*Ghiocei de martie-aprilie * (36)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

quote:
Originally posted by mari78

Kim, daca vine soacra ta, ai putea sa o lasi pe Alicia la program scurt, pana la pranz, asa isi mai trage sufletul si dumneaei, iar pt Alicia e bine ca merge in colectivitate si invata lucruri noi. Eu asa am de gand sa procedez cu Teodora.

Asa intentionez sa fac, chit ca va trebui sa platesc la fel gradinita. Nu vreau sa o epuizez nici pe soacra-mea, asa ea mai poate sa faca o mancare, una-alta prin casa, in 5 min. o duce/ o aduce pe Alicia de la gradi. Poate s-o scoata cand vrea ea, sau daca vrem sa iesim undeva, sa rezolvam niste probleme, putem s-o lasam la gradi pana la ora 6. Si f important, in caz de raceli, boli(Doamne fereste!) macar stiu ca pot s-o las cu bunica ei, nu intotdeauna as putea sa lipsesc de la lucru.
Sigur ca as vrea sa stau cat mai mult cu ea acasa si sa-i ofer toata afectiunea de care are atata nevoie, dar nu intentionez sa raman casnica, vreau si trebuie sa mai si lucrez, sunt convinsa ca ea va invata atatea lucruri noi la gradinita care am gasit-o, si mai stiu ca integrarea in colectivitate va fi mai usoara la o varsta mai frageda. Intra in contact cu copiii, vorbeste engleza/ franceza, normal ca m-as bucura s-o fac cat mai independenta si mai pregatita sa traisca si sa se descurce in societatea de acum.
Noi suntem 3 frati, fiecare am crescut cu bona in casa din momentul in care mama a trebuit sa reia serviciul si pot sa spun ca am fost niste simandicosi (in special noi fetele), a trebuit sa facem eforturi sa ne integram in diverse colectivitati. Plus ca am crescut si la bloc, vacantele la bunici erau frumoase dar si acolo eram salbatice, ne era frica de cocos, de fantana, au ma doare, nu pun mana pe aia, nu pe aialalta. In curtea blocului, un-doi strigam dupa ajutor (chiar daca nu ne auzea tata). Eu la Casa Pionierilor m-am socializat si mi-am facut cu adevarat prieteni, si in taberele de la Navodari, Eforie Sud, mai tarziu Costinesti. Dar oricum alte vremuri. Acum copiii sunt supravegheati si incadrati non-stop, daca nu-i duc parintii la diverse activitati, ce fac? cum se socializeaza? dupa cum le e norocul, nu stiu ce invata, ce pasiuni pot sa aiba, poate se izoleaza si devin frustrati, sau stau la tv si computer. Ziceti si voi, multe s-au schimbat, ce e mai bine pt copiii nostri acum?

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

quote:
Originally posted by kim

quote:
Originally posted by mari78

Kim, daca vine soacra ta, ai putea sa o lasi pe Alicia la program scurt, pana la pranz, asa isi mai trage sufletul si dumneaei, iar pt Alicia e bine ca merge in colectivitate si invata lucruri noi. Eu asa am de gand sa procedez cu Teodora.

Asa intentionez sa fac, chit ca va trebui sa platesc la fel gradinita. Nu vreau sa o epuizez nici pe soacra-mea, asa ea mai poate sa faca o mancare, una-alta prin casa, in 5 min. o duce/ o aduce pe Alicia de la gradi. Poate s-o scoata cand vrea ea, sau daca vrem sa iesim undeva, sa rezolvam niste probleme, putem s-o lasam la gradi pana la ora 6. Si f important, in caz de raceli, boli(Doamne fereste!) macar stiu ca pot s-o las cu bunica ei, nu intotdeauna as putea sa lipsesc de la lucru.
Sigur ca as vrea sa stau cat mai mult cu ea acasa si sa-i ofer toata afectiunea de care are atata nevoie, dar nu intentionez sa raman casnica, vreau si trebuie sa mai si lucrez, sunt convinsa ca ea va invata atatea lucruri noi la gradinita care am gasit-o, si mai stiu ca integrarea in colectivitate va fi mai usoara la o varsta mai frageda. Intra in contact cu copiii, vorbeste engleza/ franceza, normal ca m-as bucura s-o fac cat mai independenta si mai pregatita sa traisca si sa se descurce in societatea de acum.
Noi suntem 3 frati, fiecare am crescut cu bona in casa din momentul in care mama a trebuit sa reia serviciul si pot sa spun ca am fost niste simandicosi (in special noi fetele), a trebuit sa facem eforturi sa ne integram in diverse colectivitati. Plus ca am crescut si la bloc, vacantele la bunici erau frumoase dar si acolo eram salbatice, ne era frica de cocos, de fantana, au ma doare, nu pun mana pe aia, nu pe aialalta. In curtea blocului, un-doi strigam dupa ajutor (chiar daca nu ne auzea tata). Eu la Casa Pionierilor m-am socializat si mi-am facut cu adevarat prieteni, si in taberele de la Navodari, Eforie Sud, mai tarziu Costinesti. Dar oricum alte vremuri. Acum copiii sunt supravegheati si incadrati non-stop, daca nu-i duc parintii la diverse activitati, ce fac? cum se socializeaza? dupa cum le e norocul, nu stiu ce invata, ce pasiuni pot sa aiba, poate se izoleaza si devin frustrati, sau stau la tv si computer. Ziceti si voi, multe s-au schimbat, ce e mai bine pt copiii nostri acum?

photos

asa as vrea si eu, pe Marc sa-l dau din toamna la cresa, eu poate mai stau un pic acasa pana se acomodeaza el, apoi merg la servici. As vrea sa-l tin acolo totusi tot programul, am inteles ca la inceput, cam prima saptamana (de acomodare) iti recomanda ei sa duci copilul acasa la amiaza. Depinde de copil, unii se acomodeaza din prima zi. Mie mi-ar trebui ajutor numai daca se imbolnaveste. Bineinteles ca si la mine se pune problema ce voi face daca se va imbolnavi, eu nu pot sa lipsesc prea mult de la servici, hai, merge, o data, 2-3 ori, dar nici prea mult, asa ca varianta cea mai buna ar fi ca maica-mea sa se pensioneze si sa stea cu el in caz de nevoie. Eu lucrez de la 8 la 14, am numai 6 ore de lucru (program redus, la Radiologie), asa ca numai bine ar fi ca Marc sa stea la cresa de la 8 la 17 (cam asa e programul), as avea timp sa fac si mancare, cumparaturi sau alte alea pana ma duc dupa el. Daca raman gravi intre timp, si mai bine!
si noi suntem 2 frati (eu mai mare), maica-mea a trebuit sa mearga la servici dupa o luna, am avut bona pana la 2 ani, pana s-a saturat mama de femei neserioase, a schimbat bonele ca pe ciorapi, ca n-a fost multumita de nici una, pana intr-un final m-a dat la cresa la 2 ani. Si a fost mai multumita. Iar eu eram cam salbatica, bateam toti copiii, asa a fost si la gradi, dar m-am integrat si mi-a placut pana la urma.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

LADY HAWK!!!

LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE!!!
...SI MAI INTRA SI TU PE LA NOI, CA TARE DEMULT NU MAI AVEM VESTI DE LA VOI...

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

si multa fericire alaturi de cei dragi pt. Aida si Lady Hawk.

Vazut poze cu ghiocei frumosi, Vlad ( Claudia) tare fioros cu bastonul in mana,Fotomodelul Dananite-i,Teodora (Mari78 )cu ochisori frumosi si hainute frumoase,Cristinelul (Mihaser)bolnavior dar zambaret,grasulina lui Micaalsa,fetita lui Adar cu parul carliontat ,Maria (Noshiro) tare frumoasa imbracata in tarancuta si o bacatica de puscariasha frususica foc( Catrinel17)

Cosmina felicitari si sarcina usoara.

Polizeni bafta la gasit job ,ar fi bine faci un curs cum au spus fetele are sa te ajute mult.Eu am fost tare norocoasa am gasit de lucru la o luna dupa ce am venit in Australia,asteptam poze noi cu Nick.

Catrinel 17 , ai sa mai povestesc de Lara ,Azi fusaram la shoping sa ne luam pantaloni caldurosi si Lara ce sa stea ea in carut ,iesi fata afara si se apuca de luat hainutele la puricat ,luat de pe umerase si le dadea oamenilor care se opreau so bage in seama ,dadea haina si spunea Na apoi le cerea haina inapoi Da si tot asa vreo 15 minute de ma inebuni de cap ,nu am putut nicicum so iau de acolo si se lasa cu o criza din aia urata de tot cu tavaliri pe jos si tipete,pana la urma o lasa-i sa-si faca damblaua si se linisti cand primi o ditamai chifla de la un sophingar si o pusa-i inapoi in carut. Na ca de-i povestesti asta soacre-i ti-o lauda mai cu foc pe Onika.

Noshiro nici aici nu se da Vigantol, Calciu etc cum se da in RO,daca se suspecteaza o lipsa de vitamine la pacient se face o analiza a sangelui si atunci se vede ce si cum si nici atunci nu se precrie vitamine se insista tot cu o alimentatie corespunzatoare.Soara mea care este in RO a primit calciu de doctora pt. baietelul ei doar pt. ca arata putin cam palid dupa parerea ei.brrr
Intradevar rochitele Larei sunt racorose pacat ca acum nu o mai pot imbraca in ele ca veni frigul aici.Cam tot asa e si aici la day care cum e in Japonia exceptand scosul afara in piciorusele goale ,si ei insista mult dansul , muzica ,craft work de mici ,ei de asta or fi ei cu toti asa de avansati.
Am fost in Turcia in vacanta ai ce vedea acolo iar mancarea si muzica sunt tare bune.cazarea putit scumpa zic eu acum depinde unde stai.

Ameera multa sanatate

Ciuf tare frumos povestesti ,eu ce sa povestesc ca n-am memorie buna apoi aici cladirile orasele sunt toate noi,dai de ocean la fiecare pas , plaje sunt pastrate asa cum au fost creeate de la natura iar apa este cea mai limpede si curata vazuta vreodata de mine,atat ca nu mai imi vine imi minte nimic ,de cand cu sarcina/nascutul ma prostii rau de tot iar mintea nu imi mai reapare,eu inca sper..

Cameliada tin pumnii sa nu aiba Tudor nici o asimetrie

Kim categoric este mai bine la cresa decat cu bona chiar daca copilasii se inbolnavesc mai des. v-am vazut pozele ,tot voiam sa-ti spun ca avem acelasi model de carut cu tapiterie albastra si uita-i,mai avem si jucaria pe rotile (nu imi vine in minte cum se cheama )in care e pozata pozata Alicia, am sa pun niste poze sa vezi despre ce vb. in urmatoarele zile.

Am mai pus ceva poze recente aici http://au.pg.photos.yahoo.com/ph/getanice/my_photos
Filmulete aici www.dropshots.com/georgeta

Fug sa dorm ca e ceasul 12 aici si sunt chioara de somn.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Kim, am o invitatie pt tine....daca ti-e frica de lipsa integrarii si de "simandicocisme"da pe Alicia la noi.Noi crestem ca la tara, tata.Parca uneori mi-e si rusine sa povestesc.Sa vezi dim cu din pat, cu picioarele goale iese direct pe veranda si apoi tup in iarba.Nu are frica de nici o vietate, si nici de primejdii.Desi cu fii-mea sta bambi(adica mama mea), e asa de sociabiala, insa pe preferinte.Trage la baieti, fetele le cam trateaza cu dosu....Deci, pe Alicia o primim cu maaare dragoste sa creasca langa noi si sa fie o printesa asa mai de la tara, ca Nicola mea.... te pupam si cred ca e intelept cum ai gandit sa faci pt Alisuca.
Sper sa revin, ca iata a si venit ora de nani care la noi e inca un maaare bucluc.

Stefanna si Bianca-Nicola(22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

A adormit pruncul mai devreme caci azi nu a facut nani deloc in timpul zilei.....caci am fost in parcul de distractii din Coney Island,care-i la o ora de mers cu masina si ne-am distrati cu toti(mami tati si juniorul).In fiecare vara ajungeam de cateva ori in acest park de distractii .....copilul din mine matara acolo si imi traiam o noua copilarie.....si in unele momentele acolo....stiind ca am probleme de fertilitate ma intrebam in soapta in gand oare cum e sa-ti duci copilul acolo,sa-l vezi in razand dandu-se in masinute,trenulete,tiribombe si toate cele.Azi i-am multumit cerului,lui dumnezeu ca nu m-a lasat fara raspuns....am trait si eu sa-mi iau comoara de manuta prin park si sa-l vad razand.Il priveam si....imi venea sa strig in gura mare "ala e al meu".Si ce bine ca e sanatos!!!Cred ca nu e lucru mai de pret decat sa-ti vezi copilul fericit si sanatos.L-am dat in barcuta http://family.webshots.com/photo/2980505630072337911MNfwUN si pe masinuta si la sfarsit cand vream sa-l iau imi impingea mainile cu manutele lui si se pregatea de scandal....ce haios mai era.....asa ca l-am lasat in pace si l-am dat in continuare de vreo 5-6 ori pana s-a saturat.A fost o zi tare frumoasa.

Mergi la inceput

Nu mi-ati dat prea mult de citit... ati fost si voi probabil pe afara... noi am fost in centru, sa participam la agitatia de la Formula 1, plus festivaluri de moda si altele, ca in fiecare vara. Multa lume, multi turisti, masini frumoase si deosebite... Alicia ea fost incantata!
Alinaalex, si la tine cred ca e cea mai buna solutie, stii tu, tb sa fie o solutie pt fiecare, adaptata la ce avem nevoie. Asa si mama a schimbat bonele, am inteles ca f greu gaseai una serioasa, mi-aduc aminte ca ne povesteau tot felul de patanii cu ele, mai mult sau mai putin comice.
Stefanna, multumim pt invitatie, o onoram cu prima ocazie, ca sa scapam de orice urma de sclifoseli, ne invata Nicola bunele maniere de-a casei.
Elvie, ma bucur sa aud ca-mi impartasesti si tu ideile. Ce frumos sa aveti marea aproape. Eu am sesizat demult ca avem acelasi model de tapiserie la carucior, parca de cand cu pozele cu lebedele. Sa pui poze mai recente, am vazut acelea din ciclul "cei mai frumosi ochisori", chiar asa, albastri ca cerul! Sa faci poza la jucaria respectiva, nu-mi dau seama de care vb.
Delia, ce mandru e Rudy in barcuta! pai cred si eu ca i-a placut dupa ce s-a dat cu vaporul in Florida, a prins gust baiatul, ii cam place sa conduca, si cu trenuletul e super fericit.

photos

Mergi la inceput

Cateva poze cu Alicia in down-town de aici

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

salutare fetelor,

Tudor doarme, noi cei mari am mancat si acum imi permit si eu cateva momente de relaxare pe net. Am fost in oras de dimineata si cu bunicii, iar cand a ajuns acasa a cazut frant, abia a stat sa ii dau fructele- a adormit la 5 minute dupa masa. Iar a dormit foarte prost azi-noapte, cu scancete si foieli, cu toate ca i-am dat si apa si laptic, nu era nici prea cald.....o fi o maseluta incapatanata, cea dea 4-a.....

fetele iubitele, care ati intrebat daca Tudor doarme toata noaptea fara laptic...ei bine, nu, imi pare rau sa va dezamagesc, dar daca se culca la 9, ultimul laptic e in somn, pe la 12 noaptea, adica la o ora dupa ce adorm- da nu-i bai, ca adorm imediat la loc- si primul laptic e la 7 dimineata, tot in somn, cu ochisorii inchisi. Eu ma bucur ca seara adoarme foarte repede, si dimineata, pana la 9 nu zice nici pas. Ma turbeaza insa cu foitul asta de cateva nopti, incearca sa se ridice in 4 labute, se da cu capusorul de gratii....asta in somn, fara sa deschida ochii, maraie, pierde suzeta si scanceste pana si-o gaseste....eu una sunt franta. Nu stiu cum se descurca Mariana cu cei 4 printisori ai ei ca capitolul asta.....by the way, ce mai face Markus? adica ce nazbatii mai face Markus? eu mi-am scos ieri toate florile pe casa scarii, in fata usii, pentru ca Tudor a capatat pentru ele, saracutele, o pasiune ce le pune in mare pericol viata....le rupe frunzele si vine cu ele sa mi le dea in dar, cum face afara cu firele iarba. E un scump, dar plantutele sufera, asa ca m-am ales cu o intrare in casa spectaculoasa- toate "zarzavaturile" stau acum de paza la usa, pe post de body-guard!

aalina2003, imi pare rau ca vineri nu s-a materializat intalnirea din cauza ....tentativei aleia de ploaie, ideea e ca m-am retras de teama ca vine potopul...cand colo, trei stropi rataciti...poate in seara asta, ce zici? iti trimit sms.

Kim, am vazut pozele cu printesa Alicia- foarte frumoase- si "gratiile" si peisajul!
Delia, Rudy e frumusel tare! m-a dat pe spate cu pletele "spicul graului"- zici ca-i fotomodel!
Alorea, multa sanatate lui Cristian! Stai linistita ca nu te sterge nimeni, nu scapi tu asa usor!
Polixeni, mult succes pentru postul la gradinita! pupici lui NIck

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)

http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

aici cateva poze proaspete
http://new.photos.yahoo.com/all_photos?abc=&change_count=10

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)

http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

Mergi la inceput