PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

am uitat s ava zic: Timi stie in bucatarie unde e ceasul, lumina si Cipi (papagalul) cand o intreb: unde e tata? se uita spre usa daca nu e acasa si stie unde e buni, mama...are vreo 3 mingi imprastiate in toata acasa, daca o intreb unde e mingea se uita pe jos, o cauta...seara ineinte de culcare eu aprind veioza si o duc la intrerupator sa stinga lumina, am facut asa k un ritual, si e super haioasa k se uita la tati si astepta sa ii zica bravooooo, de multe ori cand ii zic hai sa stingem lumina deja il cauta pe tati sa se uite. Toate animalutele au nume (Azorica, Tedi, Jumbo, etc.) si stie care sunt si le cauta cu privirea...eu sunt multumita de aceea nu prea imi fac griji. Afara stie unde e blocul, copacul, porumbeii, catelul si pisica, dar eu sunt si din aia cred k daca m-ar vedea cineva afara ar zice k-s dusa rau, daca vad ceva ce stiu k ar interesa-o opresc carutul si ii arat, de ex. uite cutu, cum face cutu? ham-ham, in parc dam biscuiti si seminte la porumbei si se aduna multi langa carut...ce mai eu sunt mai rau decat ea , dar stiu k o distreaza si asa trebe sa invete.
mi-ar placea sa am mai mult timp si rabdare sa o invat mai multe k prinde repede, trebuie numai sa-i spui o data k apoi stie.

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

11 lunisoare

Bogdan Andrei, baietelul lui Madacristina

10 lunisoare

Amalia Cristina, fetita lui Anagia

Ianis Vladut, baietelul lui yanis

Maria, fetita lui Ancutex

Alexia Maria, fetita lui Adina Nicole

Alessandro, baietelul lui dana7mi

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

www.flickr.com/photos/8471782@N02/" target="_blank">DARIUS SMECHERAS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Sarilla exista niste filmulete tare dargute: Baby Einstein si Baby Mozard ce sunt foarte potrivite pentru cei mici. Le testeaza atentia refelxele, simtul umorului , iar muzica le exerseaza mintea.

Mai mult, poti sa ii cumepri jucarii gen galetusa cu gauri in diverse forme si sa ii inveti sa bage obiectele prin acele forme, sau poti sa i icumperi o carte cu animale si sa ii arati animalele apoi dupa vreo 3 4 zile de exercitii sa intrebi: "unde este catelul?" si de obicei la varsta asta ar trebui sa iti arate cu degetul catelu, pisica, ... daca i le-ai aratat de foarte multe ori inainte.
Li se extinde foarte mult orizontul de cunoastere daca ii punem sa experimenteze mereu lucruri noi. Ii lasi afara sa puna mana pe frunze, copaci, pietre, ii mai lasi desculti, sau sa se joace in nisip. De exemplu Petra stie ca atunci cand e ora baitei umple ea cadita. Ii dau dusul in mana si ea il tine pana se umple cadita pe jumate. Uneori are chef de asta uneori nu dar daca i idau dusul stie ce sa faca cu el.

Nu este totusi o regula. Sunt copii mai interiorizati si copii cu o personalitate mai expansiva. Eu cred ca daca ar fi fost ceva in neregula cu copii nostri, ne-am fi dat seama pana acum. Daca nu am observat in schimb la ei pana acum nici un retard grav atunci ar fi bine sa ii lasam sa decida ei cand sa mearga sa vorbeasca sa stie una alta.

Va pup si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Amiss_zip mersi mult.

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Ramoon ce s-a mai intamplat cu colajul? Eu ti-am mai trimis o poza in care Riana se vede mai bine.

Fetelor am lasat-o balta cu ideile pentru 1 an? Mie mi-a placut ideea cu bandana...putem sa scriem pe ele "Piersicutze de 2006".

Raluca si pui mic si nazdravan Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Buna fetelor! nu am mai intrat zilele astea ca luni am avut primul ex si apoi am plecat sa-mi vad printesa!
Stie cine suntem si chiar daca nu ne spune pe nume e super incantata cand stam cu ea! Nu-i place sa plecam de langa ea si ne prefera pe amandoi impreuna. S-o vedeti ce haioasa este cand sta intre noi doi si ne mangaie sau ne trage de par!Isi recunoaste ursuletul de plus, iepurasul si o albina cantatoare- jucariile ei preferate. Cand vrea ceva arata cu degetul si spune:"anna", stie ca la tel se vorbeste...Stie sa ceara la plimbare.Merge sprijinita de mobila si unde nu are de cesa se sprijine o ia de-a buselea!
Hai k m-am laudat deajuns!V-as spune mult mai multe da nu spun noutati pt voi,nu?piersicutzele si piersicutzii dulci din partea noastra!

Mersi Sarilla pt urari!E ultima sesiune-cred ca voi duce dorul acestor zile...

Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de ieri=la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Sarilla, si mie mi-a curs lapte din sani dupa ce am intrerupt alaptatul (treptat) la Rares. Si mi-a curs pana cand am ramas insarcinata cu Mara!! Adica mult timp! Am fost la control si mi-a zis ca se intampla la multe femei sa ramana nivelul de prolactina (cred) crescut si de aia mai curge cate un picurel. Nu mi-a recomandat sa fac tratament hormonal pentru ca spunea ca dupa tratament s-ar putea sa sa curga din nou. Am facut si analiza lichidului respectiv si a ieist totul in regula. La tine insa nu suan bine faptul ca e maroniu - esti sigura? Atunci s-ar putea sa contina urme de sange. La mine era exact ca laptele ce-l avusem. Alb straveziu.

Pe Mara inca o alaptez, nu stiu cat ca nu se da in vant domnisoara dupa supt. Pe Rares l-am alaptat pana la 1 an si 3 luni.

Iulenca, si eu vroiam sa zic ca se vad influentele zodiei si la Mara. E o leoaica mica!

Legat de cuvinte si jocuri la varsta asta - eu de felul meu nu vorbesc mult. Ma oboseste sa tot vorbesc. Drept urmare nici copiilor meu nu le-am vorbit foarte multe. Si nici gand sa le repet de sute de ori cuvintele sau se le arat unde e aia si cum se da pusi sau cum se face pa. Dar pentru aia Rares stia la 10 luni sa imi spuna cum face catelul (ham -ham adica). Si la 1,5 ani vorbea foarte bine si corect.
Am in schimb o cunostinta, foarte vorbareata, care ii citea fetei de-o varsta cu Rares poezii si povesti toata ziulica. Ei bine fata a vorbit dupa 2 ani si nici acum nu vorbeste corect la peste 5 ani.

Deci la noi nu s-a verificat regula cu vorbitul mult.

Pe Mara am invatat-o foarte usor unele lucruri repetandu-le doar de vreo 5 ori pe zi. Si a doua zi deja stia. Dar am invatat-o lucruri ce am observat ca o interesau. De exemplu se joaca cu mine cucu-bau. Si atunci cand se ascunde zic "cucu" si cand apare zic "bau" si imediat se prinde ca daca spun "cucu" atunci trebuie sa se ascunda.
Apoi am invatat-o sa dea pusi. Sa faca pa - si in timp ce face pa chiar spune "pa-pa". Are o jucarie dupa care e innebunita - o papusa bebelus. Cand am intrebat-o unde e bebe s-a dus din prima la ea. Daca nu era o jucarie asa importanta clar ca nu ar fi stiut.
Acuma ne mai arata cu degetul unde e tata sau unde e Rares. Dar asta nu stiu cum a invatat ca eu nu m-am straduit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

fetele va pup
mi-am revenit in sfarsit cat de cat si am si un pic de timp asa ca am pus pozele de la cununia religioasa...a fost ca la nebuni...revin

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

linkul direct e asta: http://new.photos.yahoo.com/rusanualina/album/576460762403811507

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Cine ma ajuta si pe mine cu aderesele unde gasesc sa descarc Baby Einstein?
Ma gandesc ca voi care ati descarcat stiti si cele mai bune site-uri.

Stiu ca s-a mai discutat odata de asta si am salvat adresele undeva dar nu mai stiu unde.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru

poze luna a-8-a
vacanta de 1 mai
greutate

Mergi la inceput