Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Gabitza si Bianca era desul de putin sociabila pana de curand asta, mai nou se baga in discutiile copiilor mai mari si se ratoiste la ei pe limba ei, normal, astia n-o prea baga in seama dar ea e dupa ei, e chiar comica s-o vad cum alearga cu pasii ei micuti dupa ei.
Am vazut pozele, multe la tati in brate sunt atat de draguti amandoi, mare iubire, imi place cum ai reusit sa-i aduci zambetul pe buze sufland in trompetica. Frumoase pozele, ipostaze foarte reusite.

Daniela e bine totusi ca se aseaza pe olite, a mea nici asta nu face, pur si simplu nu le agreeaza si o las in chilotel de bumbac sau chiar fara nimic (la indicatia dermatoloagei) si face pe unde-apuca si ma cheama sa-mi arate. Asa ca voi sunteti pe drumul cel bun, asa e inceputul.

Laura nici vorba, nici in sinea mea nu ma bucur ca-i asa, pentru ca mi-ajunge un Andreas, nu vreau sa o mai continui si cu ea in ritmul asta ca ma oboseste psihic destul frate-su, eu as fi vrut o fetita linistita care sa se joace toata ziua cu papusi si sa fie un ingeras cuminte.
Prima data nici n-a vrut sa stea in scaunel, dupa un timp s-a pus singura, i-am ajustat centurile si n-a mai vrut sa plece din el. Capoasa foc. Ca ta-su...
Consult mamar n-am facut niciodata spre si mai marea mea rusine, dar spuneam ca pe langa noduli sau chist sau ce mama naibii e, mai am un nod vizibil sub unul dintre ei si nu stiu ce-i de facut cu el, il taie, il cauterizeaza, de ce-i acolo, ce poate sa-nsemne asta, deci din cauza lui trebuie sa ajung totusi la un consult.

Pengunica uitai, si mie-mi plac trandafirii foarte mult, in special cei catifelati visinii...sanatate lui Benica!

Teddy felicitari! Sa nu aiba in veci probleme cu ei. Eu prea multe batai de cap nu pot spune c-am avut cu iesitul dintilor la nici unul din copii, dar ma gandesc c-or fi de vina si maselele de tot fitoasa e de-o vreme, dar cine poate sa se uite, ai fost curajoasa sa-ti bagi destele in gura leului, dar la mine ar fi acompaniate si de sonate pe 2 voci.

Zilele trecute iar a avut o experienta nasoala, o fetita cu vreo 2-3 ani mai mare tot dadea cu caruciorul in Bianca, ma uitam si nu-mi venea sa cred cu cata violenta il baga in ea, mititica se apara cum putea si spunea nuuu, a trebuit sa intervin, culmea ca erau cativa parinti pe margine dar nici unul n-a intervenit si n-am identificat nici al cui copil era.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

LA MULTI ANI MAYA ILINACA!sa cresti mare,frumoasa si sanatosa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

LA MULTI ANI SERBAN IOAN!sa cresti mare sanatos,fericit,voinic,frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Nelia am vazut pozele, cea alb negru e absolut fantastica, arati atat de bine, ai o fatza de pustoiaca si Agata ce mititica e si ce-a crescut, am in minte pozele ei cu cizmulite si cu geaca de blugi bej, atat de natural pozeaza si cea de atunci, ce rapid evolueaza intr-un timp destul de scurt...

Andra felicitari ca ati scapat de scutec!!! Sa inteleg ca nici cand doarme nu mai are scutec?! Wuau!!! Baiat mare, ce mai

Teddy multumim de mesajul despre Gusta, ma bucur inca o data ca ai reusit sa ne spui noutati si ma bucur pentru ea ca se simte bine, sper ca operatia sa-i fi rezolvat toate problemele si sa ii dea un aer optimist...ca viata merita traita, asteptam sa se refaca cat mai repede si sa ne scrie cu manuta ei sa ne dea mai multe detalii. la amandoua.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

LA MULTI ANI MAYA ILINCA ...

...sa ramai pui mic la fel de deosebita cum ai fost si pana acuma, sa o uimesti pe mama ta permanent,sa-l iubesti pe tatal tau, si impreuna sa fiti o familie tare fericita...

LA MULTI ANI SERBAN ...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani pentru frumoasa MAYA ILINCA!
OlgutzaM, sa-ti traiasca fata, sa se faca si mai frumoasa, sa fie isteata si voioasa, sa va umple sufletele de bucurii! Petrecere frumoasa!

La multi ani, SERBAN!
Sa cresti mare, flacaul lui mama cel destept si scump! Sa fii sanatos si toate cele bune sa se astearna in fata ta in viata! Rodica, aniversare frumoasa cu Sebi, sa ne mai arati si noua o poza cu el asa baiat mare de 2 ani!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI MAYA ILINCA!!!

Sa cresti mare si sanatoasa, voioasa si fericita. Sa ai o viata minunata alaturi de cei dragi.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Elisor las ca eu am avut un copil bland si acuma am adrenalina personificata...si pot sa-ti spun ca as fi perferat sa fie si Bianca asa...simt ca traiesc si daca nu as fi atat de usor irascibila as simti altfel toata nebunia asta a Deliei...
La san sa nu fie vreun lipom ...eventual cand mai mergi la medicul de familie ai putea sa-i arati...

Pengunica cred ca neuronii mei oripilati nu mai pot percepe show time-ul asta .... nu stiu ce sa cred, dar sigur ma gandeam ca ai mei copii nu vor face asta(in mintea mea creatza)...
Pai de ce deschid geamurile...nu au AC-ul dinc el bagat direct in ziduri?! Ca doar la ei urla civilizatia...

Tdi sa stapaniti podoaba dentara fara incidente de genul cariei sau rupturilor...

Aurasa cum a fost botezul?!

Da nu mai stiu ce vroiams a tot zic ca de la 8 ma chinui sa-mi adun doua idei una langa alta...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Elisor ai zis ca dai raportul de greutate azi...asta poate ma mai ambitionez si eu...
Azi fericita ca am cereale mi-am luat o punga de fittnes da cu fructe si dupa ce am mancat o punga intreaga mi-am dat seama ca avea stafide...
Dar am facut primul pas...mi-am listat regimul montignac...sa il si citesc si tot as slabi juma de gram...
Ce nu pricep eu este de unde apetitul asta mare al meu...totusi

Andra daca Bianca mi-ar fi spus ceva as fi putut sa-ti raspund la intrebare...dar nu am aflat mare lucru...decat ca unul dintre ei a facut pe el...probabil asta a fost atractia excursiei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Maya-Ilinca !
Sa cresti mare ingeras, sanatoasa, fericita, bucuriile sa te inconjoare la fiecare pas al vietii.
Olguta, sa va traiasca fetita, sa va bucurati de ea, sa inceapa sa turuie de sa va astupati urechile si... asteptam poze cu frumoasa ta de doi anisori.

La multi ani, Serban Ioan !

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput