PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

bulinuta27 pup mamica puternica si dulce si bulinel bolnavior!
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Tweety are u upset?......nu ai mai dat nici un semn....

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII

Mergi la inceput

Nicolica...e un super dulce..rade EXACT ca Razvan...mi se umple sufletul cand il aud..iar filmuletul a venit la fix, ca Razv doarme....si oricum nu a mai ras asa de ceva timp, ca fost bolnavior...
E un frumusel ...pupa-l in partea mea...
Sanziana si celelalte fete care au piersicutzele bolnaviutze...muulta sanatate!

Mergi la inceput

A1 Si era sa uit ceva fff important...2 lucruri, actually..
1. Oanaalex bravoooo!!!!Felicitari!
2. Razv ieri a cerut apa......cu o zi inainte bause vreo 2 pahare, si ieri dimineata a inceput"a-ta!a-ta!"...pana i-am adus apa, a baut 2 canutze pline...si a fost taaare fericit...si noi la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

fetelor, va parasiiimm! plecam la mare diseara, bagajele sunt facute, nu ramane decat sa asteptam sa se mai racoreasca si sa o tulim, ii sarbatorim cele 10 lunisoare si ziua copilului acolo.
sper sa punem net cat mai repede si acolo oricum, si o sa am si cu telefonul, asa ca va tzin la curent cu balacelile lui Darius in valuri

cine mai vine??

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

dariana distractie placuta si balaceala maxima
norocuta si noi va pupam
iulenca am citit povestea nasterii si m-a luat cu plans...ce amintiri...apropos creca' ti-ai ratat cariera ca tare misto mai scrii

hai sa va mai zic si ceva dragut: aseara i-am luat o sabie in care se aprin tot felul de beculete ca sa ii mai treaca supararea si ce credeti? il fac ninja ca o manuie de nu am vazut ...mai mult de atat a adormit cu ochii la ea stransa bine sa nu cumva sa ii scape si in somn se intorcea cu sabia in mana de pe o parte pe alta...am ras de m-am tavalit...i-am smuls-o cu greu pe la 12 noaptea ca la toate incercarile deschidea ochii si se supara...omu era hotarat sa doarma cu ea
amiss zip tare as mai fi onorat si eu invitatia dar noi avem cununia religioasa sambata asa ca iti urez LA Multi Ani sanatosi si o pup mult pe puiuta dulcica

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

dariana distractie placuta la . Unde plecati?

Bulinuto inca o data casa de piatra! Sa fii o mireasa mumoasa - vrem pozeeee -
... si ai grija pe unde calci

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by dariana

fetelor, va parasiiimm! plecam la mare diseara, bagajele sunt facute, nu ramane decat sa asteptam sa se mai racoreasca si sa o tulim, ii sarbatorim cele 10 lunisoare si ziua copilului acolo.
sper sa punem net cat mai repede si acolo oricum, si o sa am si cu telefonul, asa ca va tzin la curent cu balacelile lui Darius in valuri

cine mai vine??

dariana te rog sa saluti marea si din partea mea !!! mi-e asa de dorrrr....

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

buli, casa de piatra!!!
madyn, in eforie sud plecam, avem casa acolo.
miti, o salut si va asteptam si pe voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

La multi ani piersicoi si piersicutze care sarbatoriti cate ceva!
Oncicu, Amiss_zip, LA MULTI ANI pentru ieri!
Si acum repede cat doarme Alexandra sa fac o trecere in revista ca voi scrieti repede si nu va mai prind din urma...
Consi, avem poze de la intalnirea adhoc cu dulcicii Rares si Mihnea, in toate pozitiile ! Uite ca se ratacisera, asa ca revin cu o completare de la marea piersiceala de pe 19. Alexandra ii face ochi dulci si lui Mihnea, plus ca s-a declarat indragostita de amandoi.
Piersicutzele sper ca nu mai sunt bolnavioare.
Katik cand il facem pe Robert un meci de fotbal?
Doniro, pupam dansatoarea!
SimonaU super tare cursul de socializare! As vrea si eu sa avem aici asa ceva, nu se practica si in Bucuresti?
Maryion ce se intampla cu bebicul?
Misimica, m-a terminat motata ta in costum de baie (sst, sa nu auda a mea, ca ei nu i-a crescut pleata)!
Buli pana sa intreb de tine ai raspuns. Unde ati gasit biserica, la ce ora? Casa de piatra si sanatate la bebic!
Fetele care plecati la mare, vreme placuta, distrat-va, Dariana, Muuh.

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput