Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI printeselor:
CARINA EMILIA ,
TEODORA-MARIA ,
IULIA-MARIA!

Sa aveti o viata frumoasa, plina de bucurii si fericire, sa fiti sanatoase, norocoase, indragite, sa va pastrati candoarea, dragalasenia si veselia mereu!

PETRECERE FRUMOASA!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Carina!
La multi ani, Teodora!
La multi ani, Iulia!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

S-a terminat greva!!! Imi era groaza, ca trebuia sa plec la inot cu Agata si ca trebuie din nou sa ies din casa la 8, ca sa fiu la 10.30 acolo. Dobitocii! Sper sa fie multumiti macar pentru doi ani, sa ne mai lase cu grevele lor.

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

LA MULTI ANI FETITE DULCI NASCUTE AZI!

AndraSapt30 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
Laura pai stai nitel ca nu toata ziua se scurg gramele la vale, eu mi-am facut un grafic in excel cu formule (deh, deformatie profesionala) si uneori mai erau si plus cateva grame, alteori stagnam, desi tot ca tine, mare lucru nu mancam.
Eu n-am incercat quarelin dar sunt sigura ca va avea efectul dorit, doar e pentru migrene.

Cornelia poate n-ar strica sa ajungi la un doctor si sa-i povestesti de starile tale de slabiciune, incepi sa ma ingrijorezi si gandurile ma duc la managerul acela, stii tu...

Pengunica cred ca reactionam mult mai urat la interpelarile respectivei, tu privesti totul cu umor

OlgaT pai mi-ar fi placut sa ajunga la timp, dar habar nu am cat face pana la voi, asa ca am trimis-o din timp, de-aia nu intelegeam ce spui ca nu-mi imaginam ca ai si primit-o. Dar tot nu mi-ai raspuns la celelalte intrebari...

Lucas arata-ni-l pe strengarul cu gura mare tunsulici...

Iulia ma bucur ca ati scapat de o grija, se pare ca e o interventie usoara daca a durat asa putin, se pare ca David nici n-a realizat prea bine ce-a fost cu el, refacere rapida si completa maine sa fie in forma mare. Cand il duci inapoi la bunici? Chiar ai copil curajos, Bianca ar fi urlat de cum ar fi vazut primul halat alb.

revin mai pe seara...

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI TEODORA ...

LA MULTI ANI IULIA ...

LA MULTI ANI CARINA ...

sa ramaneti mereu aceleasi fetite candide pe care le-am cunoscut...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

La Multi Ani CARINA, TEODORA si IULIA! Sa fiti iubite!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

BOO BOO PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

suntem franti de oboseala. a fost super petrecerea pt copilasi. a venit si lucas cu matei. am pus cateva poze la repezeala.
va pupam

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

chiar ca a fost super. la noi se doarme, dar eu n-am somn si nu m-am lasat pana n-am facut albumul. poze de la aniversare puteti vedea si AICI maine o sa descarc pe dropshots si filmuletele.

Mergi la inceput

Am vazut pozele de la Booboo!!! Ema e infloritoare ca de obicei, costumul Alexiei m-a terminat... l-am vazut si pe Matei, am vazut si mamicile care arata foarte bine, si taticii la fel... se pare ca a fost distractie mare. Am vazut si tortul verde cu ursuleti personalizati. Dar am o intrebare: unde e Andrei!?!

Si o www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104630/" target="_blank">surpriza pentru voi...

Mergi la inceput