Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_yasmi spune:
anca, eu pe aks, ma pregatesc acusi sa fac ceva de papa si ma cam doare burtik, asa ciudat, nu stiu ce ma doare doar simt un discomfort! sper sa fie bine!!
tu cum te simti???
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
16+ mami de baietzel sau fetitza
???
poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
ancadragoman spune:
BB si eu am cateodata disconfort la burta dar cred ca atata timp cat nu sunt contractii este bine,asa mi-a zis si dr.,acum eu l-am intrebat mai exact ce trebuie sa simti la o contrcatie si mi-a raspuns ca te sageata durerea jos sub burta si se duce si la spate.
Ieri cand stateam de vb cu sotul meu ,in stanga buricului ptr cateva secunde s-a tuguiat burta,cred ca iubita mea se baga in seama![]()
anca
16+
Maria
poze
bb_yasmi spune:
anca, adik dc simti ca te sageata in /sub burtik sunt contractii???
eu incep sa ma ingrijorez si de faptul ca nu am pus nici un kg pe mine si acusi am 5 luni!!! tu cum stai cu kg??
_
???
poza eco bb si burtik
ancadragoman spune:
Pai da daca te sagea5ta dar durerea sa se duca si la spate.,,,
Eu am luat 2,5 kg si sincer mi se par cam multe,tu nu te mai vaita ca nu ai pus pe tine ca eu zic ca este bine.
anca
16+
Maria
poze
bb_yasmi spune:
anca mersi akuma am si eu o idee cum sunt contractiile!!!
_
???
poza eco bb si burtik
pufulet74 spune:
Buna dimineata fetelor, ce mai faceti? :)
Ancule, cum esti cu moralul, ti-ai revenit?
BB, si eu zic sa te bucuri, atita timp cit maninci ce trebuie si analizele sunt ok si bebe-ul va fi ok.
Eu ma sfarm de zor sa mentin alea 5 kg in plus numai ....
Vroiam sa va intreb ceva, voi stiti cite zile de concediu medical am dreptul in cazul in care am amenintare de avort?
Eu stiu ca sunt cazuri care au stat acasa toata sarcina, de prin luna a 4-a dar doctorita mea de familie era cam reticenta la ideea de mult concediu medical.
Eu nu vreau musai sa stau tot intr-un concediu medical insa daca asta va fi bine pt bebe in mod sigur o sa ma conformez si un pic m-a revoltat atitudinea ei ca nu se stie, ca e prea devreme, e prea mult concediu, etc ... si de aia as vrea sa ma documentez un pic
------------------------
Flory
15+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
bb_yasmi spune:
flori, eu stiam ca e de maxim 120 de zile, care apoi se poate prelungi, dar trebuie sa te prezinti in fata unei comisii. tu fiind in luna a-4a (asa a zis dr ta, nu??0 poti numai bine sa iti cei cele 120 de zile si apoi sa intri in prenatal. eu asa zic.
anca, flory voi mai luati Utrogestan?? l-ati luat oral?? mie mi se pare ac si dc il iau oral tot "pe jos se elimina", am dreptate???
_
???
poza eco bb si burtik
ancadragoman spune:
Pufule etse de rau ,ieri la inmormantare a fost jale mare si maine trebuie sa mergem la spital sa donam sange ca are nevoie de 6 l...
BB eu nu mai iau din sapt 13 utrogestan si incepusem sa il iau oral ca pe jos nu se mai asimila.
anca
16+
Maria
poze
bb_yasmi spune:
anca, imi pare rau ca treci prin momentele astea grele......
spune-mi te rog cat l-ai luat oral ai obs ca se "elimina" pe jos, bineinteles nu la fel ac atunci acnd il luai vaginal, dar parca tot e ceva....
_
???
poza eco bb si burtik