Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 10
gabitzam spune:
Pengunica, solutia era simpla pentru tipa aia de te agasa pe messenger, se cheama "Ignore user". Si nu mai auzi in veci de ea pe messenger. Auzi, sa stai tu sa te faca ea in toate felurile...Netul e plin de nebuni, regula de baza este Ignore si nu pune la suflet.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Doamne, ce fete frumoase avem azi de sarbatorit, una mai frumoasa decat alta!
La multi ani, CARINA EMILIA !
La multi ani, TEODORA-MARIA !
La multi ani, IULIA-MARIA !

Printesuci frumoase si dragalase, sa cresteti mari, sa fiti sanatoase, sa aveti numai noroc in viata! Va pup pe toate si fara deosebire!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Sa cresti mare ingeras, sa fii vorbareata, isteata, sanatoasa si frumoasa bineinteles.
Sa cresti mare papusica mica, sanatatea, fericirea, bucuriile sa fie mereu alaturi de tine si de familie.
La multi ani, IULIA-MARIA !
Sa cresti mare micuta vorbareata, sa-ti surida norocul la fiecare pas al vietii, bucuriile, sanatatea, fericirea sa te inconjoare. Sa aduci bucurii parintilor si sa-i bucuri cu zimbetele tale in fiecare zi.

pengunica spune:
LA MULTI ANI CARINA-EMILIA,TEODORA-MARIA,IULIA-MARIA

[font=Lucida Console]Gabitzam-multumesc
monu spune:

LA MULTI ANI!!! 

CARINA EMILIA
TEODORA-MARIA
IULIA-MARIA
SA CRESTETI MARI SI FRUMOASE, CUMINTI SI CU NOROC IN VIATA.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Tdi spune:
La multi ani CARINA EMILIA!
La multi ani TEODORA MARIA!
La multi ani IULIA MARIA!
Album Alyssa
patriciaRO spune:
CARINA, TEODORA si IULIA
. Sa cresteti mari, sa fiti sanatoase si cuminti si sa aveti tot cei mai bun!
Eu am plecat la cursuri am de la 13 pana mai pe la 17.00 si duminica la fel de dimineata de la 9 pana pe la 15.30... Asa ca 2 zile incarcate. Pupam la fete!
Beatrice, mami de
Alex pifos
onixone spune:
[green}La multi ani, IULIA-MARIA ![/green]
loreen: eu nu i-am spus nimic, dar i-am cumparat un tricou misto M in loc de L si cand a vazut tricoul mulat a ramas socat.a zis ca el nu poate sa iaba burta la 29 de ani.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
Florentina G spune:
Cu intarziere...
La Multi Ani Alexia!!! Sa fi sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa, sa iti iubesti mult surioara!
La Multi Ani Ema!!! Sa ramai mereu la fel de vesela si frumoasa, sa ai parte de mult oroc in viata si tot ce iti doresti sa devina cu usurinta realitate!
La Multi Ani Andrei! Sa cresti mare si sanatos, sa iti iubesti parintii cel putin la fel cum te iubesc ei pe tine si sa iti ofere viata tot ce e mai frumos.. poate chiar si o surioara!
si pentru azi...
La Multi ani Carina! Sa cresti mare, sanatoasa si sa ramai mereu la fel de gingasa si frumoasa!
La Multi Ani Teodora! Sa fi sanatoasa, sa ai parte de mult noroc, sa fi mereu vesela si sa iti bucuri parintii toata viata!
La Multi Ani Iulia! Sa ai parte de multe bucurii, sa ramai la fel de isteata sa o asculti pe mami si sa aduci numai bucurie in viata celor dragi!
Multumesc pentru aprecierile la adresa noastra, sunteti niste scumpe ca de obicei!
Olgutele, multumesc mult pentru urari!
Iulia, m-am gandit la voi, ma bucur ca sunteti bine, ca nu ati intimpinat greutati la spital! Refacere rapida si multi pupici pentru David, cel mai curajos baietel!
OanaC, rochita Mayei e cadou de la nasa ei, este de la Polly&Friends, vine cu rochita identica si pt. papusa. Ma bucur ca ti-a placut!
Gusta, asteptam un semn, sper ca totul a decurs cum trebuie si ca ai trecut cu bine peste operatie! Acum am citit mesajul lui Teddy, super! Ma bucur din suflet pentru voi! Recuperare rapida si asteptam sa revi in forta!
Oana - felicitari pentru renuntatul la suzi! Ce a fost greu a trecut... inca putin si o sa reintrati in ritmul unei familii vesele si fericite!
Nelia, sunt asa de emotionata pentru voi! sa dea Domnu' sa fie ca in predictia medicului si ca in visul tau -desi nu ma indoiesc pentru ca sunt convinsa ca lucrurile astea la tine au avut intotdeauna o semnificatie deosebita!
Pengunico, mesajele tale ma distreaza la culme - sa nu te superi pe mine, stiu ca prin prisma ta nu sunt asa de amuzante nu stiu cum ti se intampla sa dai numai peste specii de-astea!
Laura, care sunt impresiile din excursie? Imi place atitudinea ta vis a vis de idila Biancai. Exact asa s-a comportat mama cu mine, nu mi-a interzis nimic, nu m-a interogat niciodata despre viata mea personala.. totul a fost la faza de discutie prieteneasca, mi-a acordat incredere iar eu nu am sarit niciodata calul.
Elisor, exact asta intuiam si eu.. ca te preocupa un posibil chist in zona sanior. E bine ca vrei sa mergi sa elucidezi problema, eu sper din suflet sa nu fie cazul sa-ti faci griji!
Nu am apucat sa vad nici o poza, am scris mesajul in super fuga, sunt lesinata de foame, noroc ca s-a trezit Maya si daca ii pun ei am sanse sa mananc si eu pe ziua de azi!
O sa citesc mai pe indelete diseara, sunt convinsa ca mi-au scapat multe...
Tina, mami de
Patrick si
Maya