*Ghiocei de martie-aprilie * (36)
Raspunsuri - Pagina 30
cameliada spune:
poate aici merge mai bine
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/photo/294928804420294792/0
cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/
elvie spune:
Kim o vazui pe Alicia in down - town,se vede ca-i place in oras,plus e o frumoasa mai ales cand zambeste si iti seamana leit.
Noi nu prea mergem pe plaja ,Lara fuge direct in apa si cum sunt valurile destul de mari mi ca no mai recuperez.
Am mai recunoscut inca o jucarie in pozele tale recente pe care si Lara o are si daca-ti mai spun ca avem si cosul de rufe exact la fel ce mai zici ,se pare ca ne cam asemanam la gusturi iar tarile noaste adoptive comercializeaza cam acceleasi produse.
Uite aici jucariile de care-ti vb. (cosul nu-l mai trasa-i in poza,poate cu alta ocazie).http://au.pg.photos.yahoo.com/ph./getanice/album?.=/d180scd
Mai fetelor unde sunteti? cam slaba miscarea aici.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
elvie spune:
tot eu se pare ca nu merg pozele incearca aici http://au.pg.photos.yahoo.com/ph/getanice/my_photos in albumul poze si mai recente.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
kim spune:
Vazut poze simpatice (Tudor)Cameliada
si (Lara)Elvie
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
ciuf spune:
Kim, vazut pozele voastre cu grasunica si modista Alicia. Fain pe la voi ca se merge mult pe jos. La noi se merge mult cu masina
. Si mie mi-e dor sa merg pe strazi ca casc ochii la magazine, sa ma mai uit cum se imbraca lumea ...
Cred ca v-ati distrat fain azi.
Ca am vazut ca ati amintit iar de gradinita. Eu tot sustin ca cel mai bine e sa duci copilul de la 2 ani. Termini cu vaccinarile, are imunitatea un pic mai crescuta, e capabil sa vorbeasca limba materna si gata sa o invete si pe cea de imprumut.
Luca are puroi in gat.
Vineri seara mi-a facut febra, nu foarte mare, in jur de 39, a vomitat si se plangea de durere in gat.
Noaptea a fost agitat, cu febra mica, dar sa fie, si sambata toata ziua a fost matait si acuza dureri in gat.
Azi nu mai rezistai si il dusei la o clinica de urgenta pentru consult. Diagnostic: puroi in gat si tratament: amoxicilina.
Ce mi-a zis doctorita ca a observat ea. Copiii care nu se duc la gradinita si se inroleaza direct la grupa pregatitoare se imbolnavesc imediat. Cei care au fost trecuti prin gradinita nu au nici un fel de probleme de sanatate la grupa pregatitoare. Deci cu cat mai timpuriu cu atat e mai bine.
Pediatra mea mi-a recomandat ca pana la 2 ani sa o duc pe Eva la home care, nicidecum gradinita.
Eu daca as fi avut parintii aici nu as fi dus-o pe Eva la gradi. Nu imi fac probleme ca va ramane in urma pentru ca ma uit la Luca ca e destul de avansat.
Acum fiecare face cum doreste. Instinctul meu asta imi spune sa fac daca am optiuni. Insa cum nu am ... ne intarim cu muci, tuse de 2 saptamani.
Cameliada, vazui si pozele voastre. Vad ca Tudor e prieten bun cu aspiratorul. Eva se sperie de el ca de draq. Si pana acum era asa de prietenoasa, ca nu stiu ce sa cred. Peste noapte sa facu fricoasa de aspirator. Azi facui curat cu el, tinand-o pe Eva in brate.
E a doua oara cand fac asa curatenie. Probabil o sa imi cumpar aspirator din ala robot, care il programez de seara si pana dimineata imi aspira toata casa, fara sa faca zgomot.
Parca ti-am mai zis ca mi-a placut mult cojocelul lui? Era asortat cu canapeaua.
Elvie, am vazut si pozele voastre cu finuta Lara. Nu stiu de ce am avut impresia ca are cercei.
Cand mi-ai zis ca nu are m-a dus imediat gandul ca poate am incurcat pozele. Dar nu. Pe ale ei le vazusem. Cine stie ce mi s-a parut mie!!!
Cu ceva intarziere ii uram si noi la multi ani lui lady a noastra. O asteptam sa intre mai des si sa ne tina la curent cu progresele Alexiei.
Rocsana, imi pare tare rau ca micuta a fost bolnavioara. Cand a avut pneumonie simteai vreun harait la plamani? Ti s-a parut ceva in neregula? Copiii de acolo se imbolnavesc des? Au voie sa vina bolnavi la gradi?
Tu esti bine? Cand faci pap testul?
Fug ca am teancuri de rufe de calcat. Si parca vad ca ma intind ore intregi. Acusica facusem o pauza.
Pup si sper manana la cafeaua de dimineata sa am ce citii.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Polixeni spune:
quote:
Originally posted by mari78
Poli, bafta multa sa obtii postul la gradi. Pentru ca am fost absenta de pe forum iti urez acum cu intarziere, toate cele bune, Casa de Piatra, sa fiti sanatosi si fericiti toata viata! Vreau si eu poze, pls ! Si cu Nick, ca nu l-am mai vazut de 3 luni.
Catrinutza, nu ma pot abtine: e absolut fantastica Mariuca ! Acum am vazut filmuletele din mai, nu-mi vine sa cred cata mobilitate are Atomica. Bravo ei si....mi-e mila de tine
Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai frumos si mai insorit alaturi de bebici sanatosi si voiosi ! Pupici
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
Multumesc frumos pt urari!!Esti o draguta!Poze cu Nick uite aici: http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/Acusi o sa incep sa ma delectez si eu cu pozici.
Polixeni spune:
quote:
Originally posted by Delia21
A adormit pruncul mai devreme caci azi nu a facut nani deloc in timpul zilei.....caci am fost in parcul de distractii din Coney Island,care-i la o ora de mers cu masina si ne-am distrati cu toti(mami tati si juniorul).In fiecare vara ajungeam de cateva ori in acest park de distractii .....copilul din mine matara acolo si imi traiam o noua copilarie.....si in unele momentele acolo....stiind ca am probleme de fertilitate ma intrebam in soapta in gand oare cum e sa-ti duci copilul acolo,sa-l vezi in razand dandu-se in masinute,trenulete,tiribombe si toate cele.Azi i-am multumit cerului,lui dumnezeu ca nu m-a lasat fara raspuns....am trait si eu sa-mi iau comoara de manuta prin park si sa-l vad razand.Il priveam si....imi venea sa strig in gura mare "ala e al meu".Si ce bine ca e sanatos!!!Cred ca nu e lucru mai de pret decat sa-ti vezi copilul fericit si sanatos.L-am dat in barcuta http://family.webshots.com/photo/2980505630072337911MNfwUN si pe masinuta si la sfarsit cand vream sa-l iau imi impingea mainile cu manutele lui si se pregatea de scandal....ce haios mai era.....asa ca l-am lasat in pace si l-am dat in continuare de vreo 5-6 ori pana s-a saturat.A fost o zi tare frumoasa.
noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321
Am savurat poza de poza!!E tare dulcic Rudy!!E numai bun de dus pe pasarela de moda pt pitici!!Ce-i mai place lui acolo in masinute!!Sa stii ca si eu cand am mers in Magic Park cu Nick parca am redevenit copil...vrei-nu vrei te face sa retraiesti copilaria.
Polixeni spune:
quote:
Originally posted by kim
Cateva poze cu Alicia in down-town de aici
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Alisuca e micuta Cosmo-girl!!!
catrinutza spune:
Intru scurtissimo...www.dropshots.com/day.php?userid=122884&cdate=20070611&ctime=125728" target="_blank">filmuleteeeeeeee noiiiiiiiiiii....cel cu dushuiala nu il las prea mult ca e indecent 
.....o sa pun si poze si o sa si raspund ...dar fug ca tre sa fac papoa pentru fetitza mamii...
pupam gaska...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Polixeni spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Kim, vazut pozele voastre cu grasunica si modista Alicia. Fain pe la voi ca se merge mult pe jos. La noi se merge mult cu masina. Si mie mi-e dor sa merg pe strazi ca casc ochii la magazine, sa ma mai uit cum se imbraca lumea ...
Cred ca v-ati distrat fain azi.
Ca am vazut ca ati amintit iar de gradinita. Eu tot sustin ca cel mai bine e sa duci copilul de la 2 ani. Termini cu vaccinarile, are imunitatea un pic mai crescuta, e capabil sa vorbeasca limba materna si gata sa o invete si pe cea de imprumut.
Luca are puroi in gat.
Vineri seara mi-a facut febra, nu foarte mare, in jur de 39, a vomitat si se plangea de durere in gat.
Noaptea a fost agitat, cu febra mica, dar sa fie, si sambata toata ziua a fost matait si acuza dureri in gat.
Azi nu mai rezistai si il dusei la o clinica de urgenta pentru consult. Diagnostic: puroi in gat si tratament: amoxicilina.
Ce mi-a zis doctorita ca a observat ea. Copiii care nu se duc la gradinita si se inroleaza direct la grupa pregatitoare se imbolnavesc imediat. Cei care au fost trecuti prin gradinita nu au nici un fel de probleme de sanatate la grupa pregatitoare. Deci cu cat mai timpuriu cu atat e mai bine.
Pediatra mea mi-a recomandat ca pana la 2 ani sa o duc pe Eva la home care, nicidecum gradinita.
Eu daca as fi avut parintii aici nu as fi dus-o pe Eva la gradi. Nu imi fac probleme ca va ramane in urma pentru ca ma uit la Luca ca e destul de avansat.
Acum fiecare face cum doreste. Instinctul meu asta imi spune sa fac daca am optiuni. Insa cum nu am ... ne intarim cu muci, tuse de 2 saptamani.
Cameliada, vazui si pozele voastre. Vad ca Tudor e prieten bun cu aspiratorul. Eva se sperie de el ca de draq. Si pana acum era asa de prietenoasa, ca nu stiu ce sa cred. Peste noapte sa facu fricoasa de aspirator. Azi facui curat cu el, tinand-o pe Eva in brate.
E a doua oara cand fac asa curatenie. Probabil o sa imi cumpar aspirator din ala robot, care il programez de seara si pana dimineata imi aspira toata casa, fara sa faca zgomot.
Parca ti-am mai zis ca mi-a placut mult cojocelul lui? Era asortat cu canapeaua.
Elvie, am vazut si pozele voastre cu finuta Lara. Nu stiu de ce am avut impresia ca are cercei.
Cand mi-ai zis ca nu are m-a dus imediat gandul ca poate am incurcat pozele. Dar nu. Pe ale ei le vazusem. Cine stie ce mi s-a parut mie!!!
Cu ceva intarziere ii uram si noi la multi ani lui lady a noastra. O asteptam sa intre mai des si sa ne tina la curent cu progresele Alexiei.
Rocsana, imi pare tare rau ca micuta a fost bolnavioara. Cand a avut pneumonie simteai vreun harait la plamani? Ti s-a parut ceva in neregula? Copiii de acolo se imbolnavesc des? Au voie sa vina bolnavi la gradi?
Tu esti bine? Cand faci pap testul?
Fug ca am teancuri de rufe de calcat. Si parca vad ca ma intind ore intregi. Acusica facusem o pauza.
Pup si sper manana la cafeaua de dimineata sa am ce citii.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Multa sanatate lui Luk...puroiul sa fie oare de la polipi??