Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 13
elisor spune:
LA MULTI ANI DAVID! 

Copil curajos si cuminte, finut si delicat cu pielea alba ca neaua si ochii ca murele sa fii sanatos si sa ai noroc in viata, sa o iubesti pe mami, sa-ti iubesti bunicii, sa le aduci multe bucurii, si sa ai parte numai de lucuri frumoase...prevad o viata de artist!
LA MULTI ANI ANNA MIRUNA!

Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Tdi spune:
In acorduri zgarietoare pe urechi emise de Alyssa ce nu vrea sa se culce de pranz iau si eu un moment de respiro si va scriu doua randuri. Si noi am avut o duminica lucratoare
, de dimineata ne-a apucat...am renovat partial (o usa
) de la un dulap si a venit foarte bine, deci urmeaza sa luam material sa-l facem pe tot. Am facut ordine si in taverna (e o camera de vreo 50 mp la subsol langa garaj unde tinem o gramada de boarfe, adunam ca harciogii, vorba Ioanei!
), acolo e racoare deci numai bine de pierdut vremea cu pitika pe canicula. Tati a montat niste rafturi si un dulap, am pus canapelele vechi, o masa...ce mai, arata bine, mai ramane de luptat cu paianjenii din baie si va fi un al 2-lea apartament
.
Ieri toata ziulica am robotit la curatenie, (inutil sa va mai spun ca a avut grija Aly ca azi sa nu se mai vada nimic
), am facut si un tortuletz de fructe bunicel.
Afara e visul meu de vreme
: intunecat, frig si ploua!
De 3 zile am inceput operatiunea olitza...mare succes dar nu tocmai in sensul dorit
...pana acum avem vreo 4 pipi prin diverse zone ale casei, uneori imi spune cand vrea sa faca insa e imposibil s-o pun pe oala sau wc, parca ar fi cu foc...in schimb papusile fac "pfuuu" (kk) sau "kikiu" (pisu) intr-o veselie ca toata ziua le cearta si le indeasa in olitza!![]()
Revin.
Album Alyssa
elisor spune:
Am vazut pozele de la Booboo, multeeee, ce petrecere pe cinste ati avut, doua fetite frumoase, baieteii mai rarut prin poze, de abia pe ici pe colo cate-o aparitie...tare faine pozele astea frumoasa morosanca si un botic de Ema...si tortul cu ursuleti personalizat, deosebit.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
patriciaRO spune:
David si
Ana Miruna
sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa ascultati de parinti...
Eu azi am venit obosita rau de la cursuri si am tras un somn de zile mari. Abia am reusit repede sa papam cu totii... Alex inca tusesete de zici ca fumeaza de ani buni insa de la Humex expectoreaza si asta-i bine...
Noi cu olita, suntem doar la partea cu pusul dimineta cand vede ca fac si altii la wc, Sta ce sta si nu face nimic... Desi zice pisu... Apoi sta prin casa cu puta goala timp in care face pe unde apuca... Asa ca ii pun pampersul repede!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Vazut pozelee de la Bobo. Super idee sa faceti impreuna. Asa s-au distrat toti copilasii si au fost in priza continuu... Mi-a placut mult si tortul lor.. O bunatate... Bravo idee si superrrr mamici... Sunteti niste dulci!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Tdi spune:
Aly doarme, sotzul s-a dus sa voteze ca-s alegerile ptr primar, deci here I am!
Nelia, m-a emotionat mult de tot "poza" lui bb3...sarcina mai usoara in continuare si sa nasti un baietzoi sanatos si frumos!
Pengunica, si eu sunt fan trandafiri
, imi plac la nebunie cei catifelati si parfumul lor. Am uitat sa-ti spun ca am avut sansa sa plec in Japonia acu n-spe ani cand am terminat liceul, puteam sa fac 3 ani de ceva scoala cu profil economic, pana la urma nu m-au lasat ai mei ca-i prea departe plus ca aveam ulcerul in floare si mi-era tot rau, plus ca mi-e frica rau de cutremure!
Vazut poze de la booboo, frumoasa foc morosanca mica (Monu, nu se impiedica cu opincile?), iar Ema e mortala cum pupacea de zor o fetita blonda cu codite!
mamicile sunteti toate in forma, mi s-a parut c-am vazut-o si pe Gabitza dar fara Andrei si Costi.
Beatrice, la fel si Aly face pipi pe unde apuca
, i-am explicat cum e cu chiloteii si pampersul dar inca e prea devreme.
Elisor, fain scaunelul de masina! pentru ce varsta/kg e? a fost scump? si noi trebuie sa-l schimbam ca desi teoretic e pana la 4 ani pitika uriasa sta putin cam inghesuita!![]()
OlgaT, spune-ne doua vorbe despre voi ca nu mai stim chiar nimic...nici pe mess nu te-am gasit. 
Newmami, nici pe tine nu te-am mai vazut de mult pe aici...sper ca sunteti bine.
Cristina (Mynicegirl), gata examenele? tati de caterina nu si-a revenit?...tare mi-as dori sa aflu vesti bune despre voi 3!
Ioana, gata ordinea la debarale?![]()
ma duc sa pap si eu o felie de tort ca salivez pe aici (si mi-e frica sa nu-l termine tati pe tot!
).
Album Alyssa
nelia spune:
La multi ani, David!
La multi ani, Anna Miruna!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Tdi spune:
Vad ca monopolizez forumul azi!![]()
Luna viitoare mergem la mare, maica-mea vrea musai sa-si faca vacanta la mare cu nepoata-sa
...in functie de cum se adapteaza Alyssa o sa stam una sau 2 saptamani, partea proasta e ca sotul nu poate sa-si ia liber deci ne vedem doar in week-end. de bronzat sau odihnit nici nu se pune problema ca n-am curaj s-o las pe pitika din mana. sper sa-i faca bine vacanta si sa nu patim ca anul trecut...incepand din iulie si pana in martie a fost lunar bolnava cu febra 40 si tot tacamul, m-a batut gandul ca poate de la mare i se trage!
ma cheama datoria!![]()
Album Alyssa
Cornelia spune:
Cu scuzele de rigoare pt. intarziere, incep cu urarile pt. ieri, mai ales ca am sarbatorit trei fetite deosebite:
La multi ani fericiti Carina!
La multi ani fericiti Teodora!
La multi ani fericiti Iulia!
Acum, sarbatoritii zilei:
La multi ani fericiti David!
La multi ani fericiti Anna Miruna!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
iuliana spune:
Fetele, nu vrea nimeni sa cumpere un carut ca asta http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2535058&cp=2255983.2256189.2256200&parentPage=family ? Il dau pentru 125$. Eu il cumpar astazi si il folosesc numai o luna cit stam in Romania. Daca e careva amator, dati-mi un PM. Stam pina pe 26 iunie, dupa care am carutul disponibil.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3