Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mikky, nu vrei la noi in listuta? daca da, da-ne niste date: ce cum, unde cand si de ce ai nascut

io nu incalt copilu cu nimic, am renuntat si la sosete, dau cu crema de soare labuta ca sa nu avem pb cu soarele.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

De parca nu-mi ajungeau 3 copiii pe cap... mai am de unu' grija... ce-i drept mai mare... al meu sot a fost la peste (pasiunea vietii lui) si s-a prajit e rosu ca racu ... nu m-ar asculta... sa-si dea le cu creme de protectie? sau sa stea la umbra? n-ai sa vezi... Acu' are frisoane si trebe' pazit

Revenind la bebei... ai mei au innebunit de tot... mananca de 4 ori pe zi si noaptea dorm 11 ore ... Adunat cat mananca la cele 4 mese, da cam la fel ca atunci cand avea 5 mese... tot 500-600 ml. Tare curioasa sunt cat au luat in greutate luna asta... la cat de "mult" au mancat.

De cateva zile Mihai este mai mereu ori cu capu' proptit in zabrelele patutului, ori de-a curmezisu'

Elpower io facusem playlistu pt. botez... dar am sters melodiile Eu am cautat muzica mai veche, iar la capitolul muzica nou, m-am uitat in topurile romanesti (le gasesti pe siteurile poturilor de muzica) ... plus ce melonii de mai plac noua... si am triat totul, sa ramana doar alea dansabile... Am mai gasit si populara, cantata de loredana, pe urma am luat si cateva cu viorica din clejani... Sa fie pt. toate gusturile

Tzuna si eu ii gasesc pe ai mei cu muci la nas... mai mereu... Dar nu sunt raciti... ii curat daca e cazul atunci, daca nu, seara la baie si le dau cu pray cu apa de mare, in loc de ser... mi-e mai usor cu sprayul decat sa pun ser cu pipeta

Pe cap le pun niste sepci... le-au primit impreuna cu niste salopete... Dar sunt un pic largute... de multe ori le scot, pt. ca au umbra de la acoperisu' carutului

In picioare ... nimic

Io nu stiu ce scutece sa mai iau... Ma declarase multumita de Libero 5-8 si tot sunt mari Le sunt bunicei la burtica (Pampersu 3 erau mari si acolo), dar le sunt largi la picioare...
A... si am ajuns la concluzia ca Mihai s-a iritat de la Pampers. Vad ca Andrei n-are probleme... Probabil doar Mihai e mai sensibil la Pampers... l-am trecut pe libero, oricum...

Cred ca mai aveam ceva ceva de scris, dar zau daca imi amintesc acum... fug sa fac un dus, sa dau un tur pe la toti copiii, sa vad care cum doarme... si ma bag si io la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Si daca tot ma vait de sot prajit de la soare... mi-am adus aminte... mai nou majoritatea dermatologilor au ajuns la concluzia ca nici o crema de protectie solara nu e suficient de buna... Cel mai bine... soare deloc intre 10-11 si 17

Io nu le dau cu creme pt. ca asa ne-a dat ordin pediatru' ... sa respect inervalu' in care nu e voie sa ne vada soarele... si fara creme de protectie solara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Kmi uneori chiar doarme mult ziua da nici nu am cum sa-l opresc chiar daca il ciupesc de falcute doarme in continuare. Cand are o criza de colici plange cateva secunde si adoarme la loc.
Loradin in legatura cu colicii nu stiu ce sa te sfatuiesc ca si noi suferim din cauza lor si imi e o mila cand il vad ca se inroseste tot si zbiara si nu stiu ce sa-i fac. Nu mai fii suparata pe noi
Eliana ce n-as da si eu sa doarma noaptea atatea ore.
Roxi am votat si eu.
S-a trezit s-a dus cu linistea..

Cria de Vlad 28 Aprilie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Buei, dar sunteti cam rele
Chiar nu a vazut nimeni ca ne-a scris ABSOLUTA ??????
Eu te pup, Absoluta, si daca nu ti-am raspuns inseamna ca nu aveam o solutie pentru problema ta sau pur si simplu pentru ca nu am vizitat mult timp mamicile de martie - aprilie. Eu nu vreau sa pleci

Asadar, le raspund fetelor:

FLOPICI, petele ar putea aparea de la caldura? Cit despre kk, cica unii copii asimileaza atit de bine laptele de mama incit pot depasi si cinci zile. Noi nu stim, facem de vreo 4, maxim 5 ori pe zi.

MIHAELAAA, nu lega copilu' de miini! Taie-i unghiile cind doarme si gata. Maya s-a zgiriat pe nas de mama-mama, i-am taiat gheroantele si acum i-au trecut si zgirieturile cu brio.

LAINA si VAL, cind SE INEACA BEBEII: in ultima zi la spital, mi-a aratat o asistenta o manevra ciudata rau contra inecului cu lapte. Am aplicat-o cu succes si n-am avut probleme. Intorci bebe cu fatza in jos, tinindu-l cu pieptul pe o mina, si cu cealalta ii dai doua trei pe spate, ca sa scuipe. Il intoarceti cu fata si il verificati daca respira normal. Metoda e 100% eficace si rapida.

INCA CEVA pt mamicile care alaptati: pe caldurile astea eu o alaptez pe Maya la orizontala, fatza in fatza, si avem contact doar la sin. Daca o tin in brate, se cam zbate si transpiram amindoua de nu mai putem.

IOANARADU, Descultz de Zaharia Stancu Desculta sta si Maya, ce-i trebuie pantoafe? Doar nu merge pe jos

TEMBELIZOR: Tot mai multe studii arata ca, pina la doi ani, TV-ul este nociv pentru creierasul de bb, si este bine sa il evitam cit se poate. Eu una o sa incerc...

pup fetele

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Nimeni pe aici...
N-am inkis un oki
Sunt zdrob.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

quote:
Originally posted by mirandolina

MIHAELAAA, nu lega copilu' de miini! Taie-i unghiile cind doarme si gata. Maya s-a zgiriat pe nas de mama-mama, i-am taiat gheroantele si acum i-au trecut si zgirieturile cu brio.

....faza cu legatul de maini era o gluma...ca n-as face asa ceva!

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

MIRANDOLINA mama, da ce faci? si la 2.30 si la 7 dimineata prezenta pe forum? cine nu te-a lasat sa te odihnesti oare?

ce-i drept nici eu nu am putut sa dorm deloc. aseara m-am culcat tot pe la 2.30. bine , am fost la terasa cu fi-miu pana la 1.30. tot prin carciumi il cresc...

ABSOLUTA- de ce te-ai suparat pe noi???

eu tin copilul descult ziua, iar seara ii mai pun cand ies busi sau tenesi cu sosete sau fara.

pe cap- eu nu am decat o bandana de panza simpatica foc, care-i vine bine dar e portocalie si nu o pot asorta tot timpul. asa ca in rest, am un batic pe care i-l pun pe cap doar de forma cat sa nu-i bata soarele direct pe capishon.

FLORIN_A- eu zic ca ai destul lapte. acelasi comportament il au si sanii mei si eu alaptez exclusiv, iar bb ia f bine in greutate. ce-i drept mananca cam des, dar asta e. nici eu nu reusesc sa scot cu pompa, desi cand suge bb se ineaca cu laptele si cand da drumul la san tasneste din toate canalele. se spune ca gurita lui bb activeaza altfel canalele decat pompa. nu fi ingrijorata!

KARRA- iti spun doar ce-am auzit, tu faci cum crezi ca e mai bine, insa laptele incalzit la microunde isi pierde din proprietati. nu afecteaza cu nimic pe bb, insa nu mai are aceeasi calitate nutritiva. sper sa nu te superi ca te-am atentionat.

roxanici- cred ca e devreme sa-ti dai seama daca rares va fi dreptaci. ai vreun dubiu ca n-ar fi? adica aveti stangaci in familie, ca am citit ca se mosteneste caracteristica. eu sunt stangace 100%, nu pot sa fac nimic cu dreapta si sa stii ca ma descurc de minune, asa ca nu-ti fa probleme daca rares va fi stangaci.

kk la copii alaptati la san- pai poate fi de 8 ori pe zi sau o data la 3-4-5-6 etc. zile. spunea o mamica ca a citit in capraru ca e normal si la 10 zile.

ma duc la maraila...

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

sherbi si la mine se ineaca bebele la san dar cand ii da drumul la mine nu tasneste nimic.Plus ca sta f mult la san(cate o ora jumate)ptr ca nu suge intens, suge la inceput iar apoi o molfaie mai mult si trebuie sa o jughinesc mereu sa se trezeasca ca sa aiba iar o repriza de supt ca lumea.
Si eu sunt pentru alaptatul la san dar in ritmul asta nu stiu cat pot sa mai rezist pentru ca imi este f greu eu avand si sanii maridin nascare si uneori obosesc numai ca ii sustin sanul sa nu o sufoce saracuta.
ma tenteaza biberonul din ce in ce mai mult(cu toate ca papusa mea nu accepta nici in ruptul capului nici biberon nici suzeta)
florin-ade Ana-Maria (1 luna si 1 zi)
Apropo am inceput sa beau ceai de fenicul de la milutee pt colicii Anei.L-a mai incercat cineva? E bun de ceva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

buna fetelor,in sfarsit avem si noi putin timp liber...sta tati cu bebe...
roxanici am votat si eu.
fetelor toata ziua tot bebelusi,bebelusi,dar cu taticii cum stati,ce metode contraceptive folositi cele care alaptati la san?cum s-a schimbat viata voastra in doi la aparitia copilului?
raspunsuri la intrebari s-au cam dat pana sa citesc eu...
va pup si numai bine!!
bogdan eugen 11.04.2007

Mergi la inceput