Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Viata in doi?m incercat dupa 6 sapt sa ceva o tentativa esuata...la tati ii era frica de cusatura mea si ca ma doare si asa ca am renuntat pt moment sa se linisateasaca el si sa vada ca nu ma doare.......mai incercam sa vedem ce va fi...pe mine nu ma mai dfoare doar el e mai stresat....saracu....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma disrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Sa vad ce mi-a iesit cu semnatura.
Uite ce grasunica am: aici
Are ochii albastri? ochisori
Mirandolina nu ma iau dupa ele dar mi-au facut niste nervi...

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Ella, mare dreptate ai cu medicii astia pediatri. Eu dupa ce mi-a zis asta a mea de aspirina la copil... Acum nici macar nu stiu daca a terminat Facultatea de Pediatrie sau nu, ca e medic de familie.
Am pus ghidul ala pe grupul de pe yahoo. Intr-adevar scrie si ca nasul copilului e proiectat in asa fel incat sa nu se sufoce la san. Pe la pagina 30 sunt pozitiile de alaptare. Nu e el cine stie ce, dar poate va intereseaza.

Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

de azi am ramas si noi fara ajutoare... o familie mica si fericita

Viata in doi: abia asteptam amandoi Doar ca mai asteptam inca o saptamana pana la control, sa fim siguri ca sunt toate ok. Lohiile mi s-au oprit de tot abia de vreo 2 zile, sper ca definitiv, ca desi ultimele 2 saptamani erau in cantitati foarte mici (cam de un absorbant zilnic, de-acela subtire), parca nu se mai terminau odata...

A propos de babe, azi am mai aflat una: sa nu tund copilul inainte sa faca un an, ca daca il tund va fi... usuratic Poate ca e mai problematic la fete Oricum, deocamdata are un pufulet mic si fin pe cap, nu am ce sa tund

Sufocatul in timpul suptului: mai nimerea si Alex la inceput cu nasucul pe san (eh, mama incepatoare ), dar tragea repede capul pe spate... Barbita - e mai micuta, si numai buna cat sa atinga ce si cum trebuie

Marimea sanilor: cu ocazia asta eu am ajuns de la cupa B la cupa D - va dati seama ce mancau am in casa . Asa ca daca tot trebuie sa imi refac garderoba pentru vara asta imi iau si eu ceva care sa nu se incheie chiar la gat

Pompa: mie imi iese daca o tin parecum inclinata, si apasata pe locul in care vine barbita lui Alex. Altfel nu scot nimic. Si asa, scot cam jumatate din cat scoate el... dar si atata e bun de rezerva la congelator...

gabdyd: stai linistita, si eu era sa le iau asa noroc ca pe cand sa le iau nu mai aveau pe stoc decat CU capace Aaa, si ai niste fete absolut superbe

Ochii: si ai lui Alex sunt oarecum cenusii, si sper sa ii ramana albastri, mai ales avand in vedere ca noi amandoi i-am avut caprui direct de la nastere. Dar sper sa fi luat genele recesive de la amandoi... in ambele familii, doar eu am o bunica cu ochi albastri, in rest caprui tot.

Statul pe burta: daca nu are chef de povesti, lui Alex ii place foarte mult, se linisteste si de colici asa (n-am mai avut reprize de urlat de colici de cateva zile bune!), nici nu mai inghite lapticul care ii vine inapoi ca sa il ia sughitul, cum facea inainte. Daca are chef de povesti insa, se taraste pana isi inroseste genunchii si maraie incet. Eu il las sa doarma si pe burtica, avand in vedere ca isi intoarce singur capul de pe o parte pe alta, si ridica deja putin si din pieptut. Si pe burta doarme cam cu o juamtate de ora - o ora mai mult decat pe spate, si somn mai adanc.

Contraceptie: eu ma gandeam la pilule, ca peste 2 ani ne-ar prinde bine o surioara ... aveti vreuna experienta pozitiva cu pilulele astea?

Va las, ma pun la TV, ca si de ala mi-e dor...

Diana de Alex (23.04.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Gabyd multa sanatate la grasunica. Are ochisorii albastri, dar am inteles ca se schimba. Si a mea ii are albastri acum, dar nu cred sa-i ramana asa, desi sper.

Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Diana am luat pilule vreo patru ani inainte de Julie, si uite sunt mamica de doua fete sanatoase, DD ajuta!
Le consider ok, pilulele, dar nu vreau sa iau in timpul alaptarii. destul am umplut-o pe Julie cu hormoni de la injectiile alea, nu vreau sa ma simt vinovata de doua ori .
Elpower , mulumim, si voua la fel!

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ai mei dorm numai pe burta... rar ii pun cu fata in sus... deobicei pana sa iesim afara... si ii ia somnu' pana plecam...
I-am culcat asa de la 5-6 sapt. I-am urmarit la somnu' dinainte de baie, am vazut ca isi intorc singuri capul de pe o parte, pe cealalta si pe urma i-am culcat asa toata noaptea
Mie mi se pare ca dorm mai bine asa si sunt mai linistiti...
Ei n-au protestat deloc ca i-am pus pe burta. Mandra a protestat dar am convins-o pana la urma. Si pe ea tot asa devreme am culcat-o pe burta... chiar de la o luna.
In cartea Mama si copilul scrie ca se pot culca asa din sapt. 2-3.

gabdyd io zic ca ii raman albastri

Laptele meu il incalzesc in apa, pe aragaz ... rar, cand urla prea tare ii incalzesc la micorunde. Laptele praf il fac cu apa incalzita la microunde, dupa care pun laptele in ea... Asa nu vad ce proprietati isi poate pierde apa

Despre contraceptie... m-a hotarasem la sterilet... dar inca nu m-am hotarat cand sa ma duc sa-l pun Parca as mai astepta... ca n-am nici un chef si nici nu stiu ce ma asteapta... Deocamdata ramanem la prezervativ Cat de "des" se intampla... merge asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am pus cateva poze noi cu bebeii, incepand de aici

Citeam in Mama si copilul ca ar trebui sa manance minim 650-700, maxim 850-1000ml in 24 de ore... cu varatii importante de la un sugar la altul... Ai mei nu depasesc niciodata 600 ml
E clar... daca iau in greutate 700g ma declar suuuuuer multumita...
Pe de alta parte, nici cand eram in maternitate nu-si papau "ratia" zilnica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna seara
venim si noi pe racoare. azi am avut program de bucatarit si tati a stat cu bebe. dupamiaza bebe a dormit de la 15.30 la 18.30, dupa ce a marait 1 ora intr-una. in timpul asta am tras si noi un pui de somn de dupamiaza. nici nu mai stiu de cand nu am mai dormit asa!!!
acum sa va spun concluzia dupa noaptea trecuta:
am un bebelus #351;ui ... adica feng shui.
v-am zis ca il gaseam mereu de-a latul patutului. ei bine, aseara l-a culcat eu direct in directia aia si ... surpriza!!! nu s-a mai intors in nici un fel. deci ... asa vrea el sa doarma, asa ca vom intoarce patutul.

gabi78 eu trecerea am facut-o de la humana la topfer, in 2 zile. intial si eu am vrut sa continui cu 1/2 humana+1/2 topfer, dar nu a mers. noi am schimbat formula pt ca lui matei nu i-a priit humana si era ffffff constipat si imi era mila rau de el, ca tipa saracutul de burtica toata ziua, si abia seara ii bagam supozitor, ca sa doarma si el linistit. de cand papa topfer nu a mai avut nici colici.

gabdyd si eu tot cu 2 ferestre in browser "lucrez" ca asa nu mai exista riscul sa uit la ce am vrut sa raspund, si Doamne fereste, n-as vrea incet, incet sa plece fetele de pe aici ca nu suntem prompte.

cam atat deocamdata. va pupam!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze botez - 20 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

ioanaradu, s-au vorbit copii nostri, si a mea a dormit de la 3 la 6, ca niciodata. Acuma doarme iar si tare ma tem ca la noapte o sa fie hiperactiva.
M-am uitat la pozele tale si mi-a placut ideea cu jucariile prinse cu ace de siguranta de carut. Cred ca am s-o aplic si eu.

elpower, cred ca tu vorbeai la un moment dat despre spirulina. Iti multumesc de pont, am inceput sa iau de ieri si am simtit efectul. Plus ca eram tare lesinata in ultimul timp si poate ma mai energizeaza.

Am de calcat si mi-e tare leneeeeeee....

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 2 luni

Mergi la inceput