Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacorinuta spune:

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacorinuta spune:

DN 22021979,UM 8.02.2007,DPN8.11.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

...noroc ca nu dureaza decat 9 luni

ROXANA 18+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Eu nu prea dorm noptile de cind am ramas insarcinata, zici ca m-am zapacit de cap, vreo 3 ore max...
Ma duc sa ma bag in pat, poate cine stie ... si miine e ziua cea mare, mergem iar la medic, sa vedem ce zice.
Somn usor si vise frumoase la mamici.
Roz, daca poti trimite-mi te rog si mie link-ul acela de care ziceai.

------------------------
Flory 15+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PUFULETZ..ti-am trimis pm
eu fug sa-mi scot budinca din cuptor, paa si ies un pic la plimbare ca sa il obosesc pe bebe sa dormim bine..va pupic
noapte buna si somnic pufos!!!

ROXANA 18+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

'Mneatza

Hop si eu in clubul insomniacelor! Azi noapte am dormit (cu greu dar totusi am dormit) ! Ma dispera caldura, oboseala, ma doare burta, imi bate inima de zici ca-mi sare din piept...

Azi noapte am visat ca sangerez si de fapt asta mi-a taiat somnul cam devreme. Din fericire era doar un vis...

15s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetelor
Ana bine ai venit si vezi ca primele 10 mesaje le ai moderate si apar mai greu.
Ce fac fetele azi?

anca 16+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Neata fetele! Am aparut si eu la datorie, cu chef 0 de munca. Ce as mai fi dormit.... eu inca nu am insomnii, dorm ca o valiza, ma trezesc doar sa ma duc la toaleta.
In rest e bine.

16+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeynat spune:

Neata fetelor

Si aici totul e ok, n-am mai intrat pe forum cam de multisor, noi suntem in plina desfasurare de schimbare a locuintei, pana la sfarsitul lunii vrem sa ne mutam din apartament, iar saptamana viitoare cred ca venim in Ro.
Am si eu o intrebare care ma cam framanta de ieri: voi cate eco ati facut pana acum? Ca eu am facut 3, aici de fiecare data cand ma duc la doctorita imi face si eco, si al meu sot imi zice sa nu mai facem atatea eco daca totul e ok cu sarcina (si slava Domnului, nu am avut nici o problema pana acum), sa nu aiba in viitor cine stie ce efecte asupra BB-ului.

Laura 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by RGE

DANY chestia cu largitul nu este adevarata..din contra...de la epizionomie o sa fi exact ca inainte sa-ti incepi viata sexuala...dupa nastere ai voie ..dupa vreo 6 saptamani..si crede-ma ca este ca prima oara..poti sa intrebi orice mamica care a nascut natural..asa ca stai fara grija...

ROXANA 18+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Multumesc Roxana, mi-a venit inima la loc, ca si eu tot la asta ma gandeam dar e ok asa !

Shery 17+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput