Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 15
iuliana spune:
Loreen, plecam peste 3 ore:). Nu cred ca dam pe la Constanta mai mult ca sigur, dar ajungem la Ploiesti:)).
Carutul e bun pentru 2 copii, bebelus(are si suport de sustinut scaunul de masina tip scoica)sau infant si unul mai maricel (de la 1 an jumate in sus) care poate sta in picioare in spate cu fata spre sensul de mers sau pe bancuta cu spatele spre sensul de mers. O sa pun o poza cind ajung in Romania sa vedeti care ce si cum e treaba. Va pup...ma ia cu groaza cind ma gindesc la drumul pe care il am de facut singura cu scandalagioaicele mele.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
gabitzam spune:
'mna seara ![]()
Hai ca am reusit si eu sa fac o selectie in poze si sa pun si eu albumul cu Aniversarea de 2 ani.
Noroc cu fratele meu care a fost pozarul meu de data asta, ca altfel nu prea am facut prea multe poze. Am stat sa umblu dupa Andrei pe afara. Tare a fost nervos si plangacios si capricios. Colac peste pupaza si-a tras si o usa peste degete. Bag seama ca este chiar mai sensibil decat il credeam eu. Am vazut ca se sperie de locuri necunoscute, de multa lume la un loc si de galagie, de copii care chiuie si alearga de-a valma. Prin urmare a stat lipit de Costi, a facut ture pe afara cu el, i-a suportat uletele si lacrimile. Intr-un final s-a linistit putin si s-a mai jucat pe linga ceilalti copii, nu cu ei. In momentul tortului deja de la cantatul de 'La multi ani' de toata lumea in cor pusese botic, atunci cand a pocnit tunul de confetii l-a terminat si nu ne-am mai putut intelege cu el. L-a dus la masina Costi si a adormit aproape instant, era epuizat fizic si nervos. Si noi pe linga el de altfel. Mi-a parut rau ca n-a fost asa de linistit si degajat ca fetitele, sa se bucure si el de moment, de tort, de joaca.
Ma resemnez ca o sa treaca si asta, e doar o faza, o sacreasca si o sa se mai "intareasca". Asa ca de aia baiatul meu e mai rarut in pozele de la BooBoo. Trebuie sa-l mai duc si altadata pe acolo, sa se obisnuiasca cu copiii. Bona il duce in parc in colturi mai linistite, are doar 2-3 copilasi cumintei cu care se intalneste, poate de aceea este asa de sensibilos.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by elisor
Cam liniste pe aici...[/purple][/font=Comic Sans MS]

Teddy la mine a plouat si e frig. Eu zic sa incerci sa te relaxezi la mare si sa nu-ti faci prea multe griji, mama ce sfaturi iti dau
, oricum sa n-o lasi fara aripioare la minute ca nu se stie cind fuge spre apa si sa fie asigurata. Laura m-ai facut si pe mine curioasa, ce pot sa scrie copiii, ma rog, tinerii de virsta Biancai ?! Cine stie ce ma asteapta si pe mine, la cit e de precoce Isabella.
Beatrice, Teddy, Elisor si noi sintem la acelasi nivel cu olita
.Elisor am vazut poze frumoase cu domnisoara imbracata in rosu

Raluca foarte frumoase pozele de la petrecerea Iuliei.
Adina m-am delectat si cu pozele voastre de la petrecerea facuta acasa. Frumos tortul si domnisorica Ema cu paharul in mina, avea si sampanie cumva ?

Nelia[/b] sarcina usoara in continuare. Lasa ca tura asta o sa fie baiat, sa-si bage si el... cum zice sotul tau... in munca altuia

elisor spune:
Fetelor maine dau raportul, maine ajung la jumatea curei...
Laura, Daniela, Nelia multumesc de comentariile la poze si de ca v-ati facut timp sa va uitati.
Raluca cum a fost petrecerea? Cum s-a comportat Iulia? Tu cum ai rezistat? Poze, poze 
Florentina da, asa e, despre sani imi faceam probleme, m-au durut, s-au linistit (m-am linistit si eu), am simtit ceva la pipait, apoi am zis ca mi s-a parut, dar una peste alta mi-a iesit o galma mica sub unul dintre ei si habar n-am ce este sau de ce e acolo si trebuie sa ajung la un eco, dar am o lene...de ma doare, vorba aia.
Va pup si sa visati frumos, ca vad ca e tare liniste pe-aici, nici Pengunica nu mai este.
Eu am vazut cateva poze cu Andrei si tati, Andrei era in pantalonasi bleu, nu? Asteptam si versiunea ta, Gabitza!
Nici de la Fran n-am vazut nimic, Clara, Cristina, Simona ...mai asteptam...
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Tdi spune:
--------------------------------------------------------------------
Lasa ca tura asta o sa fie baiat, sa-si bage si el... cum zice sotul tau... in munca altuia ![]()
----------------------------------------------------------------
esti mortala, Danelutzo! 
Album Alyssa
monu spune:
ola, am terminat si party de acasa, si sunt terminata. poze maine.
pup
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Tdi spune:
Am bucuria sa va anunt ca Gusta e bine si a ajuns deja acasa. Operatia a reusit iar rezultatul e super
. O sa va povesteasca ea mai multe dar deocamdata nu poate scrie la comp, mama ei o ajuta si are grija de Marutza.
Album Alyssa
loreen spune:
Elisor chiar vroiam sa-ti zic ca scaunul se va integra de minune cu tapiteria masinii... cand va veni...bucuria sosirii va fi cu atat mai mare cu cat asteptarea este mai lunga...si poate ii faceti rodajul pana la mare
...macar de un we...
Posesoarea scaunului ce parere are de noua achizitie?!
Cat priveste cumintenia Biancai...io zic ca in sinea ta te bucuri ca este asa chit ca sunt momente sa-ti dai cu ceva in cap...la mine macar a fost clar din prima zi...
Poze cred ca a facut Oana ca eu nu ma obosesc sa iau aparatul dupa mine... parca nici chef de poze nu mai am...
Gabitza chiar e scula aparatul lui fratele...foarte frumoase poze ...a suprins foarte bine fatza expresiva a lui Andrei,momentele in care plangea si se citea disperarea pe fatza lui...iar tie iti sta bine cu suflatoarea in gura![]()
Nelia io stiu ce sa cred despre evolutia postdecembrista a pustimii pro?! Mi-e greu sa-i inteleg pentru ca eu nu am fost asa...aveam cu totul alte preocupari,date si de interdictiile vremii...oricum simt ca-mi fuge pamantul de sub picioare...
Adina am vazut si Aniversarea partea III ...pe cuvant daca gasesc cuvinte sa ma exprim in fatza Emei...este tot una cu aparatul...si foarte expresiva...
Iuliana hai ca m-ai luat prin surprindere... drum bun fara peripetii si daca din greseala ajungeti pe litoral asteptam un semn...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Tdi spune:
si sa va mai dau o veste buna: ALYSSA ARE 20 DE DINTI!!!
am controlat-o destoinic
(nu vreti sa vedeti cum arata degetele mele, m-a muscat iepurele de le-a umplut de gaurele
)...sunt in formatie completa!
...asta dupa 1 an si 9 luni de chin...doamne, stiu c-am tras cu dintzii astia de-am incaruntit, nu credeam sa mai apuc ziua aia sa-i vad pe toti iesiti!![]()

ah...i-am zis "gata, acum ii ai pe toti, nu mai ai motive sa nu dormi noaptea!"...raspunsul ei:
[mi-a tras un picior in gura!].
Album Alyssa
loreen spune:
Elisor pot fi noduli foliculari...am avut la inceputul tineretii si am zis ca-i sfarsitul lumii...atunci am facut ultima oara,spre rusinea mea, un consult mamar...
La Sinaia stau 8-9-10 iunie,adica ajung pe 8 ,pe 9 e intalnirea cu pricina si pe 10 de dimineatza plec spre casa la copilasi...
Tdi
pentru vestea cea mare...
Elisor Pengunica cosmetizeaza firele de trandafiri...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"