Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor la mine cade sambata ca am nunta ...o intalnire de 14 ani de la terminarea liceului...vin multi colegi de la Bucuresti

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Mii de multumiri in legatura cu raspunsul legat de Antonia.

In legatura cu intalnirea eu vin si sambata daca ajunge timpul.

aoleo fug ca una dintre ele se chitaie.
pup

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

sa va zic repede si de gradi ...

ma duc sa iau copilul la 17. intru inauntru si o gasesc tavalita toata pe jos cu copii care-si asteptau parintii. am stat vreun min pana sa vada ca am intrat. nu avea nici o treaba semn bun! nu era vanata de plans si nici ragusita (ca in experienta trecuta)
intr-un final ma vede si normal imi sare direct in brate, sta putin cu mine si cat am vb cu directoarea s-a dus si a tipat la fiecare copil in parte inclusiv la o mamica "a venit mama la mine!!!" "a venit mama sa ma ia!!!"
dir imi povesteste ca a avut cateva tentative de plans dar ca s-a linistit repede. s-a atasat tare de educatoarea ei si nu a vrut sa iasa cu ea (edit: directoarea ) cu piticii afara. a stat cu grupele mai mari cuminte la activitati. (cuminte?!?!? gaga a mea?!?!?!?)
ne luam la revedere. spune pa la copii. pa anielei si unei educatoare.... "ne vedem maine!" (am crezut ca am gresit copilul)
ies din cladire cu ea, cobor scarile si directoarea iese dupa noi sa ne dea o invitatie la ziua unui copil de 1 iunie.

va jur ca mai mult de atat nu mi-a trebuit. imi dadeau lacrimile de fericire ..... gaga se intoarce si incepe sa urce scarile inapoi "eu ma duc inapoi la copii la aniela!"

sunt mandra si fericita. sa dea dumnezeu sa o tinem tot asa!

mami de annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce

Mergi la inceput

monu bafta multa cu fetele. oricum nu e vina ta. dr era obligata sa se uite la gatul ei inainte de vaccin. cum si la noi se practica seria e aglomeratie mare pe metru patrat la vaccinat. si mai intai ma intreaba daca e ok copilul si dupa urmeaza "ia sa vedem" si dr verifica gatul si plamanii si asistenta vaccineaza.

as vrea si eu la intalneala. dar vineri nu am cum. iar sambata asa cum ziceam as veni. dar ce facem daca ploua?

moaaaama, ma uitam ce romane am postat eu aici. nu scriu, nu scriu ... dar si cand ma apuca

poze gaga mic si dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

dupa cum am promis, aici sunt retetele de sparanghel, curand o sa le fac si eu si va pun si poze! daca aveti intrebari sau vreti explicatii suplimentare, ask me...nu ezitati.

Sparanghel gratinat (Asparagi gratinati)Doza ptr 4 persoane: 800g sparanghel; 100g unt; parmezan ras; sare; piper. Se spala sparanghelii si se razuiesc cozile pana spre jumatate unde sunt mai dure dar nu spre varf si se sterg de apa dupa care se fierb 5 min in apa sarata clocotita. Se scot pe un prosop curat sa se usuce apoi se frig cateva minute in 50g de unt, dupa care se aseaza intr-o tava cu restul de unt, sarea, piperul si parmezanul si se dau la cuptorul (preincalzit) la 180° timp de 20 de min pana capata o crusta aurie. Se pot servi ca atare sau ca garnitura la carne sau orez.

Orez cu sparanghel (Risotto agli asparagi)Doza ptr 4 persoane: 400 g orez; 200 g varfuri de sparanghel; 1 morcov; jumate de ceapa; 2 fire de tzelina (doar cotorul de la frunze), 3 linguri de smantana, 1.5 litri de supa vegetala (=apa fiarta+cuburi knorr); brandy; ulei de masline; unt; sare; parmezan razuit.
In oala (tip teflon) se frig in putin unt si 3 linguri de ulei la foc mic ceapa, morcovul si telina maruntite, cand prind culoare se adauga sparanghelul cu un polonic de supa si sarea si se lasa sa fiarba sub capac. Dupa 10 min se adauga orezul si se amesteca usor, adaugand cate un polonic de supa calda pe masura ce se evapora. Cam in 20 min orezul e gata (controlati sa fie putin "al dente" ca daca fierbe prea mult ca strica gustul sparanghelului, asta e valabil la orice alt risotto). La sfarsit se sareaza dupa gust, se adauga (optional) brandy-ul si parmezanul.
ps. noi facem portia de orez din un pahar boabe nefierte/pers.

Macaroane cu sparanghel (Pasta agli asparagi)Pentru 4 persoane: 1 kg sparangheli; 40 g unt; smantana; 1 cana sos beshamel; 60 g parmezan ras; 400 g macaroane (tip penne).
Se fierb varfurile de sparanghel si se calesc in putin unt 5-8 min, cateva se pun deoparte iar restul se mixeaza cu smantana dupa care se adauga sosul besamel si parmezanul, rezultand o crema verzuie. Separat se fierb macaroanele apoi se strecoara si se amesteca cu jumatate din crema si varfurile de sparanghel puse de-o parte, se pun intr-o tava iar deasupra se toarna restul de crema si se da cateva minute la cuptorul fierbinte sa se gratineze.
ps. o portie de macaroane = o farfurie adanca umpluta pana la jumatate de paste nefierte.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

In sfarsit a adormit si Zbengu...
Am fost in parc dupa o ploicica si a gasit primul "Mau" care a stat la gigea-gigea, doamne, daca nu l-a dragalit, l-a cautat de ochi, de dinti, coada nu stia ce-i aia, i-a dat sa pape iarba, matza luase pozitia de vanatoare ca vazuse o vrabiuta prin preajma iar taica-su i-a explicat ca Maurile papa pasarele nu sunt vegetariene, am crezut ca mor de ras statea ciuciu in fata motanului si ii spunea "haide" si ii arata unde sa mearga sa pape. Apoi a vrut sa-i faca baie cu apa de pe-o banca, ne-am distrat de naivitatea ei, mititca.

Seara a fost super fericita ca am dat-o cu Autan pe tot corpul (au piscat-o tantarii) si am lasat-o sa zburde la peleul gol prin casa.

Si eu sunt o mamica fericita in seara asta...pentru ca e fericit copilul.

Daniela esti fenomenala, ai si vazut pozele, calde, eu inca lucram la descarcarea lor si hop gasesc mesajele tale iti multumesc! Ce-i cu linistea asta la voi?

Elly frumos ai povestit prima zi de gradi, m-a emotionat, mi-ar place sa fie si la noi la fel...sa aveti si maine o zi la fel si in fiecare zi!

Teddy si eu in bucatarie ii pun desene in timp ce mananca, altfel ori isi acopera fata, ori o lalaim asa ca asta e o metoda foarte buna pentru mine, deocamdata, desi n-as fi crezut c-o voi aplica vreodata. Deosebirea de Aly e ca eu nu o las sa manabce singura ciorbita, 99% ar fi pe langa gura, dar ce e mai solid papa singura. Si cerealele cu lapte tot eu i le dau.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Teddy iti multumesc ! Chiar vreau sa fac si eu cat de curand una din cele postate de tine...acuma ca stiu cum arata.

Ma duc la nani ca m-a palit o foame, dar nu inainte de a va arata un copil fericit: www.dropshots.com/day.php?userid=287380&cdate=20070529&ctime=181743" target="_blank">Mau si Bia

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

Mergi la inceput

teddy nu vrei sa stii cum ....

imi aduc aminte de sarbatori cand ne dadeau cate 5 feluri la cina de te lingeai pe degete nu mai intra nici oxigen dar trebuia macar sa gusti
ma rog, nu discut despre cele 3,5 kg luate scurt

elisor sa dea dumnezeu sa aveti si voi parte de o asa prima zi. conteaza tare mult "omul"

urmeaza poze noi :D

Mergi la inceput

Fetelor sunt super stresata, simptomele mele de gura uscata, dificultati de respiratie si vederea cam incetosata s-ar putea datora botulismului, mai ales ca am citit in ziar ca desi au fost somate sa le retraga de la vanzare conservele sunt bine mersi pe rafturi, iar eu am mancat aproape zilnic conserva cu pricina: ton facut in Thailanda. Maine dimineata o sun urgent pe doctorita, vai mie, sper din suflet sa nu fie decat o alarma falsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am terminat cu cursurile pe saptamina asta, pentru ca e un pic de vacanta si joi nu avem. Vorba vine vacanta, ca saptamina viitoare e cea de mijloc de sesiune si e grea de tot... dar macar nu ma mai car pina la scoala. Si apucindu-ma sa citesc din urma, am avut neplacuta surpriza sa constat a unul din mesajele scrise de mine nu a fost primit, mi se blocase calculatorul, dar dupa ce mi-a spus ca mesajul a fost trimis si nu am mai intrat sa vad daca e. Era un mesaj de urari si imi pare rau ca nu a ajuns la destinatie, asa ca il repet acum, desi e cam tirziu:
Pentru ieri:
La multi ani, Maya Ilinca!
La multi ani, Serban Ioan!
Si pentru astazi: La multi ani, Daria Ana-Maria!

Ma duc sa citesc ce ati mai scris, e o seara linistita la noi, am venit de la curs la 9.20 si toti trei copii ai mei dorm. Iar a reusit tati sa le hraneasca, spele si culce inainte de 9.30... cum, aflu eu miine! Dar ma bucur ca sint libera sa stau cit vreau eu la calculator!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput