PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

greiere, asta si intentzionam
o sa pun nr meu de tel pe mailul comun in caz ca mai vine cineva, poate ne intalnim acolo,
pupici!

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Dariana vin eu la mare.....
Hai sa ne vedem..stati mai mult?Eforie e la cateva minute de Constanta, asa ca ne va fi usor...cum facem?Ne schimbam telefoanele pe PM?

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII

Mergi la inceput

Hai ca am scris amandoua in acelasi timp...ma duc pe adresa comuna, sa iti iau telefonul, si te sun..cat stati?

Mergi la inceput

Bulinuto casa de piatra si multa, da' muuulta sanatate intregii familii!
Pupi si distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Bulinuta casa de piatra si ma bucur ca ii e putin mai bine lui Rares.Uf mititelul ce mai tragi cu el

Sanziana te rog spune-mi cum ai dat tu Singulair copilului, eu nu reusesc sub nici o forma sa ii dau Rebeccai.Si ea a facut de 6 ori in 7 luni bronsita.La noi au mers doar inhalatiile, si tare mult as vrea sa ajung sa ii dau si medicamentul ca sa evitam astmul.

Sanatate tuturor si vacanta placuta celor ce pleaca deja in concediu

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Multumim tuturor pt felicitari. Sunt asa obosita ca-mi vine sa ma pun si eu in pat de cate ori doarme Alex. Cred ca incepem iarasi cu dintii ca a inceput de azi sa planga iarasi prin somn.

Bulinuta sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de viata impreuna (toti 3 bineinteles).

Am vz ca ati tot scris in legatura cu piciorusele, de piersicute care calca in exterior. Si Alex calca asa cu ambele picioare decand cu mersul in picioare. Eu ma gandesc ca asa isi tine mai bine echilibrul acum si o sa se corecteze mai incolo. Merge si cu picioarele departate deocamdata asa ca de asta va spun ca eu am pus pozitia picioarelor pe seama echilibrului.
Ar tr sa ma ingrijorez? Mie nu mi-a spus niciodata medicul ca ar avea probleme si nici nu am observat pana acum. Poate ca nici acum nu ma uitam daca nu citeam la voi. O sa mai studiez si alti copii de varsta lui sa vedem cum merg.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetelor!

In sf revenim si noi avem net am reparat calculatorul pe moment, sper sa mearga si de acu inainte.
Din urma nu am apucat sa citesc dar promit sa recuperez cat pot.
Noi suntem bine iar am fost raciti dar ne-a trecut acuma, vremea e nebuna la noi ba ploua ba ninge ba e cald toate intr-o saptamana.
In rest noutati mergem in patru labe si tragem orice gasim ne intindem dupa orice putem trage jos, si ne ridicam in picioare f bine inca nu mergem singurica dar mergem cu ajutor.

Cam atata pt seara asta ca suntem f obsoite am fost azi pt a o mia oara la ambasada ca nu mai terminam cu actele astea si in sf are si ea certificat romanesc de nastere acuma tre s amergem iar sa depunem de pasaport pt ea. uff multe acte si hartii si procuri...

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Hello mamici nu am mai scris de mult pe motiv de Andreas neastimparat.Va rog sa imi spuneti si mie daca mai sunt piersicutze care pling cu lacrimi,urla, cind il schimb, cind il sterg pe fata, cind nu sta in picioare (daca ar putea ar dormi in pozitia asta)cind ramine singur in camera in fundulet,cind nu atinge ce vrea, etc etc.Timp maxim de jucat cu jucarii: 3 minute.Sa fie de la dinti? E doar o etapa? De multe ori il gasesc urlind( plinge pina se inneaca in lacrimi) pe jos, nu imi dau seama daca s-a lovit sau face crize de nervi, il controlez mereu la miini la picioruse...

Bulinutza casa de piatra!

Andreas,soarele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, sa fie intr-un ceas bun!!!!sa fiti fericiti!!!un lui bulinel care o sa fie cel mai frumos cavaler;
sanziana, miti, norocuta, ma bucur ca s-au insanatosit piersicutele!
angelli, ma alatur lui Andreas, ca Alessia face la fel; fereasca sfantul sa n-o las sa stea cum vrea sau sa-i iau ce are in mana; niste lacrimi de crocodil si tipete stridente de mi se infunda urechile; cred ca deja isi arata propria personalitate;
vacanta placuta fetelor care plecati la mare!
oanaalex, felicitari pe reusita!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
8-9 luni - cum ne distram la bunici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

angelli si Alex al meu face crize de nervi cu plansete mai ales daca ii iau ceva din mana ( ce nu trebuie bagat in gura, normal ) sau daca il iau dintr-un loc unde nu are ce sa caute...desi el scromoneste cu mare placere, de exemplu in gunoi
Mai plange cateodata si cand il imbrac, sau cand vede biberonul cu lapte ...

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput