Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 21
babygirl spune:
Un copil la gradinita...
Un copil, la gradinita, incearca sa isi incalte cizmulitele. Pentru ca nu se descurca, a cerut ajutor educatoarei. Cu tot trasul si impinsul, cizmulitele nu voiau nicidecum sa intre. Pana cand a reusit totusi sa il incalte, educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte.
De aceea aproape ca i-au dat lacrimile cand copilul i-a zis:
-Doamna, dar sunt puse invels...
Intr-adevar, erau pe picior gresit... Nu a fost cu nimic mai usor sa ii scoata cizmulitele decat sa i le puna, totusi a reusit sa isi pastreze calmul pana cand iar cizmulitele erau incaltate, tot cu sudoare pe frunte, dar de data aceasta asa cum trebuia. Insa atunci baietelul a zis:
-Cizmulitele astea nu sunt ale mele!!
In loc sa strige la el:"De ce nu mi-ai spus??", educatoarea si-a muscat buza si inca o data s-a chinuit sa il descalte. Cand s-a terminat chinul descaltatului, baietelul i-a spus:
-Sunt cizmulitele flatelui meu. Mama mi-a zis sa le incalt pe astea azi.
Acum ea nu mai stia ce sa faca...Sa planga sau sa rada? A reusit totusi sa stranga suficienta rabdare pentru a se lupta din nou cu cizmulitele.Cand, in sfarsit, l-a incaltat, inainte de a-l trimite afara la joaca, l-a intrebat:
- Si acum, unde iti sunt manusile? Trebuie sa ti le pun in maini ca sa poti pleca afara!
- Le-am bagat in cizmulite ca sa nu le pield...
elisor spune:
Pengunica eu stiam ca asparagus e planta de-aia de se tine in ghiveci, se si gateste din ea?! Scuza-mi ignoranta sunt cam paralela in domeniul culinar, dar ma tratez
, acum de cand am descoperit ghimbirul sunt innebunita dupa el.
Laura cred ca cerealele fulgi de porumb sunt in regula. Si, ti-ai atasat fusta garderobei sau ai probat-o doar pentru orgoliu? Cat mai ai din dieta? Eu o zi bag peste una pui.
Cu "sezonul de impuiere a barzaunilor"
se prea poate sa ai dreptate, asta e teama mea cea mai mare in viata dupa ce am vazut atatea persoane dragi care au disparut din cauza acestei cumplite boli, sa speram ca vom fi sanatoase pana la niste batraneti rezonabile sa ne vedem macar copiii mari si pe picioarele lor, in rest ce s-o mai putea pe langa, ca nu e musai
. Azi le-am dat liber barzaunilor, daca-i tin laolalta vezi si tu ce iese 
Uite cum nu pot pleca de langa voi si de-acasa, astept telefonul dealerului sa vad pe unde-si face de cap masinuta...
Editez: stiam povestirea cu cizmulitele, ma amuza ori de cate ori o citesc...Adina totusi, ai citit mesajul despre miniblu???
Ca o paranteza, ieri vine Bianca cu cizmulitele in bucatarie sa i le dau, i-am zis ca-s ocupata cu taiatul verzei si sa mai astepte, peste cateva minute vine cu ele in picioare
...
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
babygirl spune:
Dragelor, ma puteti ajuta?
Incerc sa-mi recuperez cartea de munca de la fostul loc de munca. Pe langa intarzierile la care ma asteptam datorita ineficientei personalului si a dezinteresului managerilor, acum intampin si alte greutati,iar eu nu-mi pot recupera CM desi mi-am inaintat demisia in urma cu aproape o luna. Deci, ce inseamna decizie de suspendare a contractului de munca, pt ca intreaba fosta mea sefa daca o am si ii pot trimite o copie? Am inteles ca este ceva nou, de 1 an, ca tb facut cand intri in CIC, iar cand iesi din CIC este nevoie de un act aditional de revenire. Pai eu nu ma intorc la ei. Si inca o intrebare:daca Ema a implinit 2 ani in 25 mai, sambata, eu din ce data tb sa apar in CM la noul loc de munca?
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Maya Ilinca!
La multi ani fericiiti Serban Ioan!
La multi ani fericiiti Daria Ana-Maria!
Adina, decizia de suspendare este decizia pe care o emite angajatorul, in cazul tau, in momentul cand ai intrat in concediu de ingrijire copil. Se arhiveaza de catre angajator, asa ca e ciudat ca ti-o cer tie. Cand ai facut cererea de CIC, posibil s aiit fi dat si tie un exemplar. Serviciul trebuia sa il incepi luni, 28.05.2007.
Sunt in depresie. Nici sa va citesc nu mai pot.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Mercedes spune:
elisor- sa nu te aud ref la boala respectiva ca si eu am avut idei din astea si credema ca am f multe persoane din familie care au murit din cauza asta, nu ti spun doar despre mama mea si despre fratele meu care a murit la 3 ani de la nastere de leucemie ( eu aveam atunci 1 an). In 2001 m am internat in spital ca aveam dureri groaznice de stomac( urlam de durere si cand mancam un biscuite , ma calmam doar cu algocalmin injectabil, credeam si eu la fel ca am cancer deoarece am fost la o gramade de medici care nu mi au putut spune ce am. Pana la urma fierea din cauza ca era f marita cu puroi ,,freca,, pancreasul si de acolo acele dureri... ajunge.
La multi ani copilasilor nascuti ieri si azi, scuze dar ieri m am distrat cu altele.
PS bia n a ajuns in finala dar in schimb cristi da.
Loreen - iri trimit o floare sa nu te mai stresezi cu fetita ta.
gusta- nu ne spui cum a decurs operatia?
elisor spune:
Raspund sa ma aflu in treaba, probabil o fac degeaba, eu lucrez la stat si am intrebat daca trebuie sa fac vreo cerere, ceva, la intoarcerea la servici. Absolut nimic si serviciul il incep a doua zi dupa ziua Biei. Mie la intrarea in CIC mi-au dau o hartiuta prin care mi se comunica ca am contractul suspendat pe perioada CIC. Atat.
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
elisor spune:
Cred ca e marti
...socru-meu ma suna ca e la coltul blocului, vine sa ia ceva din beci si ca si cum prezenta lui nu e totuna cu a-mi strica ziua mai si comenteaza ca noi suntem ciudati, ca noi suntem cu fitze, balarii de-astea, i s-a casunat pe Dan ca nu merge la el sa stea sa-l tina de manuta cand ii pun astia centrala pe perete, si ce daca omu' lucreaza, si ce daca are copii, nu, el trebuie sa fie prezent la datorie ori de cate ori are domnu' mofturi ca i se pare ca a fi pensionar e totuna cu a lucra si a avea familie cu copii, dar cine bate pietele sa vada care mai sunt preturile, cine sta sa vada si comenteze viata politica
...sunt asa de suparata ca imi vine sa ma dau peste cap si sa gasesc o solutie salvatoare sa nu mai fiu nevoita s-o duc pe Bia la ei din iulie, ca mi-o va scoate pe nas mai mult ca sigur...cand ma gandesc ca m-am dat peste cap sa-i iau un cadou si scump pe deasupra si l-a aruncat intr-un colt de cum am intrat, nici macar n-a fost curios sa vada ce e, si doar m-a avertizat Dan ca n-are rost sa arunc banii pe el
.
A inceput si ploaia, unde naiba sa ma mai duc, parca vad ca vine si Andreas de la scoala mustruluit de doamna ca nu i-a adus banii 
Dealerul mi-a promis ca suna si vad ca-mi tot inchide la apelurile mele, in puii mei dar pe banii mei am dreptul sa stiu ce naiba e cu masina, nu? 
Scuzele mele, cred ca v-ati saturat si de ele si de mine, dar am zis ca daca scriu poate-mi trece supararea...Laura eu cred ca mi-ai imprumutat ziua
, n-aveam nici o taina inainte si acum o impartim, nu era corect sa ai te "bucuri" singura...dar poate la tine-i mai bine, sper.
Dar sa fim sanatosi, se poate si mai rau...
Bianca (13.06.2005)
elisor spune:
Mercedes
cate ai mai patimit si tu...asa e, n-am dreptul sa ma plang, imi pare rau pentru mama si fratiorul tau pe care nici nu ai apucat sa-l cunosti prea mult
.
S-a incheiat concursul? Ai vazut, Cristi a ajuns in finala si fara voturile noastre, cred ca e foarte incantat, felicitari!
Cornelia
0,01% poate ajuta.
Bianca (13.06.2005)
fran spune:
Salutare !
Mi-am facut socoteala ca de 2 saptamani nu am petrecut o zi intreaga intr-un singur oras
Bine, in we ne mananca pe noi talpile deci nu e cineva anume vinovat
Mai frumos e cand merg dimineata la Ploiesti, la pranz la Campina si seara ajung in Bucuresti. Pana cand o sa ma supar si o tai spre Sinaia...
De citit nu am apucat sa citesc decat de la Adina in jos
, Iepu' a facut doi ani tot sambata si cu data aia mi-au zis sa fac cerere de reluare a activitatii.La noi e prinsa in contract si o renegociere a salariului la reintoarcere din CIC, deci poate de aia a fost nevoie si de cerere.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Tdi spune:
Ciao!
uitati aici www.funghiitaliani.it/index.php?showtopic=17020" target="_blank">foto asparagus, in It se mananca pe rupte si sunt mii de retzete, spre rusinea mea inca nu am facut nici una dar cu prima ocazie incerc.
Album Alyssa