PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 26
miti2004 spune:
Amabella ba eu te-am recunoscut in pozele Andreei !!! chiar am intrebat-o daca nu cumva tu erai in poze ( am intrebat la cirese ). Doar ca acum parca erai bruneta si din poze parca inainte erai roscat-saten, nu?
Ma bucur sa aud ca sunteti bine, sper sa va treaca piciorusul !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Muuh spune:
Amabella ce tare ma bucur ca ai intrat. Problema cu piciorul cred ca este in primul rand o sperietura foarte puternica. Poate a fost si o intindere si a ramas cu tendinta de a calca diferit. Legat de vorbit: si eu i-am spus lui Alexei de 1200 de ori unde sunt nasul, gura etc si cand il intreb imi da palme peste fata. Personal cred ca sunt inca mult prea mici pentru asa ceva. Eu zic ca deocamdata este un semn suficient de bun daca inteleg ce li se spune si daca vorbesc pe limba lor. Nu sunt adepta zicalei ca sa ii lasam asa ca si Blaga a vorbit la patru ani dar nici sa tragem de ei sa turuie la 11 luni. Exemplul personal: am avut un accident asemanator cu al lui Rares in copilarie si am inceput din nou sa merg dupa aproximativ doua luni si de vorbit am vorbit abia la trei ani, direct in ambele limbi fara sa le mai amestec vreodata. Oricum poate poate din cand in cand mai dai si tu un semn pe aici pe la noi. Parca imi lipsesc "friciile" tale din timpul sarcinii.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
michella78 spune:
buna dimineata!
in sfarsit mai apuc si eu sa intru!
nu ma plang pt ca am fost ocupata dar, cu spor. am avut de dat un examen, l-am luat; i-am facut sotului lucrarea de diploma si am primit acceptul profesorului ieri... asa trebuie sa dau de baut!.... si sotul mie!
copila mea creste. pe langa cei 8 dinti prezenti in front, se iveste la orizont si o maseluta. mersul de-a busilea este o arta, in picioare merge pe langa mobile, pe langa pereti ( albi, proaspat varuiti ). se ridica de jos singura. spune cateva cuvinte: mama, tata, papa, apa si maie ( adica mamaie ). in privinta asocierii dintre cuvinte si obiecte sau persoane stam destul de bine. pe noi ne recunoaste, stie unde este luna, o jucarie de plus pe care i-am atarnat-o langa patut, doamne-doamne ( o icoana) , si recunoaste in carticica cu animale catelul si calul. le recunoaste adica le arata cu mana cand o intreb unde sunt.
este o mare fotbalista, da cu sutul in orice ii iese in cale. chiar s-a supart sotul in parc pt ca o baba idioata duminica, vazand-o ca dadea cu sutul in minge i-a spus ceva de genul " tatii astia vor numai baieti". si cum el n-a avut nici cea mai mica preferinta in acest sens... mori cand te acuza asa, aiurea in tramvai cineva care nici macar nu stie cum te cheama. iar copilul pur si simplu se juca... si rolul tau de parinte este sa il stimulezi spre joaca, miscare. plus ca nu scri nicaieri ca o fetita nu are dreptul sa se joace cu mingea!
oricum, fiecare copil isi are ritmul sau de dezvoltare si nu e bine sa facem comparatii. in plus chiar aseara m citit in capraru si acolo scria ca, de obicei fetele sunt mai precoce decat baietii, dar dupa pubertate baietii recuperaza cu varf si indesat asa ca... fiecare copil va face sau spune ceva cand vrea el, nu cand vrem noi.pediatra mi-a spus ca acum, rolul nostru este in principal sa le oferim iubire si siguranta, restul vine de la sine, informatiile ei le asimileaza de obicei prin curiozitatea pe care o manifesta.
michella
geliza spune:
fetelor, eu de ieri am decis sa o trec pe Ilinca pe lapte UHT (initial diluat cu apa si amestecat cu formula), fiindca pe Mara cu lapte de vaca am "ingrasat-o" de la 7 luni si la un an era normal cu greutatea....desi am zis ca astept pana la un an n-am mai avut rabdare...cred ca imi va fi si mai usor in concediu....aia e...vom vedea...
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
maryion spune:
Geliza astept si eu vesti de la tine in legatura cu laptele UHT. Eu mai astept pana la un an ca mai este un pic. Sunt disperata ca Darius nu prea mai bea lapte.
De la 200 ml cat bea seara a ajuns la mai putin de 100 ml. Ma apuca disperarea.
Oare lapte de capra din acesta pasteurizat nu se gaseste in comert? Ca am auzit ca este mai indicat.
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
www.flickr.com/photos/8471782@N02/" target="_blank">DARIUS SMECHERAS 
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
alina2006 spune:
amabella si raluca subscriu la absolut tot ce a spus muuh...fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare! nu cred ca e cazul sa ne facem griji daca la 11 luni vorbesc fara adresa,ar trebui lasati in pace, vorbit cu ei intruna fara sa ne pese daca repeta sau nu!
am tot citit si eu despre aspectul asta...daca bebe ar avea probleme cu auzul, atunci e cazul sa ne ingrijoram desi cred ca nu e cazul nimanui! nici iana nu spune mare lucru si ce spune, spune mai mult pt ea, pe limba ei!
oi fi fost coerenta?
pupici!
POZE IANA MEA
maryion spune:

11 lunisoare
Aina Mihaela, fetita lui Pika-Pika
Philip, baietelul lui nicolica
Ioanna, fetita lui Ralucaspm
10 lunisoare
Radu Ioan, baietelul lui she_wolf
Alexandru, baietelul lui oanaalex
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
www.flickr.com/photos/8471782@N02/" target="_blank">DARIUS SMECHERAS 
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
iulenca spune:
Amabella
chiar ma gandeam ieri ce mai faci ca de mult nu ai mai vb cu noi. Panicoasa mica mi-ai lipsit. ![]()
![]()
Apropos de mers, stiu f multi copii care au inceput sa mearga si care din cauza unei cazaturi s-au speriat si le-a luat apoi ceva vreme pana au prins din nou curaj. Eu zic sa nu iti faci probleme. S-ar putea sa il doara un pic piciorusul ca doar e facut si el din carnitza.
Si pe mine ma intrebat pediatra daca re[peta cuvinte dupa noi dar nu sa aratat ingrijorata ca nu o face. Eu zic ca sunt prea mici ca sa avem pretentii asa mari de la ei. Maria se intoarce cand o strigam stie mama tata cine sunt, papagalii dar nu zice decat tata din cand in cand si mama cand e suparata si obosita. Eu sunt convinsa ca intelege multe ca uneori rade asa smechereste dar am rabdare ca o sa si vorbeasca. Plus ca eu sunt de parere ca ei fac progrese pe rand. Adika daca face multe progrese motorii nu mai are timp si de vorbit si invers. Maria e f tzeapana pe picioruse de pe la 7 luni si va merge in scurt timp si eu zic ca daca scapa de treaba asta cu mersu se pune si pe vorbit.
Fetelor majoritatea copiilor nostrii sunt leuti si eu deja vad la Maria aprenta zodiei. E asa hotarata si ambitioasa si cu personalitate. Stie f clar ce vreasa faca si e perseverenta rau. Nu cumva sa stai in calea ei ca se enerveaza si ne cearta rau.
Amiss Petra e mortala si a avut o super petrecere. La multi anisori si la multe petreceri. Deja imi inchipui ce va fi peste 17 ani la majoratele piersicutzelor.
Michella si Maria e fotbalista, la inceput se speria rau de minge pana a invatzato tati cum e cu pasele si de atunci e super tare cafe si fente. ![]()
![]()
Eu nu sunt de acor cu educatia diferentiata la fetitze si baietzei. O sa incerc sa nu ii spun ca fetitzele se joaca cu papusi si ca baietzeii cu masinutze si alte chestii de genu. Plus ca eu nu sunt de acord cu diferentierea asta mai accentuata acum decat pe vremea noastra intre copii de secse diferite. Noi pana pe la 7-8 ani daca nu si mai mult eram copii cu totii nu baietzei si fetitze acum vad ca nu prea mai e asa.
hai va las ca mai tre sa si muncesc.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
MARIA THEODORA![]()
geliza spune:
Mary, asa am zis si eu initial ca astet pana la un an....dar eu sunt balanta si asa tare oscilez
...ieri mi s-a pus pata si am cumparat lapte Milli.....eu parca am vazut lapte de capra de la Cedra parca...nu bag mana-n foc..
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
irinuca spune:
BUna!
Noi am inceput sa-i dam Ralucai cam de 2 saptamani lapte de vaca.Pediatra mi-a recomandat Zuzu si vad ca si mandrei ii merge foarte bine cu el.ea e disperata dupa iaurturi.Le mananca asa natur si devoreaza 1-2/zi (asa incerc sa compensez ca lapte nu bea mai mult de 300 ml).
Lapte de capra nu cred ca exista in comert dar exista iaurt din lapte de capra de la Cedra care este exceptional (testat pe baietelul meu mai mare).
Nici Raluca mea nu se omoara cu vorbitul dar intelege absolut tot.Stie perfect ce n-are voie sa faca si ma provoaca si face prostii numai ca sa rada de mine cand ii spun " NU".
Amiss - superba petrecere!Si Petra e grozava!Sa va traiasca si sa mai faceti 100 de partyuri(cel putin...)