Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

concediul de risc maternal se ia doar cu avizul medicului de med a muncii, pt ca se presupune ca locul de munca prezinta riscuri pt gravida si ptr dezvoltarea bb-ului.
Acum putem lua concedii pt sarcina - iminenta de avort si ptr boli obisnuite - colica renala, pneumonii...si altele... stiu medicii

Ellis14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu stiam ca daca de exemplu munca ta presupune pozitie ortostatica si aceasta pozitie este riscanta pentru sarcina, se poate acorda concediu de risc maternal. Dar poate ma insel.

Mi-e caaaaald..

14s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Buna ziua fetelor..fac si eu ..adica facem si noi prezenta astazi....suntem bine, mari si grasi, astazi am" mancat "..mult lapte, apa, pepene, portocale si cam atat..urasc caldura asta nenorocita...azi-noapte nu am mai suportat sa stau in pat si ne-a scos tati afara si am stat toata noaptea..nu pot sa mai stau in pat sau ma invart de pe o parte pe alta..ma dor rau oasele si noada...parca noaptea se inmoaie rau..plus ca mi-au iesit rau soldurile inafara(eu care aveam o silueta de invidiat)...burtica parca nu mai e asa joasa..s-a mai ridicat si miscarile lui bebe nu le mai simt sub buric ci in dreptul lui sau chiar deasupra..plus cand stau jos parca imi simt uetrul in coaste ..ma jeneaza....ce sa va mai spun...am fost sa-mi caut de imbracat pt sambata la nunta..nu am gasit nimic sunt disperata..singurele rochite care mi-au placut...le-am probat si arat ca UN PORC in ele,...am zis ca nu e adevarat...Doamne si sunt in crestere

ROXANA 18+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCUTZ..ce burtica mare si frumoasa..cred ca Mariei ii place "garsoniera" ei

ROXANA 18+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Ancutz, acum am vazut numai mesajul tau referitor la rudele tale, imi pare rau si stiu ca asa ceva necesita timp sa poti sa treci peste, din pacate :(
Cred ca varul tau va avea nevoie de mult ajutor si sustinere din partea voastra, el stie ce s-a intimplat, e constient sau nu?
Sper din tot sufletul ca s-a reusit sa se adune atita singe cit a fost nevoie pentru el, si ca tu nu ai fost nevoita sa donezi, ca nu cred ca e bine pttine si bebe.
Apropo de concediu de boala, eu nu stiu in ce categorie m-as incadra, ca la mine drumul pina acolo e riscant, 1 ora dus si o ora intors cu un microbuz care te zgiltiie din toate incheieturile si in care acum sunt 40 de grade...

------------------------
Flory 15+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

RGE sta confortabil fata inca....
Pufule nu este constient,este in coma,l-au operat de ori pana acum dar inca nu si-a revenit,asteptam.....eu nu am donat ca nu m-a lasat nimeni si sange nu este suficient ptr ca au mers intr-o zi 21 de persoane sa doneze ptr el si din astia nu au donat decat 7 ptr ca restul aveau tatuaje sau avusesera diferite boli,maine mai merge o tura de 10 persoane si sa vedem ce se rezolva

anca 16+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Fetelor, da-ti si mie parola noastra, ca sa incerc si eu sa-mi fac modificarile si sa-mi pun si eu carutul bleu, ca nimeni nu ma baga in seama.... Sper doar sa ma descurc...

Mergi la inceput

Nu ai PM activat.Daca vrei il trec eu.

anca 16+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Ancuta, , te rog, de trei zile ma rog de cineva sa ma ajute, si nimeni nu ma vede... Esti o dulce, ca intotdeauna.

Mergi la inceput

Gata ai carutul.Ce nume ii pui?

anca 16+

Maria
poze

Mergi la inceput