PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Muuh, ai fost superhaioasa cu palmele peste fatza!

Iulenca, mersi de primire! Si voi mi-ati lipsit, dar pur si simplu nu cred ca as avea timp nici sa mor daca as vrea asta.

In privinta vorbitului, cred ca m-ati inteles gresit. Nu cer de la el sa articuleze cuvinte, numai sa fie atent cand ii arat unde e aia si unde e cealalta si sa mi le arate si el la randul lui. Dar nu are nici un gand. El are cate o preocupare care il atrage in momentul cu pricina (trage de cerva, se joaca...cu ceva) si nici nu se uita la mine cand ii arat unde e nasul. Asa ca nu mi-l arata niciodata, sau daca pune mana pe el, sunt convinsa ca o face din greseala, nu sa imi arate ca stie, ar fi pus oricum mana. El are preocuparile lui si nu il intereseaza altceva, de regula. Asta ma seaca pe mine. Nu stiu daca stie care e mama, ca rar se intampla sa se uite spre mine cand il intraba cineva unde e mama. La fel cu tata sau cu Ela (bona). Mi-ar placea sa articuleze, dar stiu ca asta chiar nu e o graba si fiecare incepe sa vorbeasca la momentul lui. Dar eu ma intreb daca e normal sa nu vrea deloc sa invete lucruri de prin casa. V-am zis, ii place foarte mult sa faca "bravo" si face de cate ori aude cuvantul, de regula face si "pa" si e innebunit sa danseze. Nu rateaza vreo ocazie decat daca e suparat. Dar cu recunoscutul obiectelor...

Va las ca am treaba.

luiza de mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Multumesc pt urari de un anisor.

Noi suntem primii pe «lista» ca am vrut sa ne nastem mai devreme......

Daca vreti sa vedeti poze de la petrecere( si pe miti cu Alex)
http://www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20070603

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Mi-am adus aminte sa va mai zic pe scurt ceva: Rares apuca in general cu mana stanga, cand rontzaie ceva, tine tot in stanga, face "pa" cu stanga. O fi stangaci? Se poate spune la varsta asta daca un copil e sau nu stangaci? Sau isi folosesc cam la fel ambele maini?
Ati observat ce manutza folosesc copiii vostri?

luiza de mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Amabella sa stii ca mama mea e stangace declarata insa scrie cu dreapta, fara sa fi fost obligata sa scrie cu dreapta.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Amabella, da, parerea mea este ca se poate spune ca va fi stangaci...asta daca tu constati ca rares foloseste mai mult mana stanga...Mara mea este stangace (ca tati) si de mica folosea predominant mana stanga...la Ilinca am fost atenta sa vad ce inclinatii are si foloseste mai mult dreapta

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by miti2004

Amabella ba eu te-am recunoscut in pozele Andreei !!! chiar am intrebat-o daca nu cumva tu erai in poze ( am intrebat la cirese ). Doar ca acum parca erai bruneta si din poze parca inainte erai roscat-saten, nu?
Ma bucur sa aud ca sunteti bine, sper sa va treaca piciorusul !

POZE_Alex

Amabella, m-am mai tot uitat la pozele Andreei ( amiss_zip) si parca totusi nu esti tu cea din poze...cred ca sunt o mare varza ...insa tot am avut o premonitie, ca am intrebat daca nu esti tu in poze chiar cu o zi inainte de ziua in care ai scris...ca sa vezi si tu ce mama-omida sunt ...am intrebat la "cirese de mai iunie 2006" ca a postat si acolo Amiss pozele.

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Amabella din ce descrii tu probabil ca Rares este foarte focusat pe dezvoltarea fizica. In cazul asta este posibil sa nu mai fie interesat de altceva. Incearca sa ii arati lucruri precum becul aprins sau ceva sa il atraga si asta cand este odihnit, mancat si binedispus. Bineinteles fara sa te stresezi ca nu il va interesa nimic la inceput.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

amabella, si fii-mea e stingace in tot ceea ce face. de mica apuca lucrurile preponderent cu mina stinga, nici n-am incercat s-o fortez sa faca altfel. educatoarea mi-a spus ca se "definitiveaza" tendinta in momentul in care isi foloseste f. mult minutzele la activitati migaloase: colorat, chiar mincat. asa a si fost: maninca cu stinga si inca a facut-o f. bine de la cresa, nici o picatura de supa nu ajungea pe ea, coloreaza frumos cu stinga, fara sa iasa din contur.
robi face cam la fel, tot cu stinga inainte. om vedea.
ca se vorbea despre vorbit: robi nu vorbeste decit pe limba lui, se uita la noi cind intrebam de mama, tata, kriszti dar nu la obiecte. krisztina a inceput sa vorbeasca dupa 2 ani cind am dus-o la cresa (la doua saptamini a inceput sa turuie poezii, inainte nu zicea decit mama, tata, bebe, papa).

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Fetelor, ce modalitati de a dezvolta sau testa inteligenta copiilor nostri sunt acum?Ma refer prin asta atat la jocuri cat si la ...stiu eu..teste? sau ceva de gen...
Muuh ai vreo idee?Ca stiu ca tu mai stii cate ceva din astea...
Intreb pentru ca nu stiu ce pretentii sa am de la Razvan, ca tot veni vorba de ce fac ei acum, ce zic sau ce recunosc...El mai "zice" cate ceva, si mai face, dar...nu stiu cat ar trebui sau cand...Nici el nu se prea uita la noi cand intrebam de "mama" sau "tata", in schimb de cate ori rostesc numele sotului meu, se uita spre el..stie ca asa il cheama...la mine insa...pauza...nu zice "mama" nici sa-l rogi...
Stiu ca erau niste teste, parca..tot aici pe forum am citit, dar nu mai stiu cum se numeau..si erau pe varsta...ce exercitii sa faci cu ei ...din astea...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

'neata fetele! dar pe unde sunteti? cam slaba miscarea pe aici...
dupa cum se vede acum am si eu timp de net k a venit mama din spital
Sarilla si mie inca imi curge laptic atunci cand strang, nu mereu si nu stau prea linistita nici eu (eu nu mai alaptez de vreo 4 luni!) nu am luat nimic de oprit lactatia...nush, sper sa nu fie nimic, dar parca nu mi se pare nici mie normal k dupa atatea luni inca sa mai curga...
si acum sa va zic de Timi: i-a mai iesit un dintisor, adica al 7-lea, iar nu prea mai papa aporpo voi ce le mai faceti de papa? k nu mai stiu ce sa-i mai fac...am observat k spanacul cu ou ii place, cel putin a papat cand i-am dat, dar nu pot sa-i dau mereu.
Larissa ati fost la ortoped? eram curioasa ce v-a zis.
Nici Timi nu zice nimic decat aaa, eeii si mai nou face ca leu sunt desenele alea de la baby einstein cu animale si cand ii zic cum face leul incepe sa faca asa pana tuseste k face asa din gat...
Merge tinuta de manute si mai nou numai asa ii place...dar nu face altceva, adica nu se ridica in fundulet, nu merge de-a buselea si daca sta in fundulet si are o jucarie mai departe de ea nu se apleaca s-o ia, cred k ii e frica, dar nu prea ma agit o las asa...numai k abia astept sa zica cate ceva, ii tot repet mereu da-da, bu-bu...nimik.
La multi ani bbilor sarbatoriti zilele astea k nu am mai avut timp sa intru.
Si multumim fetelor care ne-au felicitat pe 4.
va

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput