Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 30
magdutah spune:
neata fetelor,
eu ma stradui sa citesc din urma ... Sper sa termin cel tarziu maine.
Intrebarea mea este: ce ati facut sa ii treaca lui BB cojitele de pe cap si fruntica? Al meu Matei e plin, nu are nici un locusor liber... si nu reusesc sa ii dau de cap. Sunt convinsa ca s-a mai discutat despre asta ... de aceea ma si stradui sa citesc din urma (dar ma scuzati ca nu sunt la zi!!! E grav tare la sprancene, l-am tot sters si acum parca s-a iritat si mai rau... ieri a inceput sa planga numai cat l-am atins acolo si nu il mai puteam linisti!
Sora mea a venit in vizita de la Brussel si nu am avut timp nici sa ma odihnesc,ca sa nu mai povestesc ca sanii tot nu imi dau pace!)
Despre viata in doi: am incercat si noi sambata asta,dar asa m-a usturat ... Pe voi nu???
Kg in plus: eu am luat in sarcina 20kg, in primele 2 saptamani am dat jos 15kg, la o luna pe toate... si acum incep sa dau jos din rezerva personala
Am sa mai citesc astazi din urma si mai scriu!!!
Va pup, Magda
elyanne spune:
Loradin ma bucur ca ai revenit 
Totusi incearca sa iesi din casa... macar o ora la o terasa din apropiere... daca zici ca nu poti alapta in public...O sa te simti mai bine.
sherbi pe sparyul cu apa de mare, Humex scrie ca se poate folosi dupa o luna, iar pe Marimer nu scrie nimic... Nu ca n-ar fi suficient serul... dar am reusit sa sparg doua pipete si mi s-a luat
Iar cu fiolele din platic, am reusit sa le bag intr-o nara aproape jumate 
Paxela si eu tot diferiti ii vad
Daca si in poze ti se par diferiti, cu siguranta si in realitate o sa vezi diferenta, pt. ca mie mi se pare mult mai evidenta dif. in realitate, decat in poze.
Ma vaitam ca nu mananca de 5 ori... si azi s-au trezit la 6 ... si au papat de s-au rupt... 50 si 100 ml
Mai bine dormeau si mancau acum mai mult... Parca vad ca si acum o sa manance putin si una peste alta tot atat vor baga toata ziua...
Nu mai zic ca e cad de mori si nu mai imi vine sa ies afara... Daca aveau si ei o ora de trezire mai normala... 7-8 dim. Dar 6... m-am culcat la loc, doar nu ieseam la 7 din casa ![]()
Aaaaa... uitam de kg in plus ... multe n-ar mai fii.,.. vreo 5, dar cu inca 5 de la sarcina trecuta... s-au adunat vreo 10... Dar n-ar fi o tragedie... Acum am 60... aveam 50 inainte s-o am pe mandra... Problema mea e celulita
Vroiam sa merg la impachetari cu parargil (sau cum s-o numi)... dar nu cred ca am voie cat alaptez
asa ca mai astept.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
madybulancea spune:
neatza...off ce noapte,ce dimineata....Loradin crede-ama k si pe mine ma apuca cateodata crizele de imi vine sa plec in lume...baiatul meu ia si biberonul k ii dau ceai asa,dar mi-e frik sa ii dau lapte muls cu bibe k mi-e sa nu mai ia tzatza apoi,asa k ma duc in alta cam plang putin si apoi ma intorc...vai de capu meu si cu deocheatul,m-a innebunit aseara,murea de foame si urla ca din gura de sarpe...noroc ca a venit sormea in vizita si i-a zis tatal nostru si dupa 10 min s-a linistit si a reusit sa papa si sa adoarma si de frik nici baita nu i-am mai facut si apoi a inceput iar scandalul de la ora 2 si pana dim...abia a mai adormit si el cate putin si noi pe langa el...mma simt park as fi beata mai ales noaptea ma simt epuizata rau

...acum l-am trimis afara cu mamaia k nu mai pooot...poate stau si eu linistita..
aaaa...roxanici te rog completeaza si mie datele in listuta cu data nasterii mele:18 iulie 1987
E atat de greu sa fii mamica,dar atat de frumos...
Mady
de Razvan Stefan 9.05.2007
am mai pus si noi poze....
ioanaradu spune:
loradin
. eu cred ca majoritatea am simtit la un moment dat ca tine si asta pentru ca stand atat de mult in casa, cu un bebe mic si cu multe alte responsabilitati, se simte nevoia de refulare si intram aici si ne descarcam sau cautam un sprijin cat de mic, iar daca nu primim atunci raspunsul cautat ni se pare ca suntem ignorate.
noi stam in garsoniera, uneori imi vine sa ma urc pe pereti, nu cunosc pe nimeni in zona cu care as putea sa mai schimb o impresie, o reteta, iar toate cunostintele mele sunt la serviciu si au la randul lor o gramada de pb, asa ca "iesirile" mele sunt pe aici.
viata in 2 ... si noi aveam o gramada de tabieturi si eram si ffff comozi ... in week-end ne trezeam la 10-11, mergeam la cumparaturi si bateam pe rand selgros, metro, carrefour, cora, fara o tinta anume, doar asa de distractie. acum ne trezim cand suna ceasul din burtica lui matei, ne jucam cu el, la cumparaturi merge mai mult sotul, iar cand adoarme matei profitam de timpul in care suntem doar 2 si sa mai povestim, sa ne sfatuim. era frumoasa si viata in 2, dar acum o prefer pe cea in 3.
in ce zona stai? caruciorul tau se strange? nu folosesti un port-bebe?
si noi avem o trasurica destul de mare, dar se strange si asa reusesc sa-l bag in portbagaj.
spune-mi in ce zona stai, poate te pot lua eu ca as avea loc destul pt inca un bebe si o mamica in masina. daca trebuie sa alaptezi poti merge la masina, promit ca nu ma uit
.
fac apel la mamici: NU ESTE NIMENI DIN ZONA RAHOVA-SEBASTIAN?
are mama un zambaret.
cam cu ce se ocupa matei in perioada asta.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai
martutza spune:
quote:
Originally posted by tzuna
FLORIN_A cand strangi laptele tasneste prin mai multe canale? A si laptele tasneste singur cand sanul e plin? Iar pompa te-ar ajuta fie sa mai desfunzi canalele daca puiuul tau nu are putere sa traga fie sa vezi cat laptic ai. Dar eu zic sa nu te stresezi daca a luat 1 kg intr-o luna. E mai greu pentru tine dar incet incet ea creste si prinde putere. Va manca din ce in ce mai bine. Eu nu am ce ma face cu Maria ca ea suge 3-4 minute, tipa ca-i vine inapoi si apoi nu mai vrea. asa la biberon daca am noroc mananca si cate 10-15 minute si termina uneori 100 de ml.
A si Mariei ii cade parul. Il gasesc pe cearsaful din patut.
In fiecare dimineata Maria se trezeste cu nasul infundat. Nu are febra, nu are rosu in gat (ca s-a uitat medicul) de la ce sa-l aiba asa infundat? E posibil ca noaptea sa-i vina laptic pe nas?
Eu i-l tot desfund cu pompita si in timpul zilei e ok dar dimineata o luam de la capat. Scria cineva ca foloseste spray cu apa de mare? Cum se foloseste si unde sa gaseste, in farmacii?E special pt bebei?
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07
frannces spune:
buna seara mamici de albinute si bondari.. va citesc dar n-am indraznit sa scriu pana acum.. sunt mamica de daria elena de 2 luni si jumatate ... am venit pe lume pe 10 martie prin cezariana acum ca ne-am bagat in seama ne va fi sigur mai usor sa povestim despre noi