*Ghiocei de martie-aprilie * (36)
Raspunsuri - Pagina 31
Polixeni spune:
Ah fetele sunt tare bucuroasa!!Sotul meu mi-a facut cadou bilete la spectacolul LORD OF THE DANCE si la concertul lui GEORGE MICHAEL!!!! 

De-abia astept sa mergem!!!!
Noi suntem bine...au inceput caldurile foarte mari...Nick nu mai sta locului..isi tot plimba ursuletul Cipi si mingea prin toata casa si tiiippaaaa...dar ce-mi place!!! Noua ne-a mai iesit un dinte jos.Acum am reusit si performanta de a ne sui singuri pe pat,deci va dati seama ce sus-jos e in camera.Azi i-am pregatit pt prima oara mancarica de fasole verde.Sa vedem daca o va papa la pranz.
Pupicesc toti ghioceii si toate mamicile!!
Catrinel_17 spune:
MARI, cum e in casa noua? Tu ai mai pus poze noi?
Oana dolofanica?? Numai la obrajori…. Pe bune!
ELVIE, haaa, ce-am mai ras la faza cu “da” – “na”. Da nu i-am spus soacrei, care mai nou pretinde ca Oana stie ca de ex. ”acolo-s TREI porumbei”. Deci Oana cunoaste cifra TREI
(ea zice “dei” cand ii trebe ceva, soacra zice (dupa caz) ca Oana spune trei…)
Noi vrem sa mergem la Marea Nordului in vacanta, sa vad cum reactioneaza Oana la valuri ![]()
POLI, cica dupa ce copii incep sa mearga, au o faza de “intoarcere la mama”. La Oana zau ca asa e, vrea din 5 in 5 min in brate.
ALINAALEX, m-am uitat la poze… Marc s-a facut mare… e un dulce!! L-ai tuns recent? Tot cu cei doi prieteni… ce fain!
AMEERA, poate esti tare tare obosita… surmenata. Eu cateodata ma simt asa de obosita cum n-am fost in viata mea. Mai ales daca Oana are o noapte proasta…
DELIA, ce-mi faci… serios, la 46 de ani!!! E primul copil?
L-am vazut pe Rudy in pozele de la Coney Island… fain parc de distractii, cred ca s-a distrat puiul de numa! Si m-am gandit la tine cum ti s-a indeplinit dorinta… sigur vine si fetita!!!!! 
CIUF, chestia asta cu “cat cuprinde” ma da gata, io nu nimeresc niciodata “doza” asta ![]()
Si io as vrea s-o dau pe oana de la anul din ian la gradi….
Bai, sa fie ce aspirator fain! (ala care aspira singur!!) cat costa dracia?
Sanatate lui Luca, cum naiba a facut puroi? Asta vine de la un rosu in gat netratat/neobservat, oare?
KIM, e important, asa zic si eu. Altfel nu-si fac prieteni (zic eu). Oana merge in fiecare zi la nisip, in parc. Dar ne intalnim aproape de fiecare data cu alti copii, nu ajunge sa-si faca prieteni. E o singura fetita cu care se vede mai des, dar familia ei se muta din oras… tabere, activitati… am de gand s-o dau pe oana in cat mai multe locuri. Si un sport, neaparat! Dar nu vreau s-o dau sa faca pian/vioara, limbi straine pe langa scoala, balet, si alte chestii daca ea nu vrea.
Am vazt printesa in down town!! Foarte eleganta, tare dulce! Si tu arati traznet!!!!
CAMELIADA, am vazut pozele cu Tudor!! Pai da, la fantana arteziana, ca oana
Crad ca s-ar intelege tare bine!
STEFANNA, di ce-i bucluc la ora de culcare?
CATRINUTZA am votat Mariuca! Io v-am votat pe amandoua… e acolo o poza cu un copilas in pielea goala intins pe nisip…. Apropo de ce zicea ALINAALEX ca nu vrea sa puna poze cu copilasi goi… nu stiu ce sa zic de mamica aia, poza e… nici n-am cuvinte. Io am scris comentariu sa o scoata.
Ma uit dupamasa la filmuletze ![]()
Noi am fost ieri iar in parc… din pacate nu era apa la bazinul mic de juma de metru pt copilasi. Dar am reusit sa gasim o fantana arteziana intr-un labirint si ne-am distrat putin acolo. Seara a fost o furtuna groaznica si Oana s-a cam speriat de tunete. Cat nu se auzeau prea tare se distra si zicea “bau” cand tuna… dar cand a tunat una tare de tot, a inceput sa planga… I-am pus muzica si am dansat… i-a placut muzica o gramada – de cand ne-am mutat nu i-am mai pus, ca nu aveam unde sa pun scula, dar acuma ca ne-am luat rafturi…. I-am pus ieri, si plangea in pauzele de la melodii ca voia sa nu se termine muzica. Acuma cica si danseaza - nimic pe langa Mariuca, evident, dar sper sa recuperam din urma.
Fetelor, cat mai dorm bebeii vostri peste zi?
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
uitasem...
MICAALSA, cum se simte Iulia?
MIHASER, cum a fost la examen?
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
alinaalex spune:
Catrinel, nu l-am tuns pe Marc pana acum
, n-a fost cazul, abia ce i-a crescut parul, pacat ca nu se vede bine in poze, tot e inelase la spate. Pana la un an a fost aproape cheliozo ![]()
ohoooo, sa vezi acuma cati prieteni avem! acuma am pus pozele cele mai noi (vezi Marc& friends), ca din greseala nu erau pe public. Parca tot cartierul are copii din martie 2006!!!
imi pare rau ca nu-i pot prinde pe toti in poza, ca-s in continua miscare
intrebai de naneala de zi, Marc doarme acum o data, la amiaza, cam 2-2 ore jumate, ca iesim dimineata si dupa-masa. Depinde cat e de obosit. Iar seara e rupt.![]()
na, ca sa vezi ca ma plangeam zilele trecute ca nu vrea sa mearga decat tinut de manutza, acuma de 2 zile merge singur, a si experimentat cateva cazaturi in botic
, dar macar si-a dat drumul. a iesit in w-e cu tati, care l-a incurajat sa mearga fara sa-l tina de manutza . Acuma fug dupa el!
Poli, ce fain, si io as fi mers la concertul lui George Michael, a fost si la Buc., chiar le intrebam pe fete daca nu cumva a fost careva acolo, dar nu mi-a raspuns nimeni. Bafta cu postul la gradi!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
ciuf spune:
O noua fila in carticica ghioceilor nostri.
Poftiti la povestit nazdravaniile puiutilor.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele