Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Imi cer scuze ca iar am ramas in urma cu urarile:
TEODORA-MARIA , IULIA-MARIA , ANNA MIRUNA si nu in ultimul rand MAYA ILINCA
DAVID si SERBAN IOAN

Sa fiti fericiti copii, sa aveti parte de multa sanatate si iubire !

Va multumesc mult pentru urari, sa ne fie copiii sanatosi si sa ne umple vietile cu bucurie ! Loreen

La picnic a fost ok, cam multa agitatie totusi, cu patru plozi mici si cu un soare arzator, dar lumea a fost incantata si s-ar putea sa repetam figura si saptamana viitoare... DAR vroiam sa va intreb daca s-a stabilit ceva de 1 sau 2 iunie (cum zicea Monu) sau parca spusese Adina ceva de Boo-nu-stiu-cum... ? Scuze ca n-am retinut, dar n-am mai intrat decat pe fuga, azi dimineata oleaca si acum inca 10', dupa care vreau nani pentru ca sunt rupta. Cu ocazia asta mi-am amintit ca vroiam sa va multumesc pentru incurajari, Eli, Fran, Loreen, Danelutza - mi-au prins tare bine Inca sunt oleaca tracasata din cauza ca am trecut la program de 8 ore, dar sper ca in doua-trei zile sa imi revin. Ah, si mai e si caldura asta oribila, care ma scoate din minti

Olga M, ai ajuns in tara ? Cum a fost Parisul?

As fi vrut sa vad si poze (vad ca ati pus o groaza), dar mi-a expirat timpul. Va pup si va doresc o saptamana usoara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Dorm pe mine, dezpuiez capra, vorba Laurei, si ma bag in pat ca nu ma imi pot tine felinarele deschise.

Gabitza la fel facea si mandra mea pana am zis gata, ce-i al meu e numai al meu si am avut grija sa-l pun cat mai sus in casa, capur si simplu mi-l vana si tot asa nu puteam sa-l blochez...sa mori de ras cat sunt de inventivi

Daniela citind ce mi-ai lasat, haioasa esti tu ...nici vorba de chitanta, doar noteaza undeva, maine am drum la scoala ...mersi ca m-ai ascultat!

Laura l-am sunat pe Andreas sa vad daca e acasa, noi fiind in parc, ce crezi, era cu un prieten desi acum vreo 2 zile i-am spus sa nu vina cu nimeni in casa daca nu e unul din nou acasa si el face tot cum il taie capul. I-am promis la telefon o bataie s-o tina minte si cand ajungem acasa ia-l de unde nu-i, dar vine el ...azi numai suparata am fost pe el,
Pai atunci cereale de care? Ca tare mi se scurg ochii dupa cele ale copiilor.
Pai si eu mai trebuie sa dau jos vreo 8 kg si ca sa fiu multumita.

Teddy ma laud cu ce pot si eu ca in ultimul timp nu prea au mers lucrurile, dar sa speram ca se va indrepta situatia. Si apoi voi m-ati tot provocat sa va spun ca daca era dupa mine va aratam finalul...pai la asa diferneta intre tine si sot normal ca nu se vad 2-3 kg pe care vrei tu sa le dai jos (desi sotul tau are kg foarte bine proportionate de nici nu zici ca bate suta), dar Dan are undeva pe la 75. Multumesc de felicitari .

Nelia ce planuri marete ai chiar si nasterea vad ca ai programat-o, sa dea domnu sa-ti iasa toate asa cum le visezi si ti le doresti, dintre toate nasterea e cel mai greu de programat, eu am avut cezariana la amandoi si au venit tot cum au vrut ei la 37 de saptamani.
Intr-o luna jumate am dat kg astea jos, exact ca Gusta, si nu vad de ce-ar fi rau ca tot timpul am mancat legume, fructe, peste, mai sanatos ca acum n-am mancat niciodata. Mersi de complimente!

Bea mi-am copiat reteta s-o am acolo ca arata foarte fain si ca orice pasta se face si uosr si sunt super gustoase, mersi
Tare cunoscut imi suna Jamie Oliver...cum se mai simte Pifosul?

Raluca ai apucat sa te odihnesti cat de cat?

Anca sa-mi scrii cum va fi maine la oftalmolog cu Patrick, cum a fost botezul micutei Lara?

Lucas felicitari...parca spuneai de niste examene reusite, nu? Tu faci MBA, nu? Mai ai un an sau e ultimul?

OanaC imi dai si mie reteta de brocolii cu pui? Cum se mai simte Eva?

Adina sper ca ai vazut ca ti-am scris despre miniblu...

Fetelor io am niste pitici mari la etajul superior, ma doare in gat dar nu ca la o raceala ci cumva ca un obstacol si ma tot gandesc ca bunicul din partea mamei a murit din cauza unui cancer la laringe, epliglota, undeva pe-acolo, si nu ma pot gandi decat la asta. Am mai patit o data ceva asemanator si m-am infiintat la endocrinolog urgent dar m-a lamurit ca nu e cancer, mi-a dat analize de facut dar daca mi-a spus ca nu e lucrul de care ma temeam nu m-a mai interesat sa-mi fac analizele. Dar ceva la glanda tot am, cum ridic vocea cum ma gatui si mi se usuca gatul sau ma trezesc noaptea ca ma sufoc.
Iar probleme, nu?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna seara! desi am zis ca ma apuc de treaba ca-s vasele si rufele cat himalaya, n-am rezistat sa nu intru si pe aici putin!
Azi aproape toata ziua am batut campii pe net cautand informatii despre o chestie ce ar putea fi cheia problemelor mele de sanatate, ma rog, a unora dintre ele...trebuie sa ma mai documentez putin si apoi sa fac niste demersuri si sper analize...faza e ca sunt aproape sigura dar nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma dau cu capul de toti peretii.

Elisor, ce ziceai tu cu gatul, eu am patit ceva asemanator (plus tuse si sufocat in somn, dificultati mari la inghitit apa si mancare) la cateva luni dupa nastere, cauza era lipsa de minerale din organism (fier, calciu, iod, magneziu...nu stiu exact care dintre ele provoaca problema, mie imi lipseau masiv toate), dupa ce am luat niste suplimente mi-am revenit. N-ar fi rau sa-ti faci niste analize! Lipomul (daca asta e) e de lasat in pace daca nu te deranjeaza, insa daca creste sau e intr-o zona unde poate fi deranjat de haine de ex e mai bine sa-l scoti. Noi avem in familie asa ceva, bunicul, maica-mea si frate-su au, din pacate sunt din aia care cresc si se inmultesc, cu cat asteapta cu atat se complica treaba. Cu slabitul te rog frumos sa te lauzi, numai asa ma mobilizez si eu - Miss Lenea 2007!
Loreen, .
Gabitza, pupam nazdravanul dotat cu celular! si noi am patit-o de multe ori, noroc ca a pierdut deja interesul pentru ele (dupa ce mi-a stricat 2!).
Beatrice, arata super papica! multumim de reteta!
Pengunica, sanatate lui Benica, pupam sa-i treaca raceala!
Danelutza, aici tot ploua si e friiig, deja m-am saturat insa ma gandesc ce nasol a fost cu caldura si imi trece repede!
Gata, ma duc la treaba ca nu mai am scuze!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

LA MULTI ANI DARIA ANA MARIA!

Am reusit in sfarsit sa-l duc pe Benica astazi la gradi si vad ca nu m-au sunat sa ma duc sa-l iau..oricum nu avea temperatura dimineata.Am citit tot ce ati scris,am vazut din nou pozici si bineinteles am savurat doar virtual reteta de spagheti(poate pregatesc si eu).
Am reusit sa-mi strang de prin casa ,sa-mi spal rufele si sa le intind,astazi vin de la gradi pe acasa si nu vreau sa creada ca romancele nu sunt harnicute...la cat e de mare casutza mea ,termin intr-o ora tot.

Se gaseste asparagus in Ro?Daca da,va dau o reteta rapida ...

Si cum nu puteam sa inchei fara sa va relatez si o intamplare destul de neobisnuita pt Japonia...ieri in jur de ora 8 si jumatate seara unei angajate de a noastre i s-a furat masina din parcarea casei melenu stiu de ce si cum pt ca nu aveau cheie de la masina,faza ce-a mai naspa e ca tipa avea si calculatorul in masina iar autoturismul avea doar un an de folosinta ,sper sa -si recupereze masina sau cei de la asigurari sa-i dea alta..tipa sustine ca ar avea CASCO....Ne gandeam acum cum de nu a furat-o pe a lui Pengu ...pe a mea sau a lui frate-miu mai mult il costau pe ,,infractor,,sa le arunceSi eu care ma duc uneori cu Ben in parc fara sa incui casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI DARIA ANA-MARIA!!!

Sa cresti mare si sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai frumos pe lume.

Si ca sa fie la noi treaba buna, aseara au plecat socrii si s-a dus si la noi dramul de liniste. Iar azi noapte nu am dormit pentru ca am pazit-o pe Alexia care a avut iar episoade usoare de sufocare. Ar edin nou rosu in gat. Si ultima data a mai facut acum 2 saptamani!!!!!!!!!!!!!!! Hai ca trage de mine
va pup

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Hello si buna dimineatza si de la mine! Am fost foarte bolnava timp in care am dat 3 examene, caterina si alex au fost si ei bolnavi, a trebuit sa ma duc la immigration sa imi extind viza sa imi iau bilet de avion. Mai am 1 exmen pe 8 si gata! si pe 10 plecam in romania( si caterina), asa ca saptamana asta voi impacheta tot, si saptamana viitoare invat.
La multi ani tuturor sarbatoritilor, pupicei multi si sa cresteti mari si fericiti!
Tdi ca te-ai gandit la noi. tati de caterina se razgandeste apoi se gandeste din nou, am zis ca plec acum pt 3 luni in romania, timp in care sa se gandesca si o sa vada cum ii este fara noi, si daca ma vrea sa vina in romania dupa mine si mai discutam. Incerc sa nu ma gandesc prea mult caci ma apuca bocitul si caterina plange si ea cand ma vede pe mine plangand, desi acum trebuie sa pun toate lucurile mele si ale ei in cutii sa le trimita el dupa ce plecam in caz ca nimic nu se mai shimba. Cam trist dar ce sa fac, ata ete.
Nelia eu zic ca e baiat, in a doua poza de la ecograf, parca se vede scrotul, si e mare la osatura, aproape sigur e baiat. Si cum e cu manutza la guritza!
Gabitza si Caterina e mestera la folosit telefonul, acum a invatat cum sa il sune pe tati la servici si vorbeste cu el:"alo, ce faci?, bine? ...inca ceva depinde de ce face ea in momentul ala, bine, pa!" si pupa si linge telefonul ca sa fie pupicul mai bun.
Felicitari fetelor pentru slabit!
In rest am uitat si nici nu am citit tot, si nu stiu daca am sa am timp sa reiau din urma. Sorry!
pupi multi si dulci si am sa incerc sa scriu dar am atatea de facut nici nu imi vine sa ma apuc!si imi vine sa plang de fiecare data cand ma apuc si inca am nasul infundat si iese o telenovla de toata frumusetea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Vad ca ati fost tare casnice si nu mi-ati dat de lucru..
Aseara am fost cu Oana si mandrele pe shtrase...astea mici separat sunt usa de biserica...impreuna joaca rolul principal din Robocap...ne-au indoit dar scopul a fost atins ca una doua inteba una de alta...cred ca daca ar merge si la aceeasi gradinitza ar fi jelanie...

Elisor tu esti in sezon de impuiere a barzaunilor?!De unde pana unde ai scos-o si pe asta cu cancerul in familie...pai la mine s-a murit de toate cancerele...ar insemna sa-mi scot uterul,plamanii,ficatul si stomacul ca fierea o am deja scoasa ca sa zic ca apuc pensia...Fi femeie serioasa si eventual fa-ti timp pana pe 13 si du-te la un control amanuntit...la balante salele sunt punctul sensibil nu gatu'...
Cu cerealele ce sa-ti zic...probabil in consensul regimului ar trebui din alea seci inodore si incolore,car ese fac ca o glisa in farfurie...eu nu pot manca asa ceva...o sa o duc cu Fittnes si Musli crocanti...le mananc ca atare si apoi beau iaurtul...
Azi imi fac la bucatarie tzatza de pui la gratar si cu salata de varza...
Si ca sa ma pup singura in oglinda am probat la Kenvelo o fusta marimea S si am incaput fara probleme...sa-ti zica Oana ce mandra eram ...

Pengunica am citit pe etichete de asparagus...da ce-o fi ala naiba stie...

Tdi hai ca te inscriu si pe tine in clubul celor numa gura e de ei...eu cu tine si cu Eli ar trebui sa ne facem o fundatie ca ne sfatuim una pe alta cu ce sa facem cand se strica caroseria da una nu punem piciorul sa ne deplasam fiarele ruginite la doctor...cuatarile tale vezi sa nu ramana la stadiu virtual...materializeazale...
Cu slabitul nu-i greu...ter sa gasesti cura sa te multumeasca...si asta este una accesibila daca stai bine la capitolul pascut...

Monule drag iarasi mai?! Sa nu fie de sambata rosu in gat...au transpirat si cine stie...poate nu degenereaza...
Am vazuta-o si pe gogoasa mica in pozele lui Gabitza...este un vis frumos...cum rade si cat de plina de voiniciune este...te unge la suflet...

Beatriced tare bine arata reteta...as manca si maine numa ca are smantana si paste si cica nu am voie acuma la regim...dupa , am notat si o sa incerc,dar fara smantana...
Sambata avem nunta la Dode...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DARIA ANA-MARIA!

Teddy pai eu am luat in timpul dietei Ca, Mg, Zn deci nu prea ar fi lipsa de vitamine, acum vreau sa iau Seleniu...lipomul (daca e asa ceva) e chiar sub san, deci cred ca-l cam incurca balena sutienului.
Eu sper sa fie de bine ce-ai gasit pe net, sa ai motiv de bucurie, dar ce-ar putea fi, vreun leac? Ce problema de sanatate ai?
Tu la ora aia vroiai sa te apuci de treaba?? Jesus Mina! Eu am adormit ca un prunc aseara si am avut si eu noapte foarte buna ca nu m-a mai trezit Bianca (se mai intampla si minuni).

Monu sanatate Alexiei, eu zic sa nu-i dai imediat antibiotic, mai astepti sa vezi cum evolueaza, eu ma ingrozesc cand vad cu cata usurinta prescriu pediatrii antibiotic si pediatra mea nu face exceptie , incearca badijonarea cu albastru de metil pe amigdale cica e un leac foarte bune (l-am aflat si eu de la un medic in varsta, dar foarte renumit pe plan local)

Mynicegirl sanatate si tie, spor la invatat, e nasol sa inveti fiind bolnava. Las'ca mergi acasa in sanul familiei si te vindeci de toate relele. Si eu am intrebat de tine, dar probabil n-ai apucat sa citesti

Pengunica e mai bine ca nu v-au furat voua masina, nu? Vad ca voi sunteti in corpore acolo, si fratele, eu tot nu mi-am satisfacut curiozitatea cum ai ajuns tu acolo, dar astept nici o problema

Anca mi-au placut foarte mult pozele de la botez, Lara e leita Theo, iar Theo e un ingeras cu buclele blonde si carliontate, ochisorii nu mai spun, dar ce julitura urata are pe fata...ce bine se intelege Patrick cu Theo, am ramas muta de admiratie sa-i vad ce frumos se joaca impreuna si cu masini, si cu papusi si cu carticele, ti-e mai mare dragul sa fi in preajma lor. Sa le traiasca mica crestina! micului gentleman care azi are rendevouz cu oftalmologul, sa fie totul bine, astept sa-mi spui.

Eu trebuie sa ma mobilizez sa merg la scoala...

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cristina bine ai dat un semn de viatza... imi pare rau sa aud ca suferintza ta este si fizica dupa ce ai sufletul haituit... distanta e buna pentru limpezire,desi nu ar trebui sa se ajunga aici...sa dea Domnu sa fie un ragaz care sa aduca numai fericire in sufletul tau si in inima Caterinei...
Spor la facut bagaje...si bafta multa multa la ultimul examen...

Anca azi e 29 si din cate tziu io minte ai control ofta la Patrick...stiu ca nu are nimic asa ca te astept sa confirmi...

Olgutza din Canada voi cum mai sunteti cu ganglionii?!

Olgutza din AMerica cum a fost revenirea in tara...ai apicat sa serbezi ziua Mayei sau urmeaza acuma de 1 iunie?!

Gabitza o linie fierbinte ceva?! Ascunde telefonul...ca poate nu suna pe undeva ca Teodora...

Elisor ieri ajung acasa si-mi spune Bianca ca tre sa faca nu stiu ce proiect cu colegele la ele acasa...casa care nu stie unde se afla,cum se ajunge acolo,cat stau si tot asa...imi venea sa-i dau cu telefonul in cap...a sunat dej mii de ori sa afle toate rahaturile si in final m-am enervat si i-am zis sa vina la mine si punct.Ca de-altfel cand ii spune lu ala ca nu are curaj sa o pupe stie sa aiba limbaritza...asa ca suntem puse in fatza diverselor probleme si ma intreb care de preferat astea mari sau adrenalina pustoaicelor...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Inainte de-a pleca m-am cracanat de ras , Laura mi-ai binedispus ziua...

Mergi la inceput