PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Continuarea AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

andreea, sarilla, greiere, miti, katik multumuesc mult de tot fetele de urari si de aprecieri...ma rosesc acu'
greiere nu am uitat...lucrez la asta acu dar sunt 100 de poze si merge mai greu...cred ca in juma de ora se vor vedea la 19.05.2007 intalnire piersicute
asa...ziceam ca va zic de nunta....pai hai sa va spun ca numa' mie mi se putea intampla: se duce sotu' inainte la biserica adica la 3 fara 10 (ca la 3 eram programati) si eu eram in fata blocului ma pregateam sa plec...cand ma suna si zice: auzi da' noi azi avem nunta? ...io zic da, de ce? ...pai zice nu e nimeni aici si biserica inchisa cu lacat...am crezut ca mor de nervi...uitase popa ca are cununie azi...ce m-a enervat cel mai tare e faptul ca atunci cand am programat-o a zis ca nu are loc decat la 3 ca are la 2 alta si nu vine el mai tarziu sa faca asa o pauza....a mintit cu nerusinare caci la 2 nu avusese nimic...deci...ziceti si voi ce incredere sa mai ai...a venit pana la urma un preot mai tanar care a facut o slujba foarte frumoasa si pe la jumatate a aparut si cel cu care vorbisem si caruia ii dadusem banii cu urma de perne pe fata si cu fundu in sus...no comment
in rest a fost foarte frumos...ne-am simtit super bine cu toti ...inclusiv bulinelu mic...si cel mare of course
va pup si mai lucrez la poze

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput