PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Katik, scuze, ai dreptate ai scris bronsita si eu am citit bronsiolita.

Emiliapop m-am dus intins la diclofenac dupa ce am citit mesajul tau dar am apucat sa citesc prospectul si scrie acolo ca nu se administreaza copiilor ci numai adultilor.

Norocuta, aoleu, m-ai pus pe ganduri. Are logica ce spui tu, dar chiar toate sa ni se intample noua. Si nici macar nu am aici cu ce doctor sa ma consult sa imi spuna ce sa fac. Mie nici nu mi-a trecut prin cap...

Tweety ai citit postarea Norocutei referitoare la vaccinarea tarzie? Tie ti-a zis dr tau ceva?

Babee eu ii dau lui Codrin singulaire granule, pliculete de 4mg. Tu cand ai spus ca nu poti sa ii dai Rebecai te refereai la pastilute? Pliculetele sunt pentru copii cu varste cuprinse intre 6 luni si 2 ani. Eu dizolv seara un pliculet in biberonul cu lapte. Si tie ti le-a recomandat un dr? Poate reusesti sa gasesti acolo pliculete. La noi tare greu se gasesc si nu inteleg de ce.

Ramoon, Sarilla, Anasia multumesc pentru raspuns si pentru urari.

Am incercat cu gheata si felie de lamaie. A urlat bineneteles, mai ales la gheata. Maine incerc cu cartof. Sper sa ii treaca.

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Sanziana multumesc frumos de raspuns.
Dupa a 5-a bronsita m-am pus sa citesc sa vad daca as putea sa ii dau de cap bolii si discutand cu pediatra a fost de acord sa imi prescrie reteta de Singulair-pastile(dupa cum bine ai presupus).Granule aici nu se dau sub nici o forma la copii mai mici de 2 ani, fara reteta nu pot lua.
Asa...si nu ii pot da pentru ca:Singulair se piseaza dar se asocieaza cu mancare solida-seara.Sub nici o forma in ceai/lapte sau altceva si dupa amiaza, iar lucrul acesta este imposibil la noi, Rebecca seara bea mereu lapte.Am incercat sa ii pasez si sa ii pun cu un fruct pasat dar nu vrea sa ia.Ma gandeam ca simte...si chiar nu stiu cum sa ii dau medicamentul.
Daca stiti cumva metode de "pacalire", astept propuneri

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Amiss_zip,iti multumim pt invitatie.S-a nimerit cam prost sa adunam lucrurile prin casa, si asta nu ca sa plecam la mare ci sa... zugravim ;luni apare nenea zugravu'.Ce rau imi pare!Zau c-as fi venit,mai ales ca cunoastem destul de bine zona; sotu'a cam "golanit" p-acolo...inainte sa dea de mine .

Dariana,mamica superfericita pe care o invidiez...anu'asta nu stiu daca apucam sa vedem marea .Balaceste-te si pt noi ca timp aveti destul...!

bulinutza,casa de piatra!

nicolica,acolo erati?... dulci piersicoiului voios.Si Daria e topita cand se joaca Andrei cu ea.Uite www.dropshots.com/day.php?userid=192635&cdate=20070515&ctime=141542" target="_blank">aici cat am mai prins din distractie.Nu reusesc deloc s-o surprind de la-nceput.Abia ajunsesem acasa din parc si ma bagasem sa-i pregatesc papica.Iar www.dropshots.com/day.php?userid=192635&cdate=20070516&ctime=212200" target="_blank">aici lucreaza la Garda Financiara...ce ziceti,isi face treaba cum trebuie? O oprim pt full time?

pupici si numai bine

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Bulinita felicitari!!! Sa fie intr-un ceas bun!

Urez si eu multa sanatate piersicutelor bolnavioare, tare este greu cand sunt asa.
Si Petra are scaun destul de moale si des de vreo 2 zile. Sa dea Dumnezeu sa fie toti bine!

fetelor lista cu puiuti creste! Va asteptam la mica petrecere.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna de dimineata!

Mai intai vreau sa o felicit pe bulinutza si familia pentru apropiatul eveniment. Va doresc sa aveti parte doar de zile minunate intreaga viata. "Sa fie intr-un ceas bun!"

Tweety, Ramoon, SARILLA, Lucians sunteti niste scumpe ca de fiecare data, va multumim ca v-ati distrat un pic
Lucians, e mortala Daria cum chiuie de fericire si haioasa in inspectie..se pare ca mami e foarte ordonata pupici la amandoua

Amiss, multumim frumos de invitatie, dar noi venim abia pe 3 iulie la OTP dupa care la Brasov. Va dorim o zi de neuitat si pupicuri dulci Petrei.

Celor care isi incep deja concediul va dorim zile insorite si odihnitoare: muuh, dariana
Poate venim si noi 2 zile la mare, daca nu macar pe-o balta cu undita-n mana

Va pup

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">mai

Mergi la inceput

Offf, Babee ce bine ca ai scris mesajul de aseara. Azi dimineata m-am dus sa ma uit pe prospectul de la pliculete si intradevar scrie si acolo ca se administreaza cu mancare solida. Ce tampita sunt!!! Eu i l-am dat in lapte. Mie dr cand mi l-a prescris asa mi-a zis (sa il dau in lapte) iar eu din cine stie ce motive nu am citit prospectul pana la capat si nu i l-am dat cu mancare solida.
Ai incercat sa ii pui pastiluta intr-o lingurita de piure de fructe (sau ce manaca ea cel mai bine) nu mai mult? Poate fara sa isi dea seama o singura lingurita inghite.
Pe pliculete de aici scrie ca sunt pentru copii cu varste cuprinse intre 6 luni si 2 ani, la voi inteleg ca sunt sub alta prezentare. Ar putea sa iti trimita cineva din Romania dar si aici trebuie reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Buli casa de piatra si o viata lipsita de griji!!! Din toata inima, un maaaaaaaare

Sanziana noua ne-a fost amanat vaccinul tocmai pe motiv de boala. E normal ca vaccinul sa fie nul, daca in perioada administrarii lui e bolnavior puiul. Nu vad legatura intre cazul nostru si ce a scris Norocuta.

Sarillico nu sunt suparata, puiule! Mai ales pe tine, n-as putea sa ma supar niciodata. Problema e vesnic aceeasi: nu mai am timp de calculator. Clara face numai tampenii si trebuie sa fiu cu ochii pe ea ca pe butelie. Nici treaba prin casa nu mai pot face din pricina ei. E teroare. Vrea sa bage in gura tot ce-i interzis, sa se strecoare pe unde-i greu sau chiar imposibil, sa-si vare degetele in prize, sa smulga receptorul de la tel. fix, mouse-ul, tastatura, webcam-ul etc

Anasia, Mada missed u girls!

Dariana te invidiez! Distractie sau relaxare maxima, cum preferi mataluta!

Lucians tie iti plang de mila cu inceputul curateniei. Sa dea Domnul sa terminati repede repejor. Ai grija sa nu te epuizezi.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

10 lunisoare

Ilinca Cristiana, fetita lui Bestutza

Bianca Maria , fetita lui Adelapop

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

www.flickr.com/photos/8471782@N02/" target="_blank">DARIUS SMECHERAS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Tweety eu am inteles urmatoarele din mesajul Norocutei: pentru faptul ca nu s-a respectat schema de vaccinare (si aici ma refer la timp, adica facut vaccinul exact asa cum scrie la carte) dozele initiale de vaccin, respectiv cele administrate la nastere, la 2 luni si 4 luni sunt nule. Cele care nu se administreaza in doza unica si care nu au continuare, ca sa zis asa. Cumva mi se pare ca are logica.
Eu asta am inteles din mesaj, iar copilul Norocutei a fost in aceeasi situatie ca ai nostri: bolnavior, astfel incat a trebuit amanat vaccinul. Poate intra Norocuta sa ne lamureasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

multa sanatate piersicutelor bolnavioare si revenire rapida
Bulinutza, sa fie intr-un ceas bun si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti....si petrecere frumoasa

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput