Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 19
elisor spune:
Adina concursul este pana in 31 iulie, eu am primit mail in aprilie. Uite aici datele.
Am vazut pozele de la party-ul de acasa, foarte frumoase, Ema naturala ca de obicei.
Florentina si pe voi v-am vazut, am ramas uimita cum mergi cu caruciorul cu amandoi, cred ca Maya e ca un fulg de poate sta acolo si nu se rupe. Ce bine stati si voi la capitolul dantura.
Tare frumoasa e Maya in rochita roz si cu sandalutele asortate si ii vine atat de bine nuanta asta mai inchisa, ea fiind creola.
Scaunul a costat 360 lei. E facut de Kids im Sitz
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Tdi spune:
Elisor, felicitari pentru kilele pierdute! esti tare!
tare mi-as dori si eu un asemenea rezultat dar nu am curajul si vointa sa ma inham la o dieta serioasa. daca te mai lauzi de vreo cateva ori poate ma mobilizez totusi
, am dulapul plin ochi de haine care nu ma incap!
cu sotzul nu-mi fac probleme ca vede prost iar pe langa 100 a lui eu par chiar supla!![]()
Florentina, e tare dragalasa Maya, imi place cum mananca savarina cu grija sa nu se murdareasca...Aly ar face macel din ea!
Androix...da' chiar asa, wonderwoman, cum zice Adina...io asa va vad pe toate fetele curajoase cu 2 sau 3 copilasi si mai faceti si scoli si munca si de toate!
Album Alyssa
andutzy spune:
hello! O noua victorie in procesul olitzei. Azi noapte am reusit sa-l trezesc in ciuda protestelor initiale si sa-l pun pe oala. Deja plangea in somn de aprox juma de ora si se tinea de putza. Dar cum poti trezi un mancacios ca el altfel decat ademenindu-l cu un bibe de laptic? Uite asa am reusit sa trezesc puiul, care aproape nici nu a deschis ochii dar cat a baut bibe a facut pishu si pana sa termine deja era imbracat, la el in patut! Deci cam asta ne asteapta de acum incolo, e inuman sa ii consider ca nu are nevoie la pipi toata noaptea, cand el bea la culcare 300 ml lapte! Si eu daca as bea atat si fara sa fiu gravida, as merge cel putin o data la wc.
Androix, din nou toata admiratia pentru tine si copiii tai! Ei sunt atat de cuminti si reusiti datorita echilibrului tau pentru care te felicit din toata inima!
Florentina, cum o tine caruciorul ala pe Maya?Nu se rastoarna? SI eu ma tot intreb cum voi merge cu amandoi la plimbare, sigur il voi implica pe Dragos la impins carutul ca sa nu se indeparteze cat suntem pe strada..
Andra
Sapt30 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Danelutza spune:
Elisor dar nu-ti da nici o chitanta nimic ? Eu i-as spune, doamna am platit, ar trebui sa notati
. Am vazut domnisoara pudica cu cizmute rosii, alea sint pentru inundatii
, adica cind e fara pampers ?
Andra incearca sa nu-i mai dai laptic seara tirziu, poate se odihneste mai bine si nu mai sta cu mina la cuculet de frica sa nu faca pipi.
Teddy si eu incep dieta, dar dupa ziua Isabellei, ca nu rezist sa nu pap tort
. Cum e vremea la tine, ca la mine-i frig si plouuuaaaaa 
Florentina ce scumpi sint amindoi cum stau in carucior, dar cred ca e foarte greu pentru tine, ca ti-e frica sa nu cada Maya.
Bea sanatate pifosului, si la noi e sarbatoare, dar al meu sot lucreaza cu italienii, iar in Italia nu e sarbatoare.
Adina am vazut filmuletul cu Ema zvapaiata. Nu vrei sa ti-o trimit pe Isabella sa-i dea niste lectii, cum sa sara jos de pe pat ?

nelia spune:
Buna dimineata... la cafea! E o vreme atit de placuta la noi, e racoare, ca dupa ploaie (toata noaptea a plouat), dar e si un soare placut... o imbrac pe Tudora si mergem pe jos, prin parc pina la gradinita. Eu intru intr-o perioada tare grea, pentru ca saptamina asta trebuie sa pregatesc o tema de 5 pagini si doua examene, saptamina viitoare fiind evaluarile de jumatate de sesiune. Am rasturnat si casa cu fundul in sus, in ideea ca fac o curatenie generala inainte de a pleca, vreau iar sa arunc ce nu folosim si sa sortez haine, sa pun totul la loc, Octav a promis ca vopseste toata casa, il las pe el sa aleaga culorile la fete, ca in rest ne-am hotarit sa facem tot alb, ca ar intuneca prea tare peretii daca i-am colora. Cind ne intoarcem, ne odihnim o saptamina si apoi incepem scolile (clasa I!!!) si nu vom mai avea apoi timp de nimic. Nu mai spun ca dupa ce voi naste... vai, mama mea, nu ma mai gindesc, ca ma copleseste. Stiti cum vreau sa fac, nu? Bine ca mai e si Androix, ca altfel as crede ca nu sint in regula la etajul de sus. Mi-am luat patru cursuri pentru toamna, ca am facut alegerea inainte de afla ca sint insarcinata, dar voi ramine cu doua, mai mult decit suficiente tinind cont de situatie, pe care le voi alege in functie de planul de curs, adica sa aiba evaluarile in date care se potrivesc cu data nasterii... Si merg cu ele si cu burta pina la jumatatea sesiunii, ma rog sa nu nasc pina nu trec evaluarile si nu predau temele (ar fi cam saptamina 11-17 noiembrie), ma duc si nasc in jur de 28, vin acasa... si ma duc la cursuri si le si termin cu A pina in decembrie! In timpul asta vreau sa iau si fetele tot la 3 de la gradinita, ma ocup si de Tudora ca sa nu se simta respinsa si fac si lectii cu Agata, plus dus si adus de la gradinita/scoala si activitati... Vedeti ce tare ma cred!?! Sint curioasa ce se va alege de toate planurile mele! Cursurile sint seara, deci si lui tati ii va iesi pe nas, ca tot si-a dorit atit de mult. Pentru el a fost relativ usor pina acum, ca eu am fost tot timpul libera de alte activitati si eu stiu (el nu prea) ca el crede ca asa se cresc copiii, adica pleci la servici si ii pupi in somn, vii si ii pupi la fel... in weekend il ieri doar pe cel mare, cu care te intelegi si gata.
Vede el! Ca ne-am hotarit sa nu chemam pe nimeni din familie, sa ne descurcam cum putem singuri. Cind am nascut-o pe Tudora a venit soacra-mea si au iesit ceva discutii (la al doilea, mi-e groaza de ce ar fi la al treilea
), acum ar trebui sa vina mama mea, care nu e departe de soacra-mea si parca vad ca o aduc ca sa ma cert cu ea din motive prostesti. Mai bine singuri, dar linistiti! Ca doar nu vor fi toata viata mici copiii, mai si cresc! Si cind vad cit de repede, am zis ca e cazul sa ne bucuram in liniste de aceasta perioada grea, dar atit de frumoasa.
Am citit tot ce ati mai scris, am vazut si poze... Noi nici nu am inceput operatiunea olita si nici nu stiu cind incepem pentru ca Tudora nu e pregatita. O mai las in curte fara pampersi, face pe ea, imi cere sa o schimb, dar atit... nu are nici cea mai mica intentie de a folosi olita sau wc-ul. Eu imi fac datoria si ii explic de fiecare data ca fetitele mari nu mai poarta pampersi, ci chilotei, ea ma intreaba ca Agata, eu ii raspund ca da, ea zice aaa sau ok si se linisteste... si avem acest dialog de vreo 6 ori pe zi, dar fara rezultate. Dar nici nu ma stresez, sa-i dea Dumnezeu sanatate celui care a inventat pampersul! Mi-am propus sa terminam cu ei definitiv pina in noiembrie, cind vine piticul, ca sa avem doar unul de schimbat. Asa ca, mai avem timp. Felicitari copilasilor si mamicilor care au reusit sa scape de ei!
Elisor, felcitari pentru kilogramele pierdute, nu sint cam multe intr-un timp atit de scurt!?! Adica sper sa nu-ti faci rau, sa nu strici un echilibru in organismul tau. Altfel, cred si eu ca meriti complimentata! Bravo!
Florentina, am vazut pozele cu cei doi copilasi! Cred ca nu ti-e usor sa-i duci asa, eu o mai puneam pe Agata pe carut, cind Tudora era micuta, dar mie imi rupea miinile... bine ca Agata nu se compara cu Maya la greutate, dar tot greu trebuie sa-ti fie. Ar fi bine sa iei carutul de la Iuliana, am vazut multi copilasi transportati asa si e foarte comod si sigur. Plus ca cei mari sint mai mult decit incintati... Si eu vreau sa-mi iau unul la fel pentru primavara viitoare. Savarineeeee!

Beatrice, sa aveti atunci o zi placuta in trei! Si noi am petrecut una asemanatoare lunea trecuta si tare bine e!
Danelutza, la voi cum mai merge intarcarea!?! La noi e ca si cum nici nu ar fi supt vreodata! Nu a uitat, se mai uita spre sini citeodata, mai ales cind e obosita, mai si cere, dar ride si ea singura dupa aceea. Citeodata isi spune singura: titza? nuuu! popau, nu bebe! ana! Popau fiind copil, iar ana - cana.
Androix, pina la urma vei ajunge la un program, stai linistita, intr-un fel vine de la sine, dar nu asa, dintr-odata. La mine a durat cam vreo trei luni pina ne-am linistit si am gasit un echilibru. In ceea ce il priveste pe Filip, poti sa te astepti si la mai mult decit agitatie, adica plins din orice, comportament mai urit fata de voi, el nu-si da seama, sint inconstiente, pe cea mica o iubeste ca o simte ca el, dar se va razbuna din cind in cind pe voi, ca trebuie sa o faca, ca sa dea afara ce simte. Dar vor trece si astea si pina vor ajunge sa se bata pe jucarii si pe spatii si cea mica sa vrea tot, dar tot ce are cel mare, iar cel mare sa fie satul sa-i tot dea la nesfirsit... va fi liniste din nou in casa!
Bafta multa la examene, mamica eroina ce esti! Sa termini sesiunea cu bine, ca sa te poti bucura apoi de vacanta... vorba vine!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
loreen spune:
Cuscra ai sa te obisnuiesti ...abia aveti 2 saptamani... mie mi-au trebuit 2 luni si asta in situatia in care aveam unul mult prea mare ca sa ma mai preocupe la modul supravietuirii...cei drept nu aveam pe nimeni ajutor fizic...
Si examenele ai putea sa le ei la limita ca doar nu oi vrea coronitza lauza fiind...zic si io ca nu stiu cum e...
Elisor lipomul daca nu te deranjeaza pot sa-l lasi in pace bine mersi...
Andra muta-i ora laptelui de seara macar cu o ora inainte...asa poti sa-l pui la oala inainte de culcare si noaptea nu va mai plange in somn ca vrea pisu...pana s-o deprinde singur sa se trezeasca sa mearga la oala...la Bianca lasam oala langa patul ei si se dadea singura jos si facea...
Io le gatui pe astea ale mele...aia mare este imposibila de-a dreptul,am mai spus-o si deja devin agasanta cu asta...iar Delia mai nou cand ii fac observatie se stramba la mine ... de unde o fi apucat asta nu stiu zau...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Elisor bravo...12 kg este ceva si inca bine de tot...eu nu stiu nici de unde am plecat,banuiesc ca undeva in jur de 67-68...62 nu mi se pare ok...la un 57n pot sa zic ca imi place si mie cum arat...
Cerealele Fittnes au zahar ...am citit pe punga...ce cantitate nu stiu...am sa citesc si despre cele de la Oetker...musli parca erau...ca sa nu mai zic ca-mi fac cu ochiul batoanele Fittnes cu fructe...
Pana una alta tre sa ma bat in seara asta cu 2 kile de cirese...
Daniela stam bine cu dragostea...e un circ continuu in casa...m-amancat in bracinar sa-i spun lu tac-su ce-am citit si asta ca bou a dat cu mucii-n fasole ...a iesit un circ monstruos in casa...aia boceste ca o mironosita,eu numai pot de nervi ...numa Delia e relaxata ca poate face ce-o taie capu' ca nu o mai baga nimeni in seama...
Cuscra iti dai seama ca nu sunt atata de handicapata incat sa-i spun vreodata ce am citit...m-am lins pe bot iti dai seama...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Asta al mic al meu aseara dupa ora 10 i-a trimis un SMS sefului meu
S-a mirat omul ce naiba ii trimit mesaj gol, fara sa scriu nimic in el. Mai devreme am vorbit cu Ralwka la telefon si era in lista de call-uri si a sunat-o inapoi. Am vazut la timp dar deja apucase sa faca apel de m-a sunat fata inapoi. Numai boacane face, cum pune mana pe telefon cum butoneaza la greu. Din pacate nu i se blocheaza tastatura, ca e din cel cu clapa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
patriciaRO spune:
Salutici la fete pe seara..
Am fost la plimbare cativa km, apoi ne-am oprit la un parc de joaca pentru copii unde-i place Pifosului sa se joace, apoi un pic la MC si acasa... Este o caldura de nu se poate respira. Ceva de groaza lumii.
Si acuma pe seara am zis sa va astept cu masa pentru cele care sunteti pe-afara asa incat am facut o reteta a la Jamie Oliver:
Azi am facut o reteta Jamie Oliver adica:
RIGATTONI cu rosii dulci, vinete si mozzarella
1. Se ia o vanata-doua, se curata de coaja, se taie rondele, fiecare rondea se taie cubulete de aprox. 1 cm si se lasa in apa cu sare cam o ora, sa iasa amareala.
2. Intr-un vas se pun 4-5 linguri ulei de masline, se adauga vanata taiata cubulete si se amesteca, aprox. 7-8 minute. Apoi se adauga o ceapa taiata marunt si 2-3 catei de usturoi, taiati rondele. Se lasa pana se rumenesc. Se sareaza si se pipereaza, se adauga busuioc maruntit (mult), ardei iute tocat, o lingura de otet balsamic si 2 conserve de rosii, a cate 400 g fiecare, taiate pe jumatate sau pe sfert.
3. Se lasa pe foc aproximativ 25 de minute, amestecand din cand in cand. Apoi se adauga 4 linguri de smantana si se mai lasa pe foc mic, sa se lege sosul.
4. Separat, in apa cu sare si putin ulei de masline, se fierb pastele.
Se amesteca apoi in sos, se pune pe farfurie.
Deasupra se presara mozzarella zdrobita cu furculita, parmezan ras si busuioc.
Mi-a iesit asa:
http://img106.mytextgraphics.com/photolava/2007/05/28/img4901-46mk04blt.jpg
http://img105.mytextgraphics.com/photolava/2007/05/28/img4902-46mk4cy7c.jpg
Gustul este incredibil de bun. Eu am folosit 2 vinete mari... si o cutie mare de rosii in sucul lor...
Beatrice, mami de
Alex pifos
gabitzam spune:
Arata foarte apetisant, Beatrice.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla