Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 21
bb_yasmi spune:
aaaaa am uitat, frumoasa burtik, akuma se vede forma de burtik cu
!!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
16+ mami de baietzel sau fetitza
???
poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
pufulet74 spune:
Aha, trebuie sa gasesc legea sau ordonanta sau ce o fi ca am dreptul la asa ceva, ca atunci intr-adevar, numai bine, as intra in concediu prenatal din luna a 7-a si gata.
Eu iau Duphaston, care tot ceva de genul e, oral, dar in afara de faptul ca imi face si mai greata alte efecte nu imi dau seama... parca un pic durerile de burtica nu mai sunt asa intense ca si sapt trecuta si asa de dese, dar simt daca fac efort sau stau in pozitii incomode.
BB, tu de ce iei Utrogestan, ai avut ceva probleme?
Ancule, super super burtica
!! Cred ca asa frumos se vede si prin hainutze pe strada :)
------------------------
Flory
15+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
bb_yasmi spune:
flory, l-am luat preventiv
si ultima oara am uitat sa il intreb pe dr dc sa mai iau sau nu, asa ca l-am redus eu al 1/zi, pana joi cand ajung la dr. spune-mi tu ai avut contractii??
_
???
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
flory, uite cauta aici, si verifica dc nu cumva a aparut vreo ordonanta mai noua.
http://www.mmssf.ro/website/ro/legi/egalitate/h537_2004.jsp
_
???
poza eco bb si burtik
pufulet74 spune:
Multumesc mult BB, m-am uitat peste si intr-adevar am dreptul la 120 de zile.
Durerile mele erau ca la ciclu, ma durea si inca si acum jos, in zona uterului si din cind in cind o durere acuta in zona centrala.
Insa nu am simtit pina in spate, cum a zis Anca ca ar fi contractiile.
------------------------
Flory
15+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
bb_yasmi spune:
flory, cu placere!! eu simt asa o durere ca un discomfort in partea de jos, nu e localizata undeva anume. sper sa fie bine pana joi cand am programare!!! iar joi voi merge cu lista de intrebari la dr ac de fiecare data, cand il vad pe bebe uit tot ce vreau sa intreb pe dr ![]()
_
???
poza eco bb si burtik
ancadragoman spune:
BB nu stiu daca se elimina pe jos ca eu decand am ramas insarcinata am o scurgere albicioasa.
Eu tot de la 7 luni intru in prenatal,deci de la 1 septembrie raman acasa.
Mai fetelor mie dr mi-a zis sa imi scriu intrebarile pe o foaie ca at cand merg la el uit mereu sa il intreb ceva.
anca
16+
Maria
poze
bb_yasmi spune:
anca, eu intreb pt ca am observat pe chilot ca scurgerea e mai galbuie (scuze de exprimare!).
eu am sa imi fac o foaie cu intrebari, mai ales ca plec si in concediu acusi!
eu o sa raman de pe la mijlocul lui august (din cate am inteles) acuma nu stiu, poate cu un medical inainte si apoi prenatal. dr mi-a zis ca de la mijlocul lui august pot ramane aks.
restul fetelor pe unde or fi????
_
???
poza eco bb si burtik
ellis spune:
Pentru Pufulet si pentru celelalte fete:
Dr de fam poate da unei persoane max 45 de zile CM pe an pt diferite afectiuni(eu acum am avut pt tensiune - pe care, din pacate chiar o am), iar dr. ginecolog poate da ORICAT cm PT IMINENTA DE AVORT + CELE 123 DE ZILE CONCEDIU DE MATERNITATE.
Oricum din se pot combina concediile de la med de fam cu cele de la ginecolog si in caz de nevoie, de la 4-5 luni s-ar putea intra in concediu.
Spre ex, eu am avut acum vreo 10 zileCM, merg la serv vreo sapt -doua, cat reusesc sa rezist pe caldurile astea , pe urma iar un medical de la dr de fam, dupa care concediu de odihna ca avem voie pt tot anul, asa ca speram sa ne descurcam.
Ellis
14+
mihuta spune:
Pufulet, vezi ca exista si concediu de risc maternal, care se poate lua inainte de cel prenatal.
Si pe mine m-a durut burta de vreo doua zile, cred ca din cauza caldurii ca dorm foarte prost. Am luat no-spa si am stat in casa ca altceva nici nu stiu ce sa fac. Si simt ceva in burta dar nu-mi dau seama daca e bebele care misca sau altceva. Ceva care se rasuceste, ca un organ intern. Nu falfaieli nu dop de pluta.
14s +
Sophia 80%