PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 18
SARILLA spune:
Nicolica, mersi pentru comentariul de la "Nasterea unei stele"....si...astept sa citesc si despre un anume piersicutz dragut si razacios...![]()
![]()
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
SARILLA spune:
Norocuta
...nu au prea mai intrat fetele la Confesiuni in ultimul timp...
Cum a inceput totul
SARILLA spune:
LA MULI ANI PENTRU 1 IUNIE!!!
Eu azi sarbatoresc dublu, si pe RAzvan si pe sotul meu...e ziua lui de nastere...am 2 copii de sarbatorit!
Va pup, weekend minunat!
Cum a inceput totul
katik spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPILUTZILOR DE ZIUA LOR!!!!!!
la multi ani si sarbatoritilor de astazi!!!
la multi ani si sotzului sarillei!
sa traiasca toti, sa fie santosi si voiosi!!!
casa de piatra bulinutzei!!!!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
katik spune:
am vazut ca se discuta despre vaccinuri intirziate. ne inscriem si noi la aceasta categorie. vaccinul de 6 luni l-am facut la exact 9 luni(tot din cauza de nenumarate raceli). dr a zis ca nu e nici o pb. bine ca l-am facut pina la urma.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
Tweety7 spune:
La multi ani copilushi nazdravani si dulcici! Sa ne cresteti mari si sa ramaneti la fel de voiosi toata viata!
Norocuta auliuuuu! Deci asa sta treaba... Acu pricepu si neuronu' meu dereglat. Pai, in acest caz trebuie luata la intrebari doctorita mea. As vrea totusi sa stiu de ce amanarea celui de-al treilea vaccin, le anuleaza pe primele doua. Adica, ce explicatii ti-a dat doctorul vostru.
Sarilla ajungem undeva prin august. Mai vorbim noi pana atunci. ![]()
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
Tweety7 spune:
Offffff, uituca mai sunt!
Sarilla
consortului! Sa aveti o viata indestulata si fericita impreuna pana la adanci batraneti.
Siiiiiii, filmuletele de care va povesteam www.dropshots.com/day.php?userid=187626&cdate=20070531&ctime=095613" target="_blank">aici
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
crissa71 spune:
"La multi ani tuturor piersicutelor"!

Mergem la Mall azi...cica ar fi spectacol cu Iosefini pt.copii...
Nu stiu cat va realiza el din ce-o sa fie pe-acolo dar am zis sa mergem si sa aruncam un ochi!
Astazi e ziua lor!!!
Sa ne traiasca si sa ne iubeasca!!!
Sa fim sanatosi si fericiti cu totii!
Va sarut cu drag...
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
SARILLA spune:
Katik, Tweety mersi mult de urari.
Tweety super filmuletele...ce mare s-a facut Claruta...tu te-ai vopsit iar?Sa-ti fie de bine..nu mai ai suvite,nu?OOofff...daca nu te mai arati la fata pe web...acum cand am si eu..nu o sa ne mai recunoastem...
Pup fetele.
Cum a inceput totul
a.cicel spune:
Neatza
La multi ani tuturor copilasilor, sa creasca mari, voiosi, voinici
Eu ca de obicei, intru mai rar, ca nu prea am timp. Si nici sa citesc ce ati scris, doar printre randuri. Ca de... intru in sesiune peste 2 saptamani.
Noi suntem bine, Bianca se plimba prin casa cat ii ajunge mobila, apoiu se pune in patru labute, merge p-ana la pat, se ridica si se duce iin partea cealalta. Ne chinuie inca dintisorii, car nu vor sa iasa (caninii de sus). saliveaza puretnic, musca tot ce prinde. dar am noroc ca peste noapte doarme foarte bine. Voi la ce ora culcati seara copiii? Ca Bianca me ala 8 jumate e rupta de somn. Si doarme pana la 6 dimineata, cand bea laptele, apoi se culca la loc pana pe la 8, 8 jumate.
mamicile si piersicutzele
Andreea si
Bianca Maria
POZE