Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ce liniste e pe aici...
Iuliana, la asa ceva ma gindeam si eu ca mi-ar trebui la un moment dat, dar e destul de scump pentru noi si oricum e cam devreme, acum imi trebuie doar unul umbrela, comod si pe care sa-l pot stringe repede la nevoie. Oricum, multumesc pentru idee, stiu unde sa caut cind va veni vremea. Pune-l la anunturi publicitare, poate ai mai multe sanse.
Elisor, nu i-am spus sotului, nici despre vis, nici ce a zis doctorita, mai astept... Imi ajunge ca eu nu mai pot de curiozitate sa aflu odata ce e, il scutesc macar pe el de scenarii datatoare de speranta. Nu am nici o presimtire, adica teoretic simt ca ar fi baiat, dar mi-e teama ca nu e reala, cum a fost la fete, ci vine doar de la dorinta noastra de a avea si un baietel, mai ales ca stim ca a patra oara ne-am promis solemn ca nu se mai intimpla. Totusi, eu nu ma vad mama de baiat si de aceea tind sa cred ca e tot o fetita...

Aici e tare placut afara, s-a mai racorit, cred ca vine si o ploaie, am stat in curte cu Tudora cit mi-am baut cafeaua si tare bine a fost. Agata e cu tati la dans si apoi la patinaj, iar Tudora... citeste! Are o carte in mina si citeste din ea de zor, cu intonatie, cu exclamatii... Si apropo de citit, Agata aseara m-a lasat tablou: a citit singura, fara ajutor, in franceza, doua titluri de povesti!!! Nu stiu cum si de unde a invatat sa lege cuvintele, literele le stie de mult, si pe cele mari si pe cele mici de tipar, dar de legat cuvinte nu o facea pina aseara. Asa, din senin, a luat o carte la intimplare si a inceput sa spuna literele si apoi cuvintul... Am pus-o sa citeasca si un titlu in romaneste, format din patru cuvinte si a legat trei dintre ele.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara...

Nu mai pot de durere de cap...imi vine sa urlu ...mi-e atat de rau de la stomac din cauza asta...nu stiu cand s-o termina cu durerile astea...
Am fost afara cu mandra sa ne intalnim cu fetele in Mamaia...Oana si Cornelia...acum un an pe vremea asta eram linistite ca aveam copii cuminti...a mea a inceput sa alerge dupa telecondole...Stefan s-a "tupeizat" si el...la un moment da mergeau de manutza amandoi de te lua rasul...au crescut prea repede...
S-a bronzat asta e mea ca tractorista cu tricou...e clar ca trebuie de-acuma unsa...si-asa are pielea groaznica...

Ieri am avut alte socuri...Bianca a fost la o aniversare acasa la o colega...se facuse 8 si ea nu dadeam semne de intoarcere...dau sa o sun pe mobil,nu raspunde...incep sa caut o agenda ceva la ea sa gasesc numele colegei...si soc...gasesc jurnalul unde scrie ca "Delia este o nesuferita enervanta si plictisitoare"..."Mami este isterica"... "Razvy love you"...deci ce durere de cap da sa vedeti durere ce m-a luat...m-am enervat si am rasfoit arhiva mess-ului...mi-a cazut fatza ... discutii pe net ce nici nu va duc mintea... io una nu stiu ce sa fac... am aflat ca s-a pupat cu ala si ca ar mai vrea dar nu intelege de ce e ala timid... vai mama mea ...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Loreen, ! hai ca m-ai facut curioasa...ce pot maica astia asa mici sa discute pe mess?

Album Alyssa

Mergi la inceput

Tdi dupa umila mea cultura religioasa am aflat ca azi erau Rusaliile si cica nu se lucreaza nimic fiind cea mai pacatoasa sarbatoare... si maine iarasi e nu stiu ce sarbatoare...asa ca fi cu bagare de seama sa nu faci buba...

Nelia am vazut poza micutului samburel... emotionanta... eu in sinea mea parca tot fatza zic ca este poate cum spui si tu sub amprenta ca nu stiu sa cresc baieti...pofta vine mancand vorba aia...mai e putin pana se vor spulbera indoielile...eu am stiu de Delia ca nu-i Lucian cand aveam 12 saptamani, cu confirmare 100% la 14...

Monu,Adina am vazut pozele voastre...multe tare dar expresive...Alexia este de-a dreptul atat de vie in costumul de morosanca, merita imortalizata intr-o poza de colectie...Ema este radianta in turcoize...parca nu am mai vazut-o in culoarea asta... tortul m-a dat gata ...minunat ...incaercam sa-i prind gustul prin poza ... imi vine sa-l dau naibi de regim cand l-am vazut...

Iuliana cand veniti?!Ajungeti si prin Constanta?! Sper sa ne vedem daca mai treceti pe aici...

Cornelia ati mai stat?! Eu am ajuns acasa si asta nu a mai fost in stare nici sa manance de obosita ce era... se uita foarte indoielnic la mine incat a adormit spontan

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Tdi ultima chestie care am aflata-o si eu si am ramas stupid de interzisa este ca fac stripteas pe web...nu fii-mea ca nu are asa ceva... am zis ca mor de inima rea... iar discutiile sunt foarte virulente si atat de prescurtate ca eu nu am priceput mare lucru... pana-o s-o prinde asta ca o "citesc"...
Teinvidiez ca poti manca dulce...salivez ca bou ...azi in Mamaia era un stand de inghetata ( Cafe Gelatto placerea lui Gabitza)...cu greu am rezistat tentatiei...

Mergi la inceput

Loreen, vai mama ta acum si a noastra, a tuturor mamicilor de fetite! Si a taticilor, ca saracu' Octav e mai stresat ca mine de faptul ca are de pazit doua fete... noroc ca cea de-a treia, cea mai mare, e cuminte. E mortal, cica munceste o viata intreaga si le creste si vine un negru cu aia lunga si groasa si si-o baga in munca lui de-o viata... Acum noi ne permitem sa glumim, ca fetele sint inca mici, dar mi-e groaza cind ma gindesc ce ne asteapta peste citiva ani, mai ales in libertatea si democratia, de cele mai multe ori prost intelese, in care cresc si traiesc tinerii de aici.
Si eu tot 12 saptamini am (nu?), si nu s-a vazut sexul... poate tu ai fost la unul si mai performant...

Ploua!!! Si e racoare si miroase a iarba uda si a ploaie... Ploaia a fost una din marile mele iubiri, exceptindu-le pe cele din martie si noiembrie, dar pina sa vin aici. Dupa ce traiesti 6 luni de iarna, parca ai vrea nici sa nu mai ploua, sa fie numai soare... Numai ca vara si caldurile canadiene sint ca si iernile, din cauza umiditatii sint pur si simplu insuportabile si 34 de grade de aici sint ca 40 din alte parti. Asa ca, dupa o saptamina de canicula, descoper ca vechile iubiri nu mor si nici nu se uita niciodata.

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Teddy succes operatiunii olita, noi tot codase rau suntem.
Scaunul e pentru 9-36 kg, tetiera e reglabila pe inaltime si mai are inca o husa pentru comoditate la care putem renunta cand mai creste. Ce-mi place tare mult, pa langa faptul ca e rosu si se potriveste cu masina , care nu mai vine , e ca este foarte comod si moale interiorul sezutului si...m-a cucerit de cum l-am vazut si vazusem destule la targ, ne-am intors a doua zi sa-l luam ca toma necredinciosul (Dan) a vrut sa se convinga ca e asa cum l-am laudat. A fost 360 lei, adica vreo 110 euro.
Nu pleca in vacanta cu prejudecati, s-ar putea sa iasa foarte bine sejurul, dar de ce ti-e frica de bronzat, ca sunt cremele astea super protectoare, care apropos unde gasesc si eu una?

Iuliana un asemnea carucior cred ca nu prea se mai adreseaza copilasilor nostri, cel putin Bianca n-ar mai sta intr-unul din ala, greu o imobilizez si in cel umbrela pe distante mai lungi, prefera in brate decat sa stea in carucior.
Dar, cum spunea si nelia, da-l aici la Mica publicitate, eu asa mi-am vandut scoica si caruciorul cu 3 roti.

Nelia fac conexiuni de ne lasa cu gura cascata tocmai ca sunt o generatie mai precoce decat am fost noi, desi probabil si noi ne-am uimit parintii. Felicitari Agatei!
Nici eu nu ma vedeam mama de baietel
Cand vei afla ce este in burtica? Am vazut si eu pozele de la eco.
Eu am stiut la 19 saptamani, cam tarziu, nu?

Laura n-ati facut poze? Incepe sezonul vostru de intalniri...super fain, eu cred ca anul asta nu vom vedea Marea Neagra, desi nu se stie niciodata...cat vei sta la Sinaia?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Am intrat si am calculat: am 11 saptamini si 4 zile dupa UM. Dar cum eu stiu exact data cind l-am conceput, cred ca virsta exacta este de 13 saptamini si o zi. Eu sper ca inainte de a pleca, la ultima vizita la obstretician (care are si ecograf in cabinet) sa aflu si ce este, ca sa pot da ochii cu soacra-mea. Daca nu, atunci voi afla in iulie, dupa ce venim de la mare, pentru ca trebuie sa fac o ecografie in Romania si sa trimit rezultatul aici. Mor pina atunci! Eu vreau sa stiu acum, ca sa ma linistesc. Oricum, stiu de la Tudora, ca dupa ce aflu ce e, probabil ca imi va parea rau un pic ca am ratat si ultima sansa, dar dupa aceea te obisnuiesti repede cu ideea si incepi sa te uiti dupa hainute, dupa tot ce tine de minunea care va iesi din burtica peste citeva luni si iti va intra pentru toata viata in suflet si in casa.

Am uitat sa va spun ca ma simt mult mai bine, inca mai am stari de rau, dar foarte suportabile, nu m-a mai durut capul si incep sa ma bucur ca sint insarcinata. Sper sa se fi terminat, ca tare rau a mai fost. Si cum partile pozitive au intotdeauna si un aspect negativ, ei bine, si aici exista unul. Pina acum nu am luat nici un gram, ba chiar slabisem un kilogram la un moment dat, dar de cind ma simt mai bine... maninc! Dar maninc nu ma joc! Si deja cintarul imi arata un kilogram si ceva in plus, lucru care ma cam sperie un pic, pentru ca si asa nu eram prea supla! Si am facut un calcul, am plecat de la 68 + 20 (cum am luat la celelalte sarcini), voi ajunge la 88, adica cum eram acum doua ierni. Sper din tot sufletul sa nu iau mai mult, ca bat suta!

Androix, chiar, tu ce mai faci? Nu mai spui nimic? Cum e Georgia? Cum e Filip? Cum te descurci tu, mamica curajoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Nelia si aici a tras o rapaiala binevenita, dar cu tot ce-avea in dotare, fulgere si tunete de ne lua Bianca de manuta sa o ridicam la geam sa le vada mai bine, desi ii este frica...dar e atat de bine dupa ploaie ca la ora 7.30 inca ardea soarele in parc.

Va invidiez un pic pe toate proaspatele mamici si pe cele care vor fi in curand, pentru mogaldetele ce le aveti/veti avea, dar eu nu cred ca m-ar mai lasa natura sa mai suport inca un razboinic, ca sigur asa ar fi si al 3-lea, ca ce iese din mine , n-are cum sa fie altfel, desi incepusem tare bine cu Bianca, era asa cuminte si linistita ca acum sa ma gandesc ca sigur a fost vreo vrajitoare intr-o noapte si mi-a fermecat-o de s-a schimbat radical...dar am incheiat capitolul asta si ma simt linistita ca inapoi nu ma mai intorc, s-o iau de la capat, de unde domle atata energie?! privesc doar ce va fi de-acum incolo: gradinite, scoli, fluturasi si ce-o mai fi pe parcurs, sper unul frumos, ma simt atat de bine in seara asta incat nici n-as putea gandi altfel...
Scuzati limbarnita dar mai ales faptul ca mi-am permis sa spun ce simt fara sa fiu intrebata

OlgutaM cand ai scris de Maya ca e topita dupa taica-su mi s-a aprins un beculet...exact asa face si Bianca (doar ca nu realizam), in parc, acasa, tati in sus si tati in jos, eu o boieresc afara ca pot sta linistita pe banca sa admir pleiada de plozisori, iar Dan trebuie sa intre cu ea in casuta, s-o dea pe leagan, sa se joace cu mingea, la nisip, e asa de bine...Ati ajuns la cuibusorul vostru?

Cam liniste pe aici...

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Am ramas in urma cu niste urari asa ca imi cer scuzele de rigoare si purced.

La multi ani si multa sanatate:MATEI, ALEX, DRAGOS OCTAVIAN, ALEXIA IOANA, ANDREI STEFAN, EMA ELENA, CARINA EMILIA, TEODORA MARIA, IULIA MARIA, DAVID, ANNA MIRUNA.
Sa cresteti mari si frumosi,sa aveti mult noroc in viata si sa nu va pierdeti niciodata inocenta!

Ne-am programat pentru la mare!!Pe 16 iulie plecam cu tot cu pitic la Jupiter si stam 2 saptamani.Sper sa fie putin mai cumintel ca anul trecut.

Sunt tare in urma cu ce ati mai scris,asa ca dau o raita sa ma pun la curent.

Mergi la inceput