Mamici de septembrie - octombrie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 17

afibebe spune:
 salutare tuturor harnicutelor si puiutilor lor,
noi sunt la curent cu toate stirile insa suntem mai puturosi la scris.
suntem tare miscareti cel putin de 2-3 zile ne miscam ft bine.
mare sportiv are mami in burtica.
ma bucur mult ca sunteti bine.
TOMASA felicitari.ma bucur mult sa-ti traiasca minunea si sa fiti fericiti.
SIMONA am si eu o intrebare pt tine.
Eu am fost la medic sapt asta si mi-a facut deja programarea cea mai tarzie la cezariana pt 28 august.
cel mai tarziu voi naste pe 28 august.din 1 sept medicul intra in concediu si nu concep sa nasc cu altcineva.
oricum mi-a spus ca nu va fi nici o problema daca va fi mai repede.
oricum data stabilita e sigura pt 28 august.
asta daca bebe Cristi nu va vrea sa vina mai repede.
Ok tinand cont de aceasta data mi-am calculat de cand as putea intra in prenatal.
si aici vreau sa-mi spui parerea ta.
deci 
27 zile in august
31 zile in iulie
22 zile in iunie
Toatal- 80 de zile prenatal si vor mai ramane 46 de zile post natal.
asta ar insemna ca din 9 iunie sa intru in prenatal.
oare e ok?
astept un raspuns cu parerea voastra.
merci mult 
va pup
AFIBEBE
25+
Cristian Nicolae

slippers76 spune:
 Anniso, esti sigura ca o sa aiba cine filma? Ca al meu n-a rezistat prea mult, si mi s-a facut mila de el. L-am trimis sa ia aer, ca-l luase cu lesin. Io zic sa te antrenezi sa te filmezi singura. Asta ar fi o provocare demna de tine!
Raportez ce am luat: una bucata fustitza de panza inflorata cu danteluta, super trendy 18 RON, una bucata de fustita de catifea mov cu volanase si dublura de ceva inflorat tot mov 24 RON, una bucata bluza de batist suuuper inflorata, cu maneci lungi, foarte subtirica 18 RON, una bucata bluzitza roz cu tot felul de modele, cu manecuta scurta. De bebe nu m-am uitat, ca ma abtin inca. Altfel o sa ma imbolnavesc pana se naste Vladutz.
Ana 
24+ 
 si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

afibebe spune:
 Roxana multa sanatate Alexandrei.
Sa fie bine.
Va tin pumnii.
AFIBEBE
25+
Cristian Nicolae

myral spune:
 Fetele nu trebuie sa va stresati cu nasterea de acum mai asteptati putin ca spre sfarsit sigur o sa aveti insomnii pe tema asta si din cate am citit eu fiecare organism e diferit si suporta altfel durerea , sigur si voi ati auzit de nasteri usoare si de nasteri grele acum toate speram sa fie usoare. Eu imi aduc aminte mai greu ca am nascut acum 9 ani dar durerile au fost suportabile nu pot sa le compar cu cele de la dentist in schimb la mine durerile naspa au fost dupa de la taietura desi copilul a fost mic(2,7kg la 37 sapt)ma gandesc cu groaza daca era mai mare.Oricum a fost bine fetita si asa mica mie mi se parea chiar grasuta si era si papacioasa nu am avut nici un fel de problema cu ea.Roxana sa vedem daca dupa 17 iunie mai sunt in stare de plimbarici, eu sper ca da, abia astept sa ajung luni la dr. sa-mi spuna starea colului si mi-e asa frica sa nu ma puna in repaos la pat cu contractiile mele                                                                                                                                
 ca nu stiu cum o sa ma descurc.Myral
25+

slippers76 spune:
 Andries, mi-am facut de mult testele de alergie. Si refacut.  Sunt vreo 6 anestezice la care cica nu as mai reactiona urat. Dar sincer, prefer sa evit cat pot. Si nasterea nu mi se pare una din situatiile in care sa ma las anesteziata, decat daca nu se poate evita o cezariana. Si la prima nastere era cat pe ce sa nu se poata evita. Dar am scapat! Ma pastrez pentru altele, mai grave.
I-am facut si Mirunei testele, de frica sa nu patesc si cu ea asa ceva. Din fericire nu mi-a mostenit alergia. E alergica in schimb la toate antibioticele din grupa penicilinelor.
Ana 
24+ 
 si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Roxana_G spune:
 Off, eu sunt in varf de pat cu calc in brate.  Alex zace pe mine,  avut iar 39.3, arata ca o leguma.  Am chemat salvarea, dar pana ajunge la noi la fundul pamantului...Acum cred ca i-a mai scazut, macar a ridicat capul de jos si vorbeste, ca intrasem in super panica.  Dar nu ii pot pune termometrul in ppoponica, ca imi da afara Novocalminul si o luam de la capat.  Si asa face scandal ca nu vrea supozitor, nu vrea sosete cu otet, nu vrea comprese reci.  Numai sa nu o iau si eu de la capat, am stranutat adineauri de era sa il nasc pe BB Andrei.
Apropos de nastere, stiu ca v-am mai scris de 10 ori, dar mai zic o data.  Nu e chiar asa nasterea naturala, ba eu chiar am bagat si epidurala si a fost beton.  Vorba Anei, nu e un extaz, dar nici o tragedie.  In plus, pe unde am scos un BB, mai merge unul, numai sa fie si acesta decis, asezat si sa coopereze si el.
Rox 
 25+
si Alexandra Maria 
 (10.02.2004)

Annisia spune:
 Slippersule, nu are voie sa lesine ca ii rup oasele. Pai hai sa lesin si eu sa vedem cine mai naste pe bebe Yannis?! Bai al meu e baiat salon. Atata l-am frecat la melodie ca trebuie sa isi asume si el o parte din greutate, incat ma astept doar la reactii pozitive din partea lui. Oricum, bine ca m-ai anuntat. O sa o iau si pe verisoara mea pe post de dublura. Si daca nu imi place cum filmeaza, o sui pe masa sa se screama ea si eu sa fotez toata treaba...
 Bebe Yannis Edmond in evolutie
 Burtica de 24 de saptamani

slippers76 spune:
 Roxana, of! Prea o tine asa cu febra. Nu ti-a dat tratamentul pentru ce i-a iesit la analize? Biata mititica. Si biata de tine! Mai poti incerca si cu novocalmin picaturi. I le dai intr-o lingurita de miere si nu mai simte ca sunt amare. Cu supozitoarele avem si noi meciuri. Mai e si siropel cu paracetamol pentru copii, dar nu stiu cat reactioneaza la el.
Ana 
24+ 
 si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Roxana_G spune:
 Annisia, daca il vedeai pe al meu ce repede a spalat putina cand le-a vazut pe alea la amnio ca au adus acul.
Rox 
 25+
si Alexandra Maria 
 (10.02.2004)