Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

anacami LA MULTI ANI PT. SEBI!!
alfaancafelicitari pt. miscarile bebelinei! O faci dansasoare
mihutacu durerile de burta ...aseara si eu am avut..am luat 2 No-spa! Cu bataiile inimii la fel..parca vrea sa-mi zboare afara, se misca si sanul!
sheriiti era frica c-o sa intre si cu ?? Acum te-ai linistit La cezariana se largeste sau se stramteaza

Eu am 2 probleme:
- de asera ma doare burta, nu tare, e ca o durere surda, care ma face s-o simt prezenta.....Sa-l sun pe dr?
- am mai slabit un kg, acum am mai putin cu 3 kg. fata de de ziua testului...daca il sun pe dr. imi pune perfuzii...deci ce sa fac??

PUSSI 11+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PUSSI..mami eu zic sa-l suni....durerea nu trece cu no-spa??...sa sti ca nu e bine ca slabesti...eu zic sa-l suni si sa risti ..totul pt bebei!!..hai curaj iti tinem pumnii

ROXANA 19+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by RGE

PUFULETZ..ti-am trimis pm
eu fug sa-mi scot budinca din cuptor, paa si ies un pic la plimbare ca sa il obosesc pe bebe sa dormim bine..va pupic
noapte buna si somnic pufos!!!

ROXANA 18+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Roxi, vreau si eu sit-ul, si daca nu te superi si reteta de budinca, ca-mi ploua in

Shery 17+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Sheri unde iti sta mama caputul???

anca 16+

Maria
poze

la ca la munca ioc ! Asa inceput de saptamana, halal!

Shery 17+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi si pe mine ma cam dorae burta,uite o sa iau un no-spa sa vad daca trece.

anca 16+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

neata fetelor.
ma bucur ca simtiti bebeii ca eu nu prea,dar ma asteptam,nu avem incotro.
ieri m-am dus cu matei la piata si ce credeti,ne-am facut cu un nou locatar.pe langa 2 pesti si un caine a mai aparut un iepuras.ca la nebuni,si cateaua si matei vor sa stea cu iepurasul.
RGE parca tu ai iepuras,unde-i tii,cu te descurci cu curatenia?sau stai la casa?

17+ si matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

SHERI..ti-am trimis pm...

ROXANA 19+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Roxana vreau si eu situl, trimite-mi si mie PM

16+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

OANA...iepurina mea face 3 ani vara asta...stau la bloc...o am de cand era cat un fulg de mica...acum e cat un purcel ..mananca numai cartofi prajiti, paine si ciocolata...daca ii dai morcovi si salata te injura..ce sa-ti spun ..sunt minunati, sufletisti, gelosi, inteligenti, maraie si musca ca sa-si apere teritoriul..exact ca un caine..cand era mica la inceput am tinut-o in cusca ei insa mi s-a facut mila si am zis clar nu o tin in cusca ..incepusem sa o iubesc ca pe copilul meu..ea e fetita mea ...la inceput cam facea ea pe unde apuca dar nu a tinut-o mult...norocul nostru...mai ales ca suntem disperati cu curatenia...poti sa-i faci un loc al ei unde sa stie ca are mancarea(sa nu-i dai apa si sa nu-i faci baica)...si tot acolo pui un covoras mic si se invata acolo..a mea mai nou deschide usa la baie si face in baie pe gresie ...ai grija cand mai creste un pic si pe cine pune ochii ca stapan..eu zic sa-l inveti pe Matei sa se ocupe de el ..a mea ma iubeste enorm ...cand stau in pat vine si sta cu capul pe burtica si o linge cred ca-l aude pe bebe..dar cat a fost mica noaptea sarea pe ochii sotului meu..nu-l suporta..l-ar omora e atat de geloasa pe el..daca ne vede ca ne luam in brate moare vine si se baga intre noi...uff hai ca m-am lungit cat o zi de post...scuze fetele...sa-i dai salata dar nu foarte proaspata, morcovei taiati, paine multa, varza si vezi ca au si ei grauntze cu vitamine ...incercati sa va abtineti sa-i dati dulciuri ca a mea a inceput sa le fure si nu le face bine

ROXANA 19+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

FETELOR SPER SA NU SUPAR PE NIMENI...EU FAC IN FELUL URMATOR:
ANUNT IMPORTANT..URMATORUL SITE ESTE CU NASTERI LIVE..ESTE DESTUL DE DUR...daca va este frica mai bine nu va uitati...
http://www.birthdiaries.com/diary/
...eu zic ca este mai bine asa pt ca multe fete vor sa-l vada cine nu vrea sa nu intre..dar daca intrati si va speriati nu dati vina pe mine ca l-am postat...v-am anuntat

ROXANA 19+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput