Mamici de septembrie - octombrie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 18

slippers76 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Slippersule, nu are voie sa lesine ca ii rup oasele. Pai hai sa lesin si eu sa vedem cine mai naste pe bebe Yannis?! Bai al meu e baiat salon. Atata l-am frecat la melodie ca trebuie sa isi asume si el o parte din greutate, incat ma astept doar la reactii pozitive din partea lui. Oricum, bine ca m-ai anuntat. O sa o iau si pe verisoara mea pe post de dublura. Si daca nu imi place cum filmeaza, o sui pe masa sa se screama ea si eu sa fotez toata treaba...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Burtica de 24 de saptamani
Adevarul e ca te cred in stare...
Sa stii ca si al meu e salon, ba chiar el a insistat sa stea cu mine, ca eu nu prea eram de acord. Dar asa sunt ei mai sensibiloshi si impresionabili.
Ana
24+ 
 si Mirunica (16.05.2003)Burticu'
Miruna
BB din burtica

carpatina spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Anniso, esti sigura ca o sa aiba cine filma? Ca al meu n-a rezistat prea mult, si mi s-a facut mila de el. L-am trimis sa ia aer, ca-l luase cu lesin. Io zic sa te antrenezi sa te filmezi singura. Asta ar fi o provocare demna de tine!
Cred ca ea n-o sa aiba unghiul potrivit... Io'-l propun pe Nayel la postul de cameraman..

20+ cu 
 Ioana 

Andries spune:
 Oau Ana!!
Si al meu e alergic la toate antibioticele din grupa penicilinelor si la praf, puf si polen. L-a mostenit pe tatal lui, saracul pui cand am fost nevoita sa ii dau prima data antibiotic, stiam ca e posibil sa aiba reactii si i-am administrat cca 20% din doza minima... si s-a umplut de bube instantaneu. Noroc de claritine, ca aveam sticla langa mine. Acum ii pot da numai un anume tip de cefalosporina, dar uite ca pana azi nu m-am gandit sa il testez pentru anestezie. Buna idee, ca nu se stie niciodata. 
Roxana,eu nu vreau sa spun ca epidurala n-ar fi buna, dar nu e solutia miraculoasa care te scapa de dureri. Si eu am avut epidurala si sunt si aici cateva aspecte:
epidurala se monteaza cand ai dilatatie 5 cm. Pana la 5 cm te chinui singurica.
epidurala te ajuta de la 5 cm pana pe la 8 - 9 cm.Ea nu suprima durerea, o mai atenueaza. Dupa ce ai ajuns la 8-9 cm dilatatie, anestezistul "o taie", adios epidurala, e cat se poate de "live", ideea este ca trebuie sa simti contractiile si sa poti impinge "pe viu", de aceea am zis eu ca in ultimele 10 minute mi-au iesit ochii din cap.
epidurala e cu adevarat "dumnezeiasca" dupa ce ai scos copilul si placenta, anestezistul iar baga o doza in forta si te poate coase si pe tine nenea in mod civilizat fara sa te urci pe pereti de durere.
epidurala ... din motive independente de vointa noastra poate sa nu prinda.
so... deci eu am inceput la ora 14, la 20 am ajuns la spital plangand si urland de durere, aveam 5 cm, mi-au pus aia anestezia si mi-am mai tras sufletul vreo doua ore, pe la 22:30 a zis ginecologul "Gata!"  si gata a fost cu anestezia mea, iar pe la 23:15 l-am auzit pe pui.
Andries

Annisia spune:
 Mai fetelor, azi e vineri, incepe weekendul... Yupiiii!!! Ma miram eu de unde dorul asta de duca. Vreau sa plec la munte, sa ma plimb si sa admir peisaje. Acum sa vedem cand catadicseste dl. Annisia sa vina de la fotbal. Ca daca intarzie si azi, il concediez din postul de cameraman! Daca pe la 17.30 dispar si nu mai apar, inseamna ca sunt vaduva si imi pregatesc rochia de inmormantare...

sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by afibebe
SIMONA am si eu o intrebare pt tine.
Eu am fost la medic sapt asta si mi-a facut deja programarea cea mai tarzie la cezariana pt 28 august.
cel mai tarziu voi naste pe 28 august.din 1 sept medicul intra in concediu si nu concep sa nasc cu altcineva.
oricum mi-a spus ca nu va fi nici o problema daca va fi mai repede.
oricum data stabilita e sigura pt 28 august.
asta daca bebe Cristi nu va vrea sa vina mai repede.
Ok tinand cont de aceasta data mi-am calculat de cand as putea intra in prenatal.
si aici vreau sa-mi spui parerea ta.
deci
27 zile in august
31 zile in iulie
22 zile in iunie
Toatal- 80 de zile prenatal si vor mai ramane 46 de zile post natal.
asta ar insemna ca din 9 iunie sa intru in prenatal.
oare e ok?
AFIBEBE25+
Cristian Nicolae
Da, e OK. Ai calculat bine.
Sim
 25+ 
 StefanAsa creste bebe
Poze

slippers76 spune:
 Annisia, Carpatina s-ar putea sa aiba dreptate: n-o sa ai unghiul potrivit sa filmezi. M-as oferi eu, dar dat fiind ca avem aceladi DPN, s-ar putea sa fiu putin ocupata. Dar te descurci tu...
Andries, teoretic nu au legatura una cu alta. Eu am testat-o de frica. Stii cum e, cand te-ai fript cu supa, sufli si in iaurt. Drept dovada, eu nu am probleme cu antibioticele.  Si in plus, pe la 7 luni facuse niste chestii pe piele, alergie la ceva, asa ca am testat-o pentru toate alea. Are o gramada de alergii, insa nici una nu e foarte grava.
Ana 
24+ 
 si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

sim_stoian spune:
 Slippers, explica-mi si mie te rog cum ajung la magazinul ala de langa Moghioros? Eventual, poate stii numele stradutei. 
Sim 
 25+ 
 Stefan
Asa creste bebe
Poze

slippers76 spune:
 Sim, tre' sa decolez in secunda asta. Dar iti trimit PM diseara. promit!
Ana 
24+ 
 si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Annisia spune:
 Carpatina, nici Nayel nu o sa poata filma. Cu ochii umflati nu va vedea obiectivul... Judeci ca atunci cand ma apuca crizele el va fi primul care imi va sari in fata si sa te tii nene!!!
Deci mai am un motiv sa ma iau de Yannis, ca nu a fost in stare sa-si filmeze singur nasterea. Macar atata lucru ar fi putut sa faca si el pentru maicuta lui... Bagabontu!

carpatina spune:
quote:
Originally posted by afibebe
Eu am fost la medic sapt asta si mi-a facut deja programarea cea mai tarzie la cezariana pt 28 august.
asta daca bebe Cristi nu va vrea sa vina mai repede.
Maiiiii.. poate tu o sa fii prima mamica de la odiseea noastra...

20+ cu 
 Ioana