Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 25
alfa_anca spune:
Neatza fetele!
Am intrat si eu acuma un pic sa va salut si sa vad ce mai faceti. EU tb sa fac bagaj de zor ca la ora 12 o tai spre aeroport.
Jasmin felicitari pt bebe Daniel cel sanatos. Sa creasca mare in continuare si sa va aduca numai bucurii.
ANA BINE AI VENIT! Sarcina usoara si bebe sanatos. Te mai asteptam cu vesti despre bebele tau ca e deja maricel. Numai ca la inceput iti vom raspunde mai greu deoarece mesajele tale apar greu, primele 10 mesaje, apoi vom discuta in direct
.
zeynat eu cred ca dc medicii ne fac atatea ecografii nu ne fac ei ca sa ne faca rau, dc ar fi daunat nu ne/ar mai fi facut, asa ca stai linistita in aceasta privinta si linisteste/ti si sotul. SI mie imi face medicul ecografie la fiecare control si la inceputul sarcinii pana la 14 sapt mergeam din 2 in 2 saptamani.
fetele, eu deocamdata nu am pb-e cu somnul, dorm ca o valiza in gara, doar ca acuma adorm mai greu seara din cauza caldurii dar tot adorm si doooooooooooorm nene de rup. Cum zic eu, nu mananc eu pt 2 dar de dormit sigur dorm pt 2. Si apropo de mancat eu am luat pana acuma 4.5 kg, mi se pare mult si incerc sa ma mai abtin de la anumite chestii, sper sa reusesc sa nu iau multe kg pana la sfarsit. Stiu ca ar tb sa nu ma gandesc la mine ca scap eu de kg dupa nastere, dar la mine nu e asa usor, am plecat cu muuuulte kg la purtator si datorita dereglerarilor hormonale cu care ma confrunt am tendinta crescuta de ingrasare si slabesc fff greu. Tot sper intr/o reglare dupa sarcina, dupa cum se spune ca o sarcina te regleaza. Doamne ajuta!
Acuma sa va spun ca sambata am fost la minunata intalnire de 10 ani de la terminarea liceului a sotului. Intr/un final cu imbracatul am avut noroc cu mama-soacra care a vazut o rochie la un magazin aici in cartier, nu de gravide, dar larga de sub sani in jos , asa ca mi/a intrat si mie burta in ea care spre seara e destul de mare. Si dupa ce sambata am simtit-o pe bebelina de 2 ori desi nu prea eram sigura ca a fost ea, sambata seara la petrecere s-a deslantuit, a miscat mai nene, cred ca ii placea muzica si dansa si ea in burtica ca o simteam fff bine. SI am iesit si eu un pic la dans dar nu prea mi-a priit (si eu sunt mare dansatoare) pt ca d-ra tot topaia si ma mai lua si cu intepaturi pe jos. Asa mult mi/.a placut sa o simt mai mult si apoi si duminica toata ziua am simtit-o cum se misca, io fi ramas muzica in urechi. Ma bucur ca noaptea doarme sau dorm eu si nu o simt, dar oricum de dim a luat-o de la capat. Acuma astept sa vad dc ii place in avion.
Va pup pe toate si mai vb de maine incolo ca azi sunt pe drum.
Sa aveti o zi si o sapt minunata.
Anca
17+
Elena
RGE spune:
ANCA FELICITARI PENTRU MISCARILE BEBELINEI...va urez drum bun fara peripetii..te asteptam cu vesti ca sunteti ok..
cat despre muzica sa sti ca si baiatului meu ii place ..cred catoti bebii reactioneaza la muzica 

ROXANA
18+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
RGE spune:
si eu am reusit sa fac nani azi-noapte cred ca puiului meu ii place cand ploua si e racoare..raportez" deci o noapte normala..decat cu multe drumuri la toaleta

ROXANA
19+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
anacami spune:
Buna dimineata!
Ana, bine ai venit, sarcina usoara in continuare!
Anca, calatoarie usoara si placuta!
Eu sunt super-obosita, daca mai vorbiti de somn nu o sa mai rezist si o sa dorm cu capul pe birou. Si ieri si alaltaieri am avut5 musafiri, sambata vreo cativa copilasi, sunt varza de oboseala!
Lasa ca diseara o sa dorm de la 8:00, sa-mi iau revansa!!!
Va pupam si va dorim o saptamana placuta!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
RGE spune:
am uitat sa va spun ca ieri la biserica mi-a dat o tiganca de jurat sa tin sarcina pana la 9 luni, sa nu simt nici o durere cand nasc, sa am cea mai usoara nastere din lume si cel mai sanatos copil...
mi emi-e cam frica cu tiganii astia..

ROXANA
19+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
anacami spune:
Roxana, nu te mai gandi la asta, nu te mai auto-sugestiona! Waw, saptamana asta ajungi la jumatatea sarcinii (sau poate chiar ai depasit-o, daca se va grabi George!). Sarcina usoara i ncontinuare!
Camelia, Sebastian
anacami spune:
nu Roxana, a facut Sebastian 3 ani! si el este frant, acum este la "recuperare" la mamaia (la bunica, nu la mare
)! A fost agitat, nu a mai dormit zilele trecute la pranz, a topait toata ziua (nu stiu de unde atata energie la ghemotoci asa mici
).
Camelia, Sebastian
RGE spune:
sarut mana pt urari...si LA MULTI ANI PT SEBI, sa va traiasca sa fie sanatos!!!!!..sa inteleg ca a fost in petreceri mari!!
ROXANA
19+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!