PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

'neata fetele!

misimica multumim de aprecieri!

POZE IANA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Madyn multumesc.
Pana la urma ne-am internat la Bucuresti la Alfred Rusescu. Diagnostic: pneumonie interstitiala. Tratament cu ceforte intravenos la 12 ore si aerosoli la 6 ore si de atunci nu a mai facut copilul febra. Speram sa fie bine in continuare.

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Katik noua dr la care am fost ne-au spus ca bronsiolitele dese predispun copilul la astm bronsic. Drept pt care i-au facut o analiza: IGE care o iesit foarte mare fata de normal si ca urmare ne-a dat tratament 3 luni cu singulaire si apoi sa repetam IGE.
Deci: atentie cu aceste bronsiolite repetate. Cel putin asa ni s-a spus noua. Pana pe la 3 ani nu se pune diagnostic de astm bronsic si pana atunci se mai poate face ceva cu acest singulaire.

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Salutare mamici dragi!

Uite ca mai traim si noi si ne-a fost tare dor de voi! Am "barbierit" un pic calculatorul de cateva ori de-mi venea sa-l dau de pereti .

Noi suntem foarte bine, Philip are de cateva zile 8 dintisori, merge tinandu-se de pat si zice foarte clar cand are chef, Tata spre invidia mea
Daca nu v-a amuzat nimic azi, uitati aici cateva www.dropshots.com/day.php?userid=242555&cdate=20070530&ctime=003719" target="_blank">momente
Lucians si noua ne-a fost dor de voi "fetelor lu' tati"

Imbratisam toata livada cu multe si

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sinziana, noi nu am avut niciodata bronsiolita ci doar bronsita (doamne-ajuta e mult mai putin grav). si krisztina a luat cefort intravenos deja de doua ori dar a pus-o pe picioare: o data la o laringita si o data la o amigdalita pultacee care nu ceda la nimik. si aerosoli a facut de multe ori, si la laringita si la otite, i-am mai facut si pt. muci si a fost super ok.
multa sanatate, sa nu mai treceti inca o data prin ce ati trecut!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Sanziana noi cand ni s-a umflat piciorusul de la vaccin am dat cu un pic de crema antiinflamatoare de ex noi am avut in casa Diclofenac, am dat de vreo cateva ori asa cam de 2 ori pe zi vreo doua zile si a trecut si mai poti aplica: comprese cu apa rece cum ti-au spus fetele. Asa ne-a recomandat doctora pediatra.
Am mai auzit de felie de cartof dar nu am incercat.
Sanatate celor bolnaviori si insanatosire grabnica!!!

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru

poze luna a-8-a
vacanta de 1 mai
greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

si noi pt umflatura de ma vaccin tot cartof am folosit si comprese cu apa statuta...aaa, si masaj cu ulei cat suporta.

sanatate la bbi k am citit de multe piersicute bolnavioare.

Super haios Philip, chiar am ras

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

fetele va pup si multumesc mult de sfaturi si de urari de sanatate ptr bulinel
ionelalit nu vrea kiwi
ramoon mercic frumos...acum ii dau lactulosa
greiere
lucians
acum sa va povestesc ce am facut: luni si marti am fost la spital si i-au facut echo, tuseu rectal, analize de sange etc si se pare ca are o constipatie cronica si hemoroizi interni
babee sa stii ca combinatia de prune pere piersica si pepene galben a dat un pic de rezultate
va pup si revin ca intru intr-o sedinta

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

sanziana vad ca legat de locul dupa vaccin ti-au raspuns fetele, nu mai repet si eu.

Insa vreau sa iti zic ca si bebele meu a fost bolnav "consecutiv" de cate ceva incepand exact la 6 luni, in ziua de vaccin. Am trecut "prin" varicela, apoi o diaree ciudata (cu sange, Slava Domnului n-a fost decat o zi), apoi refacerea apoi o raceala simpla dupa care una cu febra prelungita, etc...astfel ca Doctorul mi-a spus ca toata vacinarea initiala este nula si am luat-o de la capat.

I-am facut deja prima tura si ma rog la Dumnezeu sa nu ni se mai intample nimic in urmatoarele doua transe sa pot dormi si eu linistita ca i-am facut ce ii trebuie puiului meu.

Va doresc si voua numai bine!

georgiana, mami de Nour (07.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Sanziana si noi am facut doua dintre vaccinuri cu intarziere. Cel care trebuia facut la 6 luni, l-am facut azi, iar cel care trebuia facut la 4 luni, l-am facut la 6 luni jumate si am patit la fel ca voi. I s-a umflat, inrosit si intarit piciorusul. Eu i-am pus comprese si i-a trecut pana a doua zi. Poate merge si la voi.
Oanaalex felicitari puiului pentru mersul in picioare! Sa-l pupi din partea mea. Uite si pentru tine
si pentru motzata lui Misimica si pentru Philip cel razacios!!!!
O sa revin mai tarziu azi sau maine cu un filmulet facut azi Clarei.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput