PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

uite aici adresa unde gasesti filmuletele Baby Einstein :http://ibox.org.ua/49905/

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sarilla eu procedez cam cum a explicat si Andreea. Din carti si din ce am mai citit Razvan se incadreaza perfect in "standardul" varstei. Alexei nu zice mama doar foarte rar tata si ala fara directie. El in schimb intreaba ce obiecte avem in jur si eu ii spun dar daca il intreb unde e? fie nu imi arata fie incepe sa rada. E clar ca el s-a concentrat pe partea motorie si nu pe cea psihica.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by bulinuta27

linkul direct e asta: http://new.photos.yahoo.com/rusanualina/album/576460762403811507bulinuta mamica de bulinel dragutelwww.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune micaPoze

casa de piatra si multa fericire !! mireasa simplutza ,cu mult gust si o mumoasa! toata admiratia andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by Muuh

Sarilla eu procedez cam cum a explicat si Andreea. Din carti si din ce am mai citit Razvan se incadreaza perfect in "standardul" varstei. Alexei nu zice mama doar foarte rar tata si ala fara directie. El in schimb intreaba ce obiecte avem in jur si eu ii spun dar daca il intreb unde e? fie nu imi arata fie incepe sa rada. E clar ca el s-a concentrat pe partea motorie si nu pe cea psihica.

Hai ca taman cand sa ma linistesc si eu ca citisem ce ai scris..ai zis-o pe aia cu "el intreaba ce obiecte avem in jur"...cum intreaba?Zice "ce?"?Sau cum?

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Bulinutainca o data Casa de piatra!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sarilla arata cu mana spre ceva si face un Hmm, hmm destul de insistent. Eu ii raspund in functie de ce imi imaginez eu ca ma intreaba iar el pare, de cele mai multe ori, satisfacut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!
Bulinutzi, ati fost niste frumosi la nunta (toti trei), sunteti o pereche foarte reusita, v-am admirat si la intalnire si va dorim sa aveti parte de tot ce va doriti voi mai mult! Cand mai gasesti un pic de timp, cred ca mai ai niste poze de pus.
Eu nu ma pot decide ce as vrea de 1 anisor, si tricou as vrea (mi-ar placea si colajul Ramonei sa fie imprimat daca se poate). Hai ca se apropie.....!

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Buli inca o data Casa de Piatra ! si ai 2 bulinoshi foarte haiosi ! numai tu erai o mamica serioasa dar frumoasa ! Mie mi-a placut mult corsetul si ideea cu palariutza in loc de voal !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

bulinutza, casa de piatra, sa fiti fericiti si voiosi inca 100 de ani de-acu' incolo!!!! superbe poze, super mireasa, super bulineii!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

vai, cind vad ce de lucruri stiu piersicutzele voastre ma apuca....
robi stie de noi, daca il intreb se uita la fiecare, daca il intreb de sora-sa si ea nu e in camera atunci se impacienteaza rau de tot. cere sa se joace, pur si simplu ne provoaca, parca ma trage de mineca, nu alta.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput