Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 18
Danelutza spune:
Elisor si aici sint parinti care lasa copiii de capul lor si-si sparg capatinele la propriu. Isabella e linistita, dar tot se gaseste cite unul s-o impinga, s-o loveasca, iar mamele nu zic nimic, drept pentru care iau eu initiativa, ii iau de o aripa si-i cert, iar daca zice careva ceva...
, pina acum n-am primit observatii ca fac eu destule.
Cit despre olita, sta pe ea dar tot in pampers face, asa ca dimineata cind am vazut ca a facut un pic pe ea, am pus-o repede la olita cu bucatica in fund, a cazut kk in olita, iar ea era foarte incintata ca a facut acolo, bineinteles ca a luat repede hirtie sa se stearga
. Nu-mi pun mari sperante nici in asta, dar... incerc si eu.
Teddy si noi am scapat la toti dintii, asta de vreo luna, dar tot m-a trezit asta noapte de vreo trei ori
, cred ca tinjeste dupa titi ![]()
Andra felicitari, ai baiat mare de-acum, noi tragem nadejde macar cu kk sa rezolvam la olita, ca pipi il scapa pe unde apuca, apoi mi-l arata sfioasa.
Pengunica sanatate multa lui Ben 
Nelia ma uitam la poze, Agata e domnisorica acum, dar trasaturile nu s-au schimbat prea mult. Are tot mutrisoara draguta de cind era mica.
Laura cum mai stati la capitolul dragoste ? 
Gusta sanatate multa si refacere rapida.
Cuscra ceva poze de la ziua lui ginerica ? Cum se mai simte ?

onixone spune:
LA MULTI ANI MAYA!SA CRESTI MARE SI FRUMOASA
LA MULTI ANI SERBAN!!!
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
Androix spune:
Salutare,
Scuze de intarziere, urez toate cele bune pentru copilasii sarbatoriti zilele astea si pe care nu i-am felicitat. Sa fiti sanatosi si fericiti! Am vazut poze de copii frumosi: Matei, Andrei, Ema, Alexia. Niste dragalasi.
Va citesc dar nu mai apuc sa si raspund. Va multumesc ca va ganditi la noi si intrebati cum ne descurcam. Destul de greu, cred ca am ajuns in situatia definitiva a mamei eroine
: pentru tot restul vietii ma voi culca la 1 si ma voi trezi la 6
Nu reusesc sa ma sincronizez cu copiii astia, ma trezesc ca n-am ce sa-i dau sa manance lui Filip sau ca a venit ora de baie pentru Gerogia si nu pot sa-i fac baie pentru ca n-am pregatit nimic iar ea deja urla de foame. Inca incerc sa fac un program, nu pentru ei cat pentru mine, dar nu stiu, nu-mi ajunge ziua deloc. Mai si invat pentru sesiune ca vineri am primul examen. 
Incerc sa raspund din amintiri:
Loreen, cat de socata oi fi de cele citite sa nu cumva sa-i spui vreodata ca i-ai citit jurnalul. Nici cand o sa creasca. Mie si acum daca imi aduce mama aminte ca mi l-a citit nu imi pica prea bine
Oricum eu cred ca trebuie sa ai incredere in Bianca. Oricat de data peste cap o fi generatia asta depinde foarte mult si de educatia primita si de personalitatea copilului. Incearca sa-i cunosti prietenii. Anturajul e foarte important. Si a ajuns la varsta la care trebuie sa vada in tine cea mai cool prietena careia ii poate spune tot, nu mama autoritara.
Asta e teoria, tu vezi cum pui in practica si cand o veni vremea sa ma inveti si pe mine ca o sa-mi vina si mie "bubosu" la usa sa-si bage... in munca mea de-o viata!
Gusta, multa sanatate si refacere rapida! Ma bucur ca a reusit operatia.
Margott, si pentru David multa sanatate, ma bucur nespus ca ati trecut cu bine peste emotiile operatiei. Sper sa fie bine si sa nu mai aveti probleme.
pentru un baietel curajos si frumusel.
Andra, Georgia e exact cum era Filip: mananca o juma de ora si doarme 3-4. Asa ca in timpul asta eu ma tin dupa Filip care nu are manifesteri de gelozie fatise sau violente fata de ea, dimpotriva e foarte dragastos cu ea. In schimb e mai neastamparat si am ajuns la concluzia ca face asta special ca sa capete mai multa atentie, TOATA de fapt. In schimb noaptea am un mare noroc ca Georgia nu plange ci doar scanceste si ma trezesc sa o schimb si s-o alaptez, iar Filip doarme dus.
Am avut cateva zile in care Filip si-a cam dat programul peste cap si s-a culcat noaptea la 12, dar asta din cauza ca Mihai si socrella ii cauta prea mult in coarne. Cum am preluat controlul eu
cum l-am dat pe brazda. Soacra-mea e super incantata ca doarme nepotu-sau cate 3 ore dupamasa dar nu incalzeste pe nimeni asta atata vreme cat el se culca noaptea tarziu din cauza asta. Asa ca dupamasa nu se mai doarme decat o ora jumate maxim doua. Daca nu a adormit pana la ora 15 nu mai pupa somn pana seara. Dar de cand am instituit regulile astea copilul s-a conformat.
In rest toate bune, nu prea apuc sa mananc decat cand e disperata situatia deja. Adik Filip si Georgia mananca de cate doua trei ori pana apuc si eu sa ma asez la masa. Ziua nu apuc sa dorm decat daca dorm odata cu Filip, daca nu sunt atuncipe faza s-a dus somnul meu.
Am iesit si noi sambata o ora afara ca ne topisem in casa. Aveam de gand sa mergem in plumbuita ca primarul nostru de sector are obiceiul sa puna de cate-o petrecere pentru norod asa fara nici un motiv anume si cine credeti ca a venit sa cante in parc? Richi e poveri! Dar pana la urma ne-am refugiat intr-un parculet de 100 de metri patrati ca ne-a fost teama ca e prea multa galagie si aglomeratie la concert. Mihai facea misto ca pe vremea cand era copil ii asculta pe-astia pe caseta si acum sunt la o suta de metri de el si canta si el nu poate sa mearga sa-i vada.
Cam atat despre noi. Am inceput mesajul asta de mult timp...
Va pupam pe toate, sa auzim de bine! 

Andreea, mama de Filip si Georgia
Florentina G spune:
Buna dimineata!... desi sunt absolut sigura ca ma va apuca pranzul pana trimit mesajul asta!
La Multi Ani tizei noastre Maya!
Sa cresti mare, sanatoasa sa fi cea mai buna prietena cu mami a ta, sa ai parte de mult noroc si fericire!
La Multi Ani Serban!
Sa ramai mereu la fel de istet, sa ii aduci multa bucurie mamei tale, sa fi norocos si iubit de toti cei din jur!
Scrisesem si ieri insa cum m-am ridicat un pic la Patrick, cand m-am intors am gasit fereastra de la DC inchisa iar mesajul meu s-a dus cuiva de suflet!
Am vazut toate pozele, nici nu stiu de care sa vorbesc mai intai! Am admirat o morosanca de revista cu un ingeras de surioara, o Ema vesela si frumoasa, un Andreiutz timid si frumos, o Iulia doctoritza, un Ben cu mamica lui frumosi tare amandoi, o scufita rosie de Elisor, am vazut un bebe mic la mami a lui in burtica, un Matei frumos care s-a transformat intr-un cavaler peste noapte si patru mamici mandre si frumoase care mai de care!
Iuliana, in principiu m-ar interesa carutzul.. trebuie sa ma mai gandesc. Maya nu a mai stat in carutz de cand era bebelus si o tineam in scoica, pe mine insa m-ar avantaja cand as pleca cu amandoi.. uite www.dropshots.com/day.php?userid=89394&cdate=20070524&ctime=153100" target="_blank">aici cum iesim noi la plimbare acum! Am inteles eu din descriere cam ce face insa m-ar ajuta sa vad mai multe poze sa vad ce si cum! Sper ca ati avut un zbor linistit si ca fetele nu ti-au dat prea multa bataie de cap in avion!
Elisor, sa stapaniti sanatoase scaunul de masina, arata super... chiar, cat a costat?
Androix, cum mai esti? Cu lapticul cum te descurci? Georgia este la fel de cuminte? Filip cu ce te mai uimeste?
Andutzy, bravo lui Dragos pt reusita renuntarii la Pampers si tie pentru perseverenta!
Raportez si eu rezultatul inventarierii dintilor, 19 bucati, ar mai fi de iesit o maseluta in stanga, jos.
Fetelor, vorbeati de o intalnire, de Ziua Copiilor, pe 1 iunie....
pana la urma se mai face ceva? Eu as fi interesata! Haideti sa stabilim ca ar fi pacat sa ratam si ocazia asta!
Ma duc sa o culc pe Maya.. exact cum am intuit e deja ora pranzului!
V-am pupat.. revin!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
patriciaRO spune:
Serban si
Maya
. Sa fiti sanatosi si voiosi tot anul...
La noi azi in DK este zi libera ca e sarbataoare asa incat vom petrece ziua in 3. Pifosul tuseste la greu asa incat probabil daca s-o mai incalzi afara, il scoatem nitel sa i-a un pic de aer. Altfel o sa stam mai mult prin casa!
Beatrice, mami de
Alex pifos
babygirl spune:
Ema mancand din www.dropshots.com/day.php?userid=250199&cdate=20070527" target="_blank">TORT
Nu veniti la booboo jungle de 1 iunie? Unde altundeva ne-am putea intalni? In parcuri ne imprastiem ca bilele.
elisor spune:
Laura asa e, am zis una si am facut alta, adik ni'ca ccc c-am uitat, stare normala in ultimii doi ani
. Am dat jos exact 12.4 kg, ma bucur enorm pentru ca-mi vine toata garderoba si Dan a inceput sa ma tina-n complimente 
Oooo de azi am si eu voie cereale integrale cu lapte degresat, am uitat de ele, astea fitness cred ca sunt bune pentru dieta, nu? Dar ce au stafidele, nu sunt indicate? Oricum nu ma dau in vant dupa ele asa ca macar sa fiu atenta ce cumpar.
Banuiesc ca la cele 62 de kg arati foarte bine, daca nu te simti prea bine de ce nu iei o pauza?
Cu lipomul ala (s-ar putea sa fie) ce crezi ca se poate face?
Androix tin pumnii pentru examenul de vineri...si pentru mine esti eroina cu 2 copii si scoala pe cap. Amana din ce nu e urgent si odihneste-te si mananca sanatos si regulat (cat de cat) sa poti avea laptic si sa nu pici din picioare.
Richi e poveri ce misto...la noi vine Michael Bolton zilele astea.
OlgutaM ati ajuns acasa?
Daniela desi ai o strengarita in batatura mi-o pot imagina foarte bine cu un botic sfios 
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
babygirl spune:
ANDROIX, TU MAI DAI SI EXAMENE!!!???
Jeeeesus, esti Wonder Woman pe bune! Toata admiratia! Eu ma plang de ma perpelesc, iar tu cu 2 copiii mici mai dai si examene.
mamicilor, voi stiti de concursul miniblu? vor sa faca un catalog si cauta copilasi fotogenici. mi-am amintit ieri cand am intrat in magazin si am vazut poze pe perete. n-am mai apucat sa intreb detalii pt ca bazaia papadia.aveti idee pana cand mai putem duce poze?
elisor spune:
Saptamana viitoare nu stiu cat timp o sa mai pot petrece cu voi, vine sora-mea sa-si ia rochie de mireasa si avem de umblat, n-am mai vazut-o de 2 ani...de abia astept.
Cu scoala iar sunt suparata, imi trimite doamna bilet ca nu i-am achitat engleza pe aprilie, ma uit in carnetelul meu (desi stiam ca am platit) si vad ca e achitata, cum naiba ii pot dovedi ca am platit
, m-a deranjat tonul din bilet, plus ca si Andreas vine amarat ca a luat un B pentru 2 greseli si colgul lui de banca a luat FB cu aceleasi greseli. Sper sa nu il afecteze notele asa cum m-au afectat pe mine in generala cand diferentele cam ieseau la suprafata la copiii ai caror parinti cadoriseau, eu am zis ca nu voi umbla cu cadouri, daca vrea sa-l treaca bine, daca nu, pentru mine e important sa stie nu ce note are in carnet care oricum va zace in beci intr-o cutie asa cum zac si ale noastre. I-am explicat ca nu trebuie sa judece modul doamnei de a corecta, sarcina lui e doar sa invete ca sa stie, dar vad ca acest episod m-a intors in trecutul meu.
Treceti peste...
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

La multi ani MAYA ILINCA!