Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 23
RGE spune:
ce mai fac fetele??...cam liniste..si pe mine m-a luat un somnic de la ploaia asta...multumesc Doamne ..de cand o astepta..de abia astept sa ma bag la nani...
ROXANA
18+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
Jasmin012 spune:
Ancuta, momentan Daniel, ca pe taticul lui. Dar ne mai gindim si la al doilea nume.
Jasmin
13+
Daniel
RGE spune:
JASMIN..ce frumos..sa va traiasca..si eu i-am pus nume la baietelul meu dupa cum il cheama pe tati si Ionutz de la (ioana) cum o cheama pe sora lui ca ea o sa fie nasa..
ROXANA
18+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
ancadragoman spune:
Jasmin l-am trecut pe Dani pe lista
RGE si eu l;a fel,abia astept sa ma culc ptr ca azi-nopate m-am culcat la 4
,nu puteam sa dorm......
Voi aveti insomnii?
anca
16+
Maria
poze
Jasmin012 spune:
Ancuta, multumesc inca o data
. Somnic usor
Roxana, da, asa am zis si eu, dar si noi ii mai punem un nume, ca sa nu i se zica Dan, sa-l diferentiem un pic de tati.
RGE spune:
eu aseara am dormit pentru prima data in saptamana asta..nu ma intreba cum arat sau cum ma simt
..e bine macar ca am inceput sa ma obisnuiesc cu programul lu' fi' miu..toata noaptea are chef de joaca, se agita, iar daca reusesc sa atipesc ..mai mult de o ora nu pot dormi..dupa care sunt iar in picioare..plus ca durerile si soldurile nu ma mai lasa sa ma odihnesc..mi-am comandat salteaua pt gravide ..o sa fac o poza cand vine si va spun cum este..daca ma ajuta sa dorm mai bine...
fetelor vroiam sa va intreb ..am dat peste un site cu nasteri..ce sa spun este destul de "dur"...eu una m-am uitat pt ca vreau sa ma gandesc la tot ce este mai rau, sa fiu pregatita....dar nu l-am postat ca nu cumva sa supar sau sa sperii pe cineva..daca o sa fiti de acord o sa-l postez cu cea mai mare placere...
ROXANA
18+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
ancadragoman spune:
Rox si pe mine ma doare spatele si noada toata noaptea sau ma tine Mariuca in priza cu suturi ...asa o sa fie de acum incolo?????????
Vreau eu site-ul
anca
16+
Maria
poze
RGE spune:
ANCUTZ mama cred ca o sa fie si mai rau...asta e doar inceputul...
..ti-am dat pm
MARIUCA ar trebui trimisa cu GEORGE la discoteca noaptea daca le place viata ca sunt tineri domn'le..noi tre' sa dormim![]()
ROXANA
18+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
ancadragoman spune:
Pai chiar asa ,dar deocamdata sunt la purtator si asta e nu avem incotro,dansam cum ne canta ei![]()
anca
16+
Maria
poze