.
loreen am ris cu lacrimi, acu pe bune, ce crezi ca vb. copii pe mss!!!! uite-te putin la canalele de muzica sa vezi mesaje!!!
TDI e tare bun sparanghelul. am mincat, dar nu stiu sa gatesc.
pina la urma cred ca la Jesolo o sa venim. am gasit o agentie care asigura charter si transport de la Venetia la jesolo. sa vedem daca gasim si locuri in perioad cind vrem noi.
aseara m-am chinuit sa inteleg ce vrea fi-miu sa zica: "vavaiu" ca sa realizez de dimineata cind am fost la gimnastica: tramvai!!!
gabitzam eu cu telefoanele sunt patita: a sunat la 112!! de nu mai stiam cum sa-mi cer scuze `de la aia. si nu odata de 2 ori!!!!
apoi a sunat la o colega, si vb. cu ea la 11.00 seara. de m-am facut verde albastra. acum avem mare grija pe unde lasam telefoanele.
de pe tel maica-mii a dat mesaj gol la toate contactele, de au sunt tel in draci la maica-mea ca ne-am speriat ca ii este rau.
babygirl spune:
Multumesc pt info referitoare la acte.
Eu tot nu pricep de ce fundatia unde am lucrat pana sa intru in CIC si de unde plec(mi-am depus demisia acum 3 sapt si astept sa imi dea CM). trebuie sa faca actul aditional in care sa scrie ca "am convenit modificarea urm#259;toarelor elemente ale contractului de munc#259; sus men#355;ionat, dup#259; cum urmeaz#259;: reluarea activitatii in cadrul fundatiei incepand cu data de 26.05.2007 , ca urmare a incetarii concediului de crestere copil. " Nu era firesc ca acest act sa fie emis de cei care imi preiau cartea de munca? Adica fundatia imi ridica suspendarea, dar imi si aproba demisia in aceeasi zi de 26 mai. Nu pricep.
loreen spune:
Elisor da sa moara scroafa daca io am vrut sa impart ziua mea de marti cu cineva...io de felul meu nu-s egoista,dar acuma ar fi trebuit...
Deci pe scurt din experienta mea cu bestia soacra stiu asa...ii ceri nu-i ceri ceva are grija mereu si tot timpul sa-mi reproseze mie sau cui simte ea nevoia diverse nemultumiri personale...pentru care am avut o discutie "foarte principiala" cu ea,i-am presarat drept umplutura niste citate din marea ei intelepciune si de atunci ma ocoleste cand ma vede...chiar imi cere voie sa mi se adreseze...
da ce puii mei crede ca m-a castigat la belciuge?!
Asa ca din cauza de motiv intotdeauna am preferat sa fac treaba cu strainu' chiar si cand e vorba de fiica-mea...
a...mai am 3 saptamani de dieta...fusta am vrut sa o iau insa azi nu mi s-a mai parut asa frumoasa si am zis pas...
Tdi cum faci de speli de rusalii ca mie mi-au bagat babele morcovu-n frunze si stau cu 2 cosuri pline si dulapurile goale...
Gabi pentru tine
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
babygirl spune:
Elisor, merci pt info concurs miniblu. O sa aleg o poza. Aveti vreo sugestie? Pe care s-o trimit?:)
Apropos de poze, unde se muta albumele Yahoo pana la urma? parca in iunie se inchid conturile yahoo photos, nu?
Am sunat acum la booboo. organizeaza intr-adevar o petrecere de Ziua Copilului, dar va avea loc in 31 mai de la ora 18. Este un bal mascat, vor fi invitati niste clauni, intrarea 35 RON, daca vreti sa participati tb sa faceti rezervare. Eu nu as merge in nebunia aceea. Prefer sa mergem in 1 iunie, chiar 2 iunie, cum va mobilizati voi.
poze