PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 16
SARILLA spune:
'Neata!
Mada_mxm bine ai revenit!
Tweety pupa Claruta neastamparata..cand veniti la mare?A!Si da-mi si mie un mesaj, ca nu mai am nr. tau..nici pe al lui Consi...da un msj cu amandoua,da?Pup!
Muuh ai plecat deja?
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
SARILLA spune:
Lucians frumusica foc Dariuta-veseluta!Ce mai distractie...
bulinuta27 spune:
fetele m-am simtit ca anul trecut cand mi-ati facut galerie la nastere: va multumesc mult mult de tot pentru urari tuturor: Madyn, dariana, greiere, sarilla, babee, oanaalex, angelli, anasia, lucians, amiss-zip, nicolica, tweety, geliza...sunteti niste dragute si va 

mult de tot pe toate
sper sa iasa bine si sa nu-mi mai rup fr-un picior ceva ![]()
greiere am gasit biserica de la Sura Mare langa City Mall pe giurgiului la ora 15...nu usnt foarte incantata de ora ca e prea cald dar asta este...sper sa fie inorat ![]()
va invidiez pe cele care ati plecat la mare si inca stati cu puiutii acasa...vreau si euuuuu...si pe 19 iulie cand face Rares 1 anisor se termina si cu programul meu pana la 3 juma aici la serv si sa te tii tristete...dar mergem inainte
muuh ai plecat deja?
va pup pe toate
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
crissa71 spune:
Muuh si Miti:multumesc pentru mesajul legat de catelusa!!!E groaznic fara ea...si Cipic o iubea f.tare si se atasasera f.mult..nici nu-mi venea sa cred cat se bucura cu ea...iar ea incerca sa se joace cu el...Erau atat de scumpi amandoi!
Tare-mi doream sa creasca impreuna!!!Nici nu-mi mai vine sa ma gandesc la un alt catel....Pisica mi-au otravit-o(era superba si f.desteapta!)...acum mi-au furat cateaua....groaznic!!!Sunt f.f. amarata!!
Fetelor cu piersicute bolvave....of doamne,...sanatate multa multa...o sa treceti voi si peste asta!!!
Buli:Casa de piatra...sa fiti fericiti si sa va bucurati de tot ce va da dumnezeu...sa aveti liniste, intelegere si bucurii!!!Sanatate lui Bulinel!

Larissa:Nu cred ca sa aiba infectie...nu vad cum ar putea s-o faca de la dinztoci!Cu piciorusele nu stiu ce sa zic...Chiar o sa ma uit si eu la Cipic!Eu sunt stresata cu coloana lui...parca-i iese un cioc(medical nu stiu cum sa-i zic acum!),jos aproape de bazin...Si a fost ortopedul pe aici alaltaieri dar mi-a fost jena sa-i zica sa se uite la Cipic!!!Dar sunt f. stresata...Ma tot aplec si eu si-mi pun mana acolo sa vad daca mie imi iese cand ma aplec...!!I se vede doar cand se apleaca..cand sta drept se simte dar nu se vede!!In fine...Nu stiu daca a inteles cineva ceva?!!

Noi mai nou de doua zile facem si mai urat din cauza dintilor...sper!!!Noaptea se trezeste la greu...acum plange, acum rade..asa dintr-o data il apuca nervii si crizele...Azi vad ca a facut si f.f.moale....sper sa se regleze....adica sper sa fie de la dinti!!!
In rest.. gospodareala...Cipic..nimic nou!!!
Va pupacesc ne auzim mai tarziu...
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
norocuta spune:
Da, da Sanziana, ai inteles foarte bine: bebeului meu i s-au facut vaccinurile la 2 luni, apoi la 4 luni, iar in ziua cand trebuia cel de la 6 luni varicela a erupt puternic (chiar fara febra, ca am tot auzit ca vaccinul se face NUMAI sa nu aiba copilul febra in ultimele 48 de ore). Deci, la 6 luni fix cand am mers la Dr. i-a pus diagnosticul si mi-a specificat ca vaccinarea se amana pana dispar toate crustele, minim 21 de zile. Dupa cele 21 de zile a avut subit o diaree urata cu urme de sange, care a necesitat cateva zile pentru refacere-dieta, etc. (iarasi a fost vizitat medicul si vaccinul a fost amanat). Dupa care am avut o raceala usoara, apoi una urata si iar la Doctor...uite asa povestea mea a trecut prea mult timp de la ultimul vaccin.
Eu nu stiu cum se procedeaza in Romania, ca pentru mine e foarte ciudat cand aud mamici trimise sa 'aleaga' vaccinurile pentru copii lor. Probabil ca se refera la cele optionale, dar cred ca e datoria medicilor sa dea toate detaliile posibile sa le lamureasca ce si cum.
Aici medicul lui Nour este 'ales' de noi ca avut grija de 2/3 din familia sotului meu, unii dintre membri fiind parinti al randul lor acum, ca sa mai zic ca e unul dintre cei mai renumiti din Egipt. In astfel de situatii nu e nimic 'comercial' (ca sa am banuiala ca ii iese lui ceva), aici nu exista notiunea de spaga la Doctor, spaga e la portar, in parcare, etc.
Uite incerc sa scriu din fisa ce vaccinuri sunt incluse, ca nu vreau sa sperii pe nimeni cu experienta mea, am scris numai informativ si mai stiu ca fiecare tara are schema diferita de vaccinare, or fi stiind doctorii vostri ce stiu:
Transa I si II, respectiv la 2 luni si 4 luni:
-polio
-D.P.T
-Hapatitis B
-H.I.B.
Transa III, respectiv la 6 luni se repeta totul plus B.C.G si Measles
Pupici si numai de bine,
georgiana
Bysko spune:
Ce faceti dragelor?
Noi suntem bine, Busra nu o sa aiba fratior sau surioara!Cel putin deocamdata! Creste frumos, doar o singura problema: pediatrul i-a zis mamei mele ca este supraponderala
!Are 10 kg acum la 9 luni, iar la 6 luni a avut 8,800!Norocul lui ca nu eram cu ele ca altfel nu stiu ce-mi iesea pe gurita
...
Multa sanatate bolnaviorilor!
de la noi!
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de ieri=la 9 luni
SARILLA spune:
Bysko, mi nu mi se pare deloc supraponderala...mi se pare foarte bine..la ce pediatru esti?In Constanta?
Cum a inceput totul
SARILLA spune:
Tweety
am primit.
Voi cand veniti la mare?Mai veniti?
Cum a inceput totul
norocuta spune:
sanziana nu am specificat ce era mai important: in cazul meu amanarea vaccinului a fost de pe 6 ianuarie pana pe 24 aprilie, respectiv cand mi-a zis ca refacem traseul.
Din motive de febra am reinceput transele abia pe 8 mai si suntem asteptati pe 12 iunie, apoi 12 iulie.
norocuta spune:
sarilla mai iantai feliciari pentru subiectul "confesiuni", am vazut ce audienta are.
Aseara am reusit si eu sa citesc din urma
, dupa 3 luni de absenta. Acum trebuie sa iau aer in piept si sa ma apuc de scris. Sper sa imi mai stea puiul cel mare la bunica, iar Nour sa imi semneze "biletul de voie-la scris
".
Maine mergem la soacra la masa, asa ca nu se pune...cel mai sigur pe Sambata.