PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelalit spune:

Salutare mamici si piersicute!!! LA MULTE LUNUTE celor nascute zilele astea. Am intrat ceva mai rar in ultimul timp.
Bysko stai linistita ca noi aveam 9.200 kg la 6 luni si 10,600 kg la 9 luni, iar dr. ne-a zis doar sa avem grija. Acum e ok, dar exista ricul asta daca-l indopam. Eu nu ma stresez ca ei abia acum incep sa miste mai mult si sa vezi ce silueti o sa fie....
Multa sanatate piersicutelor bonlavioare si multa rabdare mamicilor Pupam piersicutele si grija....
Ionela mamica de Vladut scumpic rau (04.08.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=eb6are2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelalit spune:

Am uitat sa va spunem!! Noi azi am depus deja cerere pentru inscrierea la gradinita. Va puteti imagina ce nebunie e? Am depus cerere entru 2009. Vrem gradinita waldorf si e mare inghrsuiala acolo.
Am depus azi si nici nu e sigur ca va avea loc peste aproape doi anisori. OF, OF.....
Ionela mamica de Vladut scumpic rau (04.08.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=eb6are2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Bulinuta CASA DE PIATRA! Sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati impreuna de/cu Rares!
Oanaalex felicitari pt.mersul in piciorute.
Amiss have fun la petrecerea Petrei!
Sanatate multa tuturor piersicutelor bolnavioare.
Concediu placut tuturor!

Noi suntem bine, veseli si voiosi. A inceput sa mearga tinut de manute. E taaaaare incantat. In rest ne luptam cu caldurile... Asteptam sa vina weekendul sa iesim pe undeva... poate un pic la ocean...

Amami si Sebi (17 Aug.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Sarilla, din pacate nu pot s-o aduc la Constanta ca mama sta in Medgidia. O aduc la C-ta doar cand consider eu necesar, in rest mama o duce la un pediatru acolo mai mult pentru linistea ei sufleteasca. Isi noteaza tot ce-i spune, iar cand ajung eu acolo bifez ceea ce e corect si ceea ce nu trebuie aplicat!Dr pediatru este un pic mai in varsta si are ideile de acum 20 de ani, dar in rest e bine intentionat.

Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de ieri=la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Buna seara fetelor!
In primul rand vreau sa-i urez casa de piatra Bulinutei si multa fericire alaturi sot si de de minunea lor de baietel! Sa fie intr-un ceas bun!
In al doilea rand, multa sanate tuturor piersicutelor bonavioare, sa se faca repede bine!
Nu am mai scris de ceva vreme pentru ca am fost cateva zile pe la munte, unde a fost frumos dar puiul meu mic s-a umplut de bubulite iarasi acolo. Cand am plecat era asa de curata fetiosara ei si pe manute ii trecusera leziunile iar acolo peste noapte s-a umplut efectiv. Ne-am intors marti dimineata si s-a mai ameliorat putin iar in seara asta i-am dat cereale cu banane de la humana si dupa cateva ore era plina pe spate si pe abdomen de bubulite. De la altceva nu are de la ce sa-i fi aparut... Sper sa-i treaca repede.
In fine, in rest e vesela, face mutre la fiecare masa, mai putin la cele de lapte, mai mult de vreo doua zile de masa de branza cu fruct de la 10 nici nu se atinge, pranzul il mananca ca o alerg eu prin toata casa, seara la fel, greu de tot.
Chiar vroiam sa va intreb, cand nu vor sa manace masa solida, voi le dati lapte sau ii lasati sa flamanzeasca pana la urmatoarea masa?
Distractie placuta celor care au plecat in concediu!

Genie si Antonia

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

LA MULTI ANI tuturor copiilor pt 1 IUNIE !!!

sa fie toti sanatosi si fericiti !!!

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

oanaalex felicitari pt plimbaret !!!

bulinutza casa de piatra si sa va iubiti mereu !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Buli CASA de PIATRA!

LA MULTI ANI PIERSICUTZE pt 1 iunie

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

www.flickr.com/photos/8471782@N02/" target="_blank">DARIUS SMECHERAS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

10 lunisoare

Mihai Nicolae, baietelul lui Madyn

Maria Claudia, fetita lui Annaa

Ana Maria, fetita lui Louisa

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

www.flickr.com/photos/8471782@N02/" target="_blank">DARIUS SMECHERAS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Bysko foarte bine faci ca selectezi ce ii zice...mi se pare normal, mai ales ca esti in domeniu...Tu ce an esti?Ultimul?Si la ce specializare?Cred ca acum e cam naspa, cu atatea examene,nu?Bafta multa!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput