Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 23
kmi78 spune:
si eu am gasit-o pe Timeea de-a latu' in pat; ce-mi place ca toti bebeii fac aceleasi lucruri, cum face unul ceva hop si altul si tot asa; si ea incearca sa se intoarca dar inca nu a reusit, dar se arcuieste asa de tare...., trebuie sa o prind in poza; Ioana, probabil Matei e mai marisor , mai zdravan, se vede si in poze de altfel, de a reusit sa se intoarca
Karra, pumnii in gurita? ce-a mai mare placere cred , si se aude din cealalta camera cum ii suge, mai zicea o mamica; citisem pe undeva ca e un ,ou nivel un dezvoltarea copilului, asa ca nu e rau; doar atat ca nu e curata tot timpul pe maini...
am tot vrut sa va intreb , voi pastrati lapte praf in frigider? - la ce-l din cutie ma refer, nepreparat
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
kmi78 spune:
Ela , eu i-am pus eferalgan - 80 mg , la recomandarea asistentei, in urmatoarele trei ore de la vaccin
absoluta spune:
quote:
Originally posted by loradin
Neata mamici !
Astazi la 8.30 am facut si noi trei luni! Si ce credeti?! ne-am gandit sa sarbatorim printr-o repriza urata de colici!!!!!!! Cred ca a vrut sa-si ia la revedere de la ei(Sper eu).Ma rog la Bunul Dumnezeu sa plece de la noi acesti musafiri nepoftiti din cauza carora a suferit micuta asta aproape seara de seara.M-am saturat sa-i vad ochii inlacrimati si fetisoara rosie de durere.Mi se pare nedrept sa sufere atat de mult la varsta lor si noi , parintii ,sa fim atat de neajutorati.
Imi pare rau ca nu am putut sa tin pasul cu voi.Nu vreau sa va suparati pe mine insa am observat ca daca o perioada nu am putut sa scriu ,foarte greu m-am putut reintegra.Pe undeva mi se pare normal desi chiar aveam nevoie de raspunsurile voastre! Macar un mesaj sa vad in care sa-mi spuna cineva ca nu stie. Am intrat in fiecare zi sa vad daca primesc un semn de la voi. Si....nimic! Atunci am apelat la mamicile de ianuarie -februarie si ...surpriza...chiar mi-au raspuns . As vrea sa cred ca poate nu ati avut rabdare sa cititi.Eu nu am stiut sa raspund la toate intrebarile puse de voi insa atunci cand am putut am facut-o. Nu pot sa generalizez insa am fost uimita sa constat ca exact mamicile care au problemute cu bebeii(deci se considera ca au cel mai putin timp liber)mi-au raspuns. Chiar as vrea sa-i multumesc TZunei! Nu vreau sa ma judecati aspru insa asta simt.Poate gresesc insa am vrut sa fiu sincera cu voi si sa va spun ce simt.
Am ramas uimita sa citesc comentariile despre dorinta sau refuzul de a alapta.Este foarte adevarat ca aici fiecare are dreptul sa isi spuna parerea.Cred insa ca inainte de a face niste acuzatii sa te gandesti si la urmarile lor.Pentru cineva care deja sufera cumplit ca nu mai are lapte un astfel de mesaj citit doare rau.Eu alaptez inca insa va spun sincer ca am plans dupa ce am citit mesajul Absolutei(sper ca nu o confund)Am trecut si eu o zi prin durerea asta.Ana nu sugea si plangea si am fost nevoita(la indicatiile pediatrei) sa-i dau lapte praf.Il faceam si plangeam.Marea mea bafta a fost ca nu a vrut biberonul.Nu laptele meu era de vina.Eu aveam.Nici acum nu stiu cauza.Dar...sincer va spun ca a fost cumplit momentul.
M-am gandit mult pana sa va scriu mesajul acesta.De ce? Pentru zic eu un pic va cunosc si ma astept la replici dure.Tocmai de aceea nu va voi mai deranja cu nici un fel de intrebare.Va voi citi din umbra si voi pastra legatura doar cu cele care au stiut mereu sa-mi fie aproape.
Special pentru Tzuna-imi pare nespus de rau ca ai intampinat atatea greutati cu Maria insa vreau sa te felicit pentru taria,rabdarea si delicatetea cu care ai reusit mereu sa depasesti momentele grele.Sunt sigura ca ai o fata minunata,agera si plina de viata.Cu alte cuvinte un copil cu multa personalitate.As vrea sa am norocul ca atunci cand Ana va trebui sa se duca la gradinita ;scoala sa aibe parte de o invatatoare ca tine.Ai fost mereu sincera si cu toate ca timpul tau este foarte pretios mi-ai raspuns si chiar m-ai incurajat.De fapt citind ceea ce scriai ma dojeneam singura spunandu-mi"Prin ce trece fata asta si tu te vaiti"M-ai incurajat de multe ori fara sa vreai sa faci asta.Ai toata admiratia mea!
Pentru elpower- desi as vrea sa pastram legatura vreau sa-ti multumesc pentru rabdarea care ai avut-o cu mine.Am citit cu mult drag mesajele de la tine care au fost emotionante si nu o data m-au facut sa plang.Esti o mamica minunata si iti admir rabdarea .
Gata ! Este ultima data cand va mai impui capul cu prostiile mele.Va doresc multa sanatate ,bebei veseli si mancaciosi si multa liniste!
loradin
poze cu albinuta mea
absoluta spune:
quote:
Originally posted by loradin
Neata mamici !
Astazi la 8.30 am facut si noi trei luni! Si ce credeti?! ne-am gandit sa sarbatorim printr-o repriza urata de colici!!!!!!! Cred ca a vrut sa-si ia la revedere de la ei(Sper eu).Ma rog la Bunul Dumnezeu sa plece de la noi acesti musafiri nepoftiti din cauza carora a suferit micuta asta aproape seara de seara.M-am saturat sa-i vad ochii inlacrimati si fetisoara rosie de durere.Mi se pare nedrept sa sufere atat de mult la varsta lor si noi , parintii ,sa fim atat de neajutorati.
Imi pare rau ca nu am putut sa tin pasul cu voi.Nu vreau sa va suparati pe mine insa am observat ca daca o perioada nu am putut sa scriu ,foarte greu m-am putut reintegra.Pe undeva mi se pare normal desi chiar aveam nevoie de raspunsurile voastre! Macar un mesaj sa vad in care sa-mi spuna cineva ca nu stie. Am intrat in fiecare zi sa vad daca primesc un semn de la voi. Si....nimic! Atunci am apelat la mamicile de ianuarie -februarie si ...surpriza...chiar mi-au raspuns . As vrea sa cred ca poate nu ati avut rabdare sa cititi.Eu nu am stiut sa raspund la toate intrebarile puse de voi insa atunci cand am putut am facut-o. Nu pot sa generalizez insa am fost uimita sa constat ca exact mamicile care au problemute cu bebeii(deci se considera ca au cel mai putin timp liber)mi-au raspuns. Chiar as vrea sa-i multumesc TZunei! Nu vreau sa ma judecati aspru insa asta simt.Poate gresesc insa am vrut sa fiu sincera cu voi si sa va spun ce simt.
Am ramas uimita sa citesc comentariile despre dorinta sau refuzul de a alapta.Este foarte adevarat ca aici fiecare are dreptul sa isi spuna parerea.Cred insa ca inainte de a face niste acuzatii sa te gandesti si la urmarile lor.Pentru cineva care deja sufera cumplit ca nu mai are lapte un astfel de mesaj citit doare rau.Eu alaptez inca insa va spun sincer ca am plans dupa ce am citit mesajul Absolutei(sper ca nu o confund)Am trecut si eu o zi prin durerea asta.Ana nu sugea si plangea si am fost nevoita(la indicatiile pediatrei) sa-i dau lapte praf.Il faceam si plangeam.Marea mea bafta a fost ca nu a vrut biberonul.Nu laptele meu era de vina.Eu aveam.Nici acum nu stiu cauza.Dar...sincer va spun ca a fost cumplit momentul.
M-am gandit mult pana sa va scriu mesajul acesta.De ce? Pentru zic eu un pic va cunosc si ma astept la replici dure.Tocmai de aceea nu va voi mai deranja cu nici un fel de intrebare.Va voi citi din umbra si voi pastra legatura doar cu cele care au stiut mereu sa-mi fie aproape.
Special pentru Tzuna-imi pare nespus de rau ca ai intampinat atatea greutati cu Maria insa vreau sa te felicit pentru taria,rabdarea si delicatetea cu care ai reusit mereu sa depasesti momentele grele.Sunt sigura ca ai o fata minunata,agera si plina de viata.Cu alte cuvinte un copil cu multa personalitate.As vrea sa am norocul ca atunci cand Ana va trebui sa se duca la gradinita ;scoala sa aibe parte de o invatatoare ca tine.Ai fost mereu sincera si cu toate ca timpul tau este foarte pretios mi-ai raspuns si chiar m-ai incurajat.De fapt citind ceea ce scriai ma dojeneam singura spunandu-mi"Prin ce trece fata asta si tu te vaiti"M-ai incurajat de multe ori fara sa vreai sa faci asta.Ai toata admiratia mea!
Pentru elpower- desi as vrea sa pastram legatura vreau sa-ti multumesc pentru rabdarea care ai avut-o cu mine.Am citit cu mult drag mesajele de la tine care au fost emotionante si nu o data m-au facut sa plang.Esti o mamica minunata si iti admir rabdarea .
Gata ! Este ultima data cand va mai impui capul cu prostiile mele.Va doresc multa sanatate ,bebei veseli si mancaciosi si multa liniste!
loradin
poze cu albinuta mea
Subscriu si eu 80% din mesajul tau .
elpower spune:
Kmi sa stii ca eu am ramas cu o jumatate de cutie desfacuta de lapte praf si am pus-o la frigider de saptamana trecuta intr-o cutie de fier de la cafea. Mi s-a parut prea cald in bucatarie, chiar si jos pe gresie unde o tineam. Totusi in frigider mi se pare cam umezeala. Acum, nu stiu ce sa zic. Daca nu e desfacuta punga, se poate pastra in afara frigiderului, ca doar asa o tin si in farmacii.
Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007
kmi78 spune:
Cria, am auzit ca sunt copii care confunda ziua cu noaptea, adica noptea nu au somn , asta daca nu cumva il doare ceva , iar ziua dorm; asa face si Vladut? daca da atunci va trebui sa incerci ziua sa-l tii mai mult treaz ca sa oboseasca iar noaptea sa doarma si sa poti si tu sa te odihnesti;
am citit ca una din cauze pt care copilul mananca des este ca suge rapid lapticul de inceput care curge usor dar care nu este satios iar cand ajunge la cel consistent e obosit , somnoros mai mult molfaie si se opreste; astfel lapticul de inceput ii tine putin de foame, se trezeste si vrea din nou sa pape; unde mai pui ca ii si place sa stea cu nasul in tzatza mamei, nu?
florin-a spune:
tzuna-nu mereu tasneste si mai rar imi curg sanii.Am vazut ca atunci cand sunt mai odhinita sunt mai plini si ma patez pe tricou asa o bulina de marimea unei guri de pahar in rest nu prea.oare sa nu am suficient lapte?
Yana25 spune:
"In fiecare dimineata Maria se trezeste cu nasul infundat. Nu are febra, nu are rosu in gat (ca s-a uitat medicul) de la ce sa-l aiba asa infundat? E posibil ca noaptea sa-i vina laptic pe nas?"
Am avut aceeasi pb cu Cosmin,nasucul infundat era din cauza aerului prea uscat din camera unde doarme,am rez cu un vas de apa pe calorifer or umidifactor(pers cared ca e o investitie prea mare)
Doina mama de Cosminel 15.03.2007
Pupici de la licurici
karra80 spune:
Kmi eu laptele praf dupa ce-l prepar in biberon il tin la frigider maxim 12 ore...stiu ca pe cutie scrie ca sa-l dai imediat dar noaptea daca se trez sau dimineata la 5-6 mi-e mult mai usor sa-l scot il incalz rapid 35 sec la micounde si gata ca daca as sta sa-l fac pe loc nu are pitica rabdare si incepe sa urle....sau cand plec de acasa si sta soacra cu fata i-l las gata facut la frigider ca ni stir sa-l prepare.....asa ca....pana acuma am vaz ca nu a patit nimik de la el....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma disrez eu cu mami
Asa creste puiutul meu
pozici
flopici spune:
Buna ziua stup!
Vin si eu cu cateva raspunsuri si intrebari.
Nasuc infundat : mie pediatrul mi-a spus ca este normal, ca i se formeaza vegetatia. E bine sa pun o picatura de ser fiziologic, cand o aud infundata, si daca are mucisori sa ii scot cu pompita.A ,mea uneori mai haraie, asa, ca si cum ar avea o flegma in gat, dar e tot de la vegetatia asta. De precizat ca eu am umezeala foarte mare in casa, si tot are nasuc infundat dimineata.
Iritatii : noi nu am patit. Folosim crema dupa fiecare schimbat, fie bepanthen fie sanosan.
Parul : noi suntem in categoria bebelusi cu par mult. Dr a zis ca ii va cadea tot. Eu nu prea cred, dar astept sa treaca timpul. Se vede ca s-a mai rarit, dar nu-l vad nici pe prosop, nici pe cearceaf.
Cojite - noi nu am avut. O pieptan in fiecarea seara cu perie de la chicco.
Greutate : eu aveam la inceputul sarcinii 51 kile juma, acu am 53, fara nic un efort. Am insa o burtica, despre care unii zic ca e sexi. Da mie nu imi place.
Acu sa trec si la intrebari.
Am descoperi pe corpul ei niste pete, rosii caramizii, pe care pielea se curata. Am chemat medicul care mi-a zis ca este o ciuperca, si mi-a dat tratament cu nidolflor. A mai folosit cineva NIDOFLOR? Pe prospect scrie ca nu se administreaza copiilor sub doi ani.
Martha mananca numai san. De cand am auzit la voi ca nu ii treziti sa manance, am rarit si eu mesele, la trei ore jumate. Ca ea nu cerea din trei in trei ore, ii dadeam eu. Si acum face kk mai rar, o data pe zi. Iar de 48 ore nu a facut deloc. Trage basinute si nu se screme. pana la urma, la copii alaptati la san, la cate zile e normal sa faca kk?
Revin. Ma cheama bb!