Mamici de septembrie - octombrie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 16

Andries spune:
 Si precizez ca am avut copil mic (2,9kg) care avea diametrul capului mai mic decat dilatatia mea si era asezat in pozitia ideala pentru nastere naturala. 
Andries

Gabriela77 spune:
 Si eu m-am gandt mult la nastere in ultima vreme. Eu as vrea, daca se poate, sa nasc natural. Si eu, ca si Ana, am oroare de anestezii, asa ca  daca se poate, eu vreau natural. Dar nu se stie niciodata cum va fi! 
Oricum, multumim de impartasirea experientei voastre, ne este foarte utila!
Gabriela 
 23+

Annisia spune:
 Doamne ce nebune sunteti cu nasterea voastra... Auzi lume kk un pepene! Deci tipesele care au probleme cu constipatia nasc in fiecare saptamana?
Eu sunt cea mai masochista decat toate. Vreau natural, fara anestezie, epidurala si alte porcarii. In primul rand ca imi este frica de anestezii, apoi vreau mai mult de 2 copii si apoi si apoi vreau sa traiesc din plin aceasta experienta. Vreau eu sa simt treaba asta groaznica si superba in acelasi timp.
De ani de zile ma pregatesc pentru durere. Nu mai luam pastile la ciclu, ca imi spuneam in capul meu sec ~lasa fata ca la momentul Z o sa vezi tu durere, asta e mizilic~. Si orice altb gen de durere incercam sa o resorb tocmai in ideea de a cunoaste senzatia, de a experimenta...
Gema si eu am tot intrebat pe toata lumea ca cum e cu nasterea asta si cu durerea. Am in cap 10 mii de variante, pentru ca fiecare fiinta percepe diferit trairile astea. Dar, daca toate au concluzionat cand iti iei copilul in brate, uiti instantaneu de orice chin si sacrificiu. Apai inseamna ca merita mai fata. Ce mai conteaza acum ca cat si ca cum??? Daca de mii de ani femeile nasc natural si tptusi specia umana se perpetueaza si prolifereaza, pai inseamna ca nu au murit chiar toate la nastere, este?!?
Eu zic asa, sa te pregatesti lunile astea care ti-au mai ramas sa-ti rupa cineva in fasii gaura, pe viu. Sa te astepti la ce e mai rau si mai groaznic de indurat. Apoi ai doua variante - ori asa va fi si nu e bai ca tu erai pregatita pentru asta, ori nasti bine merci si iesi in castig. Oricum vei iesi in castig, pentru ca cineva va deveni MAMA!!!!!! Hai nastere usoara si te du sa-ti bati cuie in maini ca sa te obisnuiesti cu durerea si sa nu tipi sa te faci de ras. 
Glumesc!
 Bebe Yannis Edmond in evolutie
 Burtica de 24 de saptamani

slippers76 spune:
 Andries, stiu ce-i aia durere de nerv scos pe viu, ca am prestat doua. La mine problema cu anestezia nu este frica, ci alergia. Am incasat un soc anafilactic la 12 ani si de atunci ma pazesc de anestezice ca de dracu' gol. Acum sunt tot felul de anestezice la care cica n-as mai face alergie, dar nu-mi garanteaza nimeni 100% asta. Asa ca da, confirm si eu, in cunostinta de cauza. Mai putin de aia cu pepenele, ca la mine senzatia a fost mai altfel, mai nuantzata
.
Annisia, esti de coma ! Auzi cum isi trece ea timpul: face scenarii de cum o sa fie la nastere! Eu zic sa nu te mai gandesti si sa astepti sa vezi ce surpriza ti-o face Yannis.
Ana 
24+ 
 si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Annisia spune:
 Mama, ce ma mananca sanii! Imi vine sa ma tarasca pe gresia asta, ca un purcel in noroi. Sunt data cu Mustela pana-n dinti, dar degeaba. E super aiurea senzatia. E enervanta, mai vere, rau de tot!
Hei, de Sabina balerina ce mai stie lumea? E ok? Se plimba prin tari straine, cei pasa de noi?! Bravo ei!

Annisia spune:
 Slippersule, lasa vrajeala si mangleala. Mai bine spune-le fetelor ce hainute ai luat de fetite de la magazinul cu pricinica. Aveau toale mistoloace de bebei?
Yannis cred ca se va naste super usor si super repede. Altfel a incurcat-o cu mine. Oricum o sa il inregistreze taticutzu cum ma rupe-n doua, ca sa am cu ce sa il santajez toata viata...

amar spune:
 Eu zic asa, sa te pregatesti lunile astea care ti-au mai ramas sa-ti rupa cineva in fasii gaura, pe viu. Sa te astepti la ce e mai rau si mai groaznic de indurat. Apoi ai doua variante - ori asa va fi si nu e bai ca tu erai pregatita pentru asta, ori nasti bine merci si iesi in castig. Oricum vei iesi in castig, pentru ca cineva va deveni MAMA!!!!!! Hai nastere usoara si te du sa-ti bati cuie in maini ca sa te obisnuiesti cu durerea si sa nu tipi sa te faci de ras. 
Annisia,
 mai facut sa rad cu lacrimi, nu mai poooot,nici ca putea sa-mi dea cineva un raspuns mai avizat...esti suuuper tare fataaa...tine-o tot asa...
daca m-a mancat sa intreb...asta e ..dar tot mai vreau pareri..
Andries..
. nu vorbesti nicicum vulgar..dar asta am si vrut, adevarul crud..experiente la cald..ce ma fac eu ca nu prea am fost constipata in viata mea decat acum in sarcina si am avut niste crampe prin burta ca imi era frica sa imping sa nu iasa pe amandoua partile ..:))))))))
carmen 24s

amar spune:
 Inca mai rad...multumesc Slippers76 si Andrieslasati-o pe Annisia..sa se desfasoare...e suuper ...vom fi aici si vom afla cum a fost la ea nasterea...sper sa nu vad scris la Bildzeitung despre ea.:))))))
carmen 24s

Andries spune:
 Slippers ai alergie la anestezie? Imi pare tare rau draga, e foarte periculos. Eu daca as fi in locul tau dupa ce nasc as incerca sa imi fac un test cu un anestezic de ultima generatie... sa stiu ce pot sa iau, Doamne Fereste sa ai un accident!!! Stii ca trebuie sa ai pe buletin scrisa chestia asta? Si sa dea Dumnezeu sa stea bb ca lumea, cu capusorul in jos!!
Auzi Annisia... am eu o vorba, numai de popa sa razi ca popa n-ajungi!!
Andries

Annisia spune:
 Oricum o sa va povestesc cu lux de amanunte fratilor. Eu ma gandeam sa il pregatesc si pe Nayel pentru durere, ca daca ma apuca crizele pe acolo s-ar putea sa manance si o portie dubla de bataie... Asta asa, bonus... Sunt convinsa ca o sa il injur cu patima pe al meu, ca de ce nu a scos-o la timp... Chestii d'astea. Dar de povestit, nu scapati neicusorilor...
Aaaa si i-am spus din timp lui Bogdan sa imi ia repede copilul, ca s-ar putea cum il vad sa incep sa ii tin lectii de morala ca cat m-a chinuit el lunile astea, ca ce m-a rupt la nastere, ca nu-i frumos mai mama... Zuzi d'ale mele. Ca doar ma cunoasteti acum....