Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI DAVID...

...sa te refaci repede pui mic, sa nu mai pui inima mamei pe jar, sa fii sanatos,plin de viatza cum ai fost si pana acuma...

LA MULTI ANI ANNA MIRUNA ...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI DAVID!!!

Iti dorim multa sanatate, sa ai parte de multa iubire, fericire si sa te bucuri alaturi de cei dragi de o viata frumoasa.LA MULTI ANI ANNA MIRUNA!!!

Sa cresti mare si frumoasa si sa te bucuri de o viata mimunata.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, DAVID !
Sa cresti mare, sanatos, fericit si... refacere rapida.
Asteptam poze de la petrecereeeeee.

La multi ani, ANNA MIRUNA !

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am vazut o gramada de poze: cu Matei si tortuletele, cu cei trei iezi cucuieti sarbatoriti ieri la Boo Boo cu frumosul si marele tort, cu Andrei si tortul Diplomat, cu bebelusul din burtica Neliei... nu mai stiu, ca am vazut o gramada de poze si acum e varza in capul meu.

Va doresc o duminica placuta.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani DAVID!

La multi ani ANNA MIRUNA!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

LA MULTI ANI DAVID.SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA ASCULTI DE PARINTI.MARGOTT ,PETRECERE FRUMOASA, SI TOT CE VA DORITI!!!

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, DAVID !!!

Sa cresti mare si destept si sa fii sanatos, sa o iubesti pe mami la fel cum te iubeste ea de mult! Iulia, sa-ti traiasca frumusetea de flacau. Un pupic de la mine pe ochii lui frumosi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

LA MULTI ANI DAVID!Sa cresti mare si frumos si in primul rand sanatos

Am vazut si eu pozele...frumoase mamici,frumoase fetitze ,fericitzi tatici dar nu am vazut poze cu Andrei....
Gabitzamceva poze cu Andrei ....???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

LA MULTI ANI MIRUNA!Sa cresti mare ,frumoasa si desteapta si sa ii aduci mamei tale numai bucurii!
NELIA-frumoasa surpriza.....mi-a amintit si mie de vremurile in care eram insarcinata cu benica....sarcina usoara
Fetelor astazi nu am mai fost la gratar asa cum planuisemam fost totusi intr-un pac cu trandafiri si bineinteles ca nu am plecat de acolo cu mana goala...am cumparat 6 fire de trandafiri pe care a trebuit sa-i plantez astazi..chiar daca a fost duminica...si pe langa firele de trandafiri am mai plantat si rosii.....prin urm,are astzi am avut o zi de odihna combinata cu palantat flori si legume....ce mai duminica...iar de maine vacantza..pleaca Ben la gradi si am timp de huzurit pana vineri....traiasca gradinitza si cei care au inventat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
Nelia eu zic sa nu-i spui inca lui Octav ce ti-a spus dr. 9supozitia ei), el isi doreste cel mai mult baiat si daca nu va fi (desi dupa cum se presinta sarcina pana acum, total diferita de cele doua si eu zic - am zis de la inceput - ca va fi baiat) e posibil sa fie dezamagit (la inceput, evident), asa ca mai asteapta cateva saptamani. Mie cand mi-a spus dr. ca am fetita, dar cu rezerva de rigoare, n-am crezut 100 % pana nu am vazut-o, pentru ca-mi doream prea mult fetita ca sa risc o dezamagire. la fel m-a intrebat si pe mine ce am acasa si ce-mi doresc.
Sandalutele sa stii ca nu mi se par scumpe, poate acolo la voi e un pret mare, dar aici ceva de calitate pleaca cam de la pretul ala, eu i-am luat sandalute Melania (ca sunt fan marca asta) exact cu atatia dolari (in lei, normal). Sa le poarte cu placere...si eu sunt entuziasta cand le cumpar hainute si incaltari, nu am acelasi entuziasm insa la jucarii si mi-a scazut si mai mult cand vad ca nici ce are nu o prea atrage.
Eu am o viziune mai empirica si nu prea-mi dau seama ce si cum e acolo in burtica ta, dar te felicit pentru samburel, e acolo, l-am vazut si eu, asteptam emoticonul (nu mai e asa mult pana-n1.06) si-ti doresc o sarcina mai usoara de acum incolo. Ai grija de tine!

OlgaT stiu ca tu faci Pilates, poti sa ma indrumi si pe mine cu ce-as putea incepe? Mi-a descarcat Dan cateva DVD-uri dar sunt novice rau in domeniu si poate m-ajuta un sfat din partea ta.

Pe seara sau maine dimineata ma voi uita si eu la pozele de la party ca as vrea sa le savurez pe indelete, iar acum ma zoresc toti din casa.

Am fost la Babyexpo si i-am luat cateva tricouri, pantaloni trening, caciulita de vara sau cum s-o numi si ASTA

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput