*Ghiocei de martie-aprilie * (36)
Raspunsuri - Pagina 28
Tili spune:
Ziua buna, mamici
In primul si-n primul rand 

AIDEI.Sa fii fericita si iubita, inconjurata tot timpul numai de iubire, mai ales a celor pe care tu ii iubesti. LA MULTI ANI!!!
Multumim celor care ne-au votat, dar se stie ca nu avem nici o sansa acum in fata Catrinutzei. E super haioasa poza, fara discutie. Sa stii ca v-am votat! Jos palaria!
Micaalsa, unde e poze ta! Vreau sa votez!
Nu am vazut poze, nu am vazut filmulete (promit sa le vad), iar pentru mesajul tau, Ciuf, mi-am rezervat seara dupa ce se culca copiii. Ma astept la o lectura reconfortanta.
Va las ca s-a trezit Sefu`. Va sarut. 
_
Poze cu Matei
(11 martie 2006) si Mihaita
(24 aprilie 2001)
Poze
aici si filmulete
www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .
mari78 spune:
Poli, bafta multa sa obtii postul la gradi. Pentru ca am fost absenta de pe forum iti urez acum cu intarziere, toate cele bune, Casa de Piatra, sa fiti sanatosi si fericiti toata viata! Vreau si eu poze, pls ! Si cu Nick, ca nu l-am mai vazut de 3 luni.
Catrinutza, nu ma pot abtine: e absolut fantastica Mariuca ! Acum am vazut filmuletele din mai, nu-mi vine sa cred cata mobilitate are Atomica. Bravo ei si....mi-e mila de tine![]()
Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai frumos si mai insorit alaturi de bebici sanatosi si voiosi ! Pupici
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
Ameera spune:
Buna, fetele!
Trec doar sa va salut, nu am mai intrat de tare, tare mult timp - ultima data vazusem filmuletul cu uraganul dansator al Catrinutzei si pozele cu Bia la teambuilduit la munte... apoi mi s-a rupt firul, nici sa citesc n-am mai apucat. Am avut enorm de mult de lucru, am si clacat la un moment dat, mi s-a facut foarte rau la cursuri acum vreo saptamana, de-a trebuit sa ma aduca cineva acasa, si de atunci o tin in dureri de cap si ameteli continue. Dr. mi-a zis si sa evit pe cat posibil calculatorul, ceea ce e usor de spus si greu de facut, pentru ca din asta traiesc. Am lasat-o totusi mai usor cu traducerile, pe cat s-a putut.
Mi-a fost si foarte greu cu Sara in perioada asta, noroc ca ea tot cumintica este, atata doar ca a inceput sa faca fite la mancare, nu mai vrea decat fructe si iaurt, atat. Nu reusesc sa-i dau legume sau carnita decat amestecandu-le in biberonul cu lapte.
Sper sa mai pot citi din urma, oricum, sa stiti ca mi-a fost dor de voi! Pupici tuturor!
Scuze, acuma vad ca avem o sarbatorita azi, LA MULTI ANI, Aida, multa fericire si tot ce iti doresti!
Ameera si
Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)
Serj spune:
La Multi Ani, Aida sa fii sanatoasa, fericita si sa ai aprte numai de bucurii alaturi de familie, si un fratior pentru Alexandra

cristina + i miei tesorini
ciuf spune:
Salutare
Repede la urat si tzucat Aida.
Eva facu caca si bazaie pe langa mine, Luca inca doarme.
Aseara i-am mutat patul Evei in camera lui Luca, asa ca ii am pe amandoi concentrati intr-o camera. Luca se plangea ca nu vrea sa doarma singur. Nah ca i-o adusei pe soru-sa.
Iar in camera de jos unde statea ea inainte le fac camera de joaca.
Au dormit foarte bine amandoi azi-noapte. Sa vedem de acum incolo.
Trebuie sa ma apuc sa fac ordine in casa ca ce e la noi, ... ca dupa uragan.
Aida, iti doresc o viata cat mai frumoasa, plina de bucurii, realizari, Alexandra sa nu te dezamageasca niciodata (poate DD te ajuta cu bb 2), sotul sa te iubeasca si sa fie o armonie perfecta in caminul vostru. Si nu in ultimul rand si cel mai important sa fii sanatoasa.
Sper ca sunteti amandoua mai bine ca sa va puteti bucura de o
(in trei).
La multi ani!
Un
de la mine, Eva si Luca.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Stefanna spune:
Nu ma mai plang, nici nu ma mai scuz, ca si asa nu se intampla vreo minune care sa ma faca mai participativa la viata de forum.Imi place sa va citesc insa la nebunie.Si chiar daca in general nu scriu,macar evenimentele sa le mai punctez si eu.
LA MULTI ANI AIDA, sa ai o viata frumoasa, si ceea ce tu iti doresti iti dorim si noi.Sa fii mereu iubita si pretuita.
Ciuf povestesti taaaare frumooooooos.
Adar ai tinut tu fata ascunsa, dar si cand ai dat-o "public" nu m-am mai saturat privind-o.
La bebeii bolnaviori pupici mai multi,si insanatosire cat mai grabnica.
din toata inima noastra "nescriitoare" va iubitim si va pupam pana va plictisim.
Stefanna si Bianca-Nicola( 22 martie 2006).
aida_o spune:
Multumesc mult pentru urari, fete dragi
Sa va dea Domnul si voua sanatate, precum si celor dragi voua. Mai trecu un an, incep sa scirtziie "balamalele", dar mergem inainte. Atita doar ca, atunci cind imi amintesc cit m-au durut articulatiile in sarcina cu Alexandra, mi-e o frica de nu mai pot. Acum am inflamate articulatiile degetelor mici de la ambele picioare, si chiar ma gindeam "ce bine ca nu-i septembrie, ca n-as avea curaj sa ramin acum insarcinata". Deci intii trebuie sa-mi rezolv problemele de sanatate, pt ca in sarcina nu mai pup eu antiinflamatoare si alte leacuri pentru oase rablagite.
Alexandra e mai bine, in ultimele 3 nopti nu s-a mai trezit deloc. Iar diminetile a trebuit sa trag de ea ca sa o trezesc pt mers la cresa. Mi-e si mila de ea, saracuta, asa mica si o trezesc la 7 dimineata. Parca ar avea servici.
Asa cum descrieti si voi (Catrinel, la fel si la tine), asa e si la noi: o zi, doua, e bine, dupa care apare iar febra plus tuse, mucisori... Azi dimineata mi s-a parut ca iar tuseste mai tare, si avea nasul infundat. Mi-e si frica sa ma gindesc... parca e un facut: cum vine weekendul, cum apar problemele. Azi ma doare si pe mine-n git. Iar. Dupa ce imi trecuse de doua zile. Eu nu mai inteleg nimic. Si vad ca nu-s singura care trece prin asa ceva. Dar imi spun ca altii trec prin probleme mult mai mari (cum e cazul Dianei a Laurei B), si-atunci eu n-am dreptul sa ma pling de asa lucruri minore. Asa ca-I multumesc lui Dumnezeu pentru ce am, este ok asa.
Hai ca am dat-o pe filosofie, ca sa vezi cum imi petrec eu ziua de nastere :) Sunt la birou, si astept sa ma scoata colegii la un restaurant, in pauza de masa. Prima data mi s-a parut ciudat, insa acum m-am obisnuit cu ideea ca, aici, nu sarbatoritul face cinste, ci colegii platesc consumatia sarbatoritului. La prima mea zi de nastere, aici, m-am ingrozit cind am mers cu un grup mare de colegi la restaurant, si eu eram proaspata angajata
Deja imi faceam calcule daca am bani sa le platesc tuturor masa, ca nici macar nu primisem inca salariul :)))
Va pup cu tot dragul 
www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)
Delia21 spune:
AIDA La multi ani fericiti!!!
Noi am ajuns acasa.....de la vaccin.Normal ca a plans de mi s-a rupt inima,uuuuf.Dar trece si asta.Acum doarme.Nu stiu de la ce dar ne-am trezit si eu si el azi cu o urticarie de toata jena,eu cred ca am in vreo 20 de locuri si ma scarpin de zici ca am raie,el are in 4 locuri....In sfarsit am pus si eu pozici din weekendul trecut cand am fost foarte ocupati cu 3 petreceri,prima fiind babyshower-ul nasei cea curajoase care face bebe number 3 la 46 de anisori(repet treba asta ....cu singurul scop de a va motiva si pe voi .....sa chemati barza din nou fara sa va mai scuzati cu varsta....) http://family.webshots.com/photo/2173578850072337911oAqYOa unde am gasit si o girlfriend.....mai pretioasa ea din fire cum se poate si vedea http://family.webshots.com/photo/2486536760072337911DAaqTa Apoi am ajuns seara pe fuga si la botezul baietelului unei prietene aici http://family.webshots.com/photo/2308554330072337911znedYX astea fiind sambata iar duminica la nunta altor prieteni http://family.webshots.com/photo/2402859800072337911xuLejn Sau le puteti daca vreti sa vedeti ultimele poze puse caci e mai simplu asa incepand de aici http://family.webshots.com/photo/2507349890072337911SmuvoxFug sa pap ceva ca-mi chioaraie matele,am baut o cafea si atat pe ziua de azi si deja e 2 dupamasa si revin.
ciuf spune:
Tot io
Delia, ce grasun e Rudy. Si ce par mare are!!! Ia spune tu, papa el bine? Care e papica favorita?
Imi place mult cum ai parul aranjat. Iti sta tare bine roscata. Imi placea si bruneta, blonda.
Eu azi ii dadui Evei legumele din supa (prefera morcovii si rosiile) si apoi bea zeama.
De dim. ma trezii foarte harnica si ma apucai sa fac saratele.
Reteta de la mama. Copiii adora saratelele si decat sa cumpar mai stiu eu ce dracovenii cu chimicale, mai bine fac in casa.
Gresii doza de faina. Cica sa pun cat cuprinde. Pusei cam multa si se facura numai zgrunturei. Repede mana pe telefon dupa ajutoare. mama hai-hui ca deh trebuie sa isi vada prietenele, o gasii in cele din urma pe o matusica care imi spuse sa pun un pic de lapte. Merse.
Dar le mai si arsei ca Eva era cu fundu-n sus, numai de poalele halatului ma tragea, se baga intre picioarele mele, si mai fa treaba daca mai poti. Se certara pe niste periute de dinti electrice ... ca la nebuni.
Dar rezultatul saratelelor (saleurilor) fu bun.
Asa ca va dau reteta. E incercata si buna, garantat.
Deci 250 gr unt
2 linguri cu mot de smantana
3 galbenusuri
sare
branza
faina cat cuprinde.
Toate astea le omogenizati pana se face un gogoloi mai consistent si il lasati cam o ora la frigider.
Apoi gogoloiul il dati in doua si incepeti sa intindeti juma din el cu rolul. deasupra puneti ou si presarati branza la greu (rasa). Si incepeti sa taiati fasiile.
Nu e nevoie sa intindeti ceva unt sau ulei pe tava. E compozitia destul de grasa.
Eva e innebunita dupa ele.
Hai ca ma duc sa culc monstruletii.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Delia21 spune:
Ciuf,multumim mult de complimente!Rudy nu e neaparat un mare mancacios....il cam alerg prin casa cu mancarea,.....dar in general mananca bine,nu pot sa ma plang.Una din papicile favorite este branza cottagecheese langa care-i tai bucatele mici de ananas......si tot timpul il ajut si eu caci si mie imi place la nebunie.Apoi mar ras cu amestecat cu biscuite,gris cu lapte,parizer i place,carnita de pui la rotisor sau fiarta in supica,pilaful si pireul le papa cu placere,iaurturile cu fructe i plac mult.Cam astea,a si fileul de peste,binenteles ca-l verific si rasverific de oase.E mare amator de dulciuri....si cand mananc eu ciocolata i dau si lui ....bine,nu cantitati industriale si nu in fiecare zi.