Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 22
karra80 spune:
quote:
Originally posted by elpower
Karra intri aici http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html si cauti Chippie unde scrie cauta si te duce la o pagina unde e poza ei si are jos un buton cu voteaza. Scrii codul de acolo si gata.
BTW se poate vota odata pe zi de la aceeasi adresa.
Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007
Multam gata am votat-o...si mai intram si maine.....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma disrez eu cu mami
Asa creste puiutul meu
pozici
ioanaradu spune:
fetele, azi e botezul columbenilor!! sa vedeti chiloti de baba cu cristale zvarovschi (asa s-o scrie?
) i-a facut botezatu!!!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai
anamana123 spune:
ela, am incercat io sa votez si azi pisica lui roxanici, dar nu merge! poate tre sa astept 24 ore
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
elpower spune:
Fetelor, cele ce ati facut botezul cu muzica pe laptopul personal, imi puteti da si mie vreuna un playlist, daca aveti si daca le-ati facut voi? Sunt in pana de inspiratie si nici nu mai sunt la curent cu ce se asculta. Va multumesc!
Anamana, nu stiu. Eu am mai putut sa o votez de dimineata si nu cred ca am votat ieri dimineata ci mai spre seara. Sau poate s-o fi schimbat IP-ul la mine ca s-a intrerupt curentul si d-asta am mai putut vota odata, nu stiu.
karla32 spune:
Va sarut, fetelor!
Am votat-o si eu pe Chippie! Mai ales ca am si eu un motan Toto aceeasi rasa numai ca e mult mai maaaaaaaaaaaaaaaaare!
Am avut o noapte linistita si o dimineata la fel!
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
foto Luca cu pozici noi
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
cria_bv spune:
Raportez si eu ultimele 2 nopti au fost nasoale. Ieri mai aveam putin si depaseam 24 ore nedormite. Azi noapte a adormit doar la 3.30 si la 6 s-a trezit, nu stiu ce e cu el. Cred ca si caldura e de vina dar si de mancat mananca aiurea suge putin si peste juma de ora vrea din nou si din cauza asta era sa fac din nou mastita la sanul drept.
Ela vreau si eu un playlist daca obtii ceva.
Cria
de Vlad 28 Aprilie 2007
florin-a spune:
elyana, mihaela, va multumesc pentru raspunsuri
cand strang un pic mamelonul laptele iese imediat...daca canalele ar fi fost infundate ar mai fi iesit lapticul??
O pompa manuala in ce sens m-ar ajuta? Sa vad cati mililitri pot scoate dintr-un san si asa sa imi dau seama cam cat mananca?
tzuna spune:
Am reusit si eu sa o votez pe Chipie. Nu o gaseam, ma tot trimiteau la Shadow si apoi am vazut ca se scrie cu un singur "p".
Noi suntem bine. Ieri am avut o zi plina. Azi speram sa mergem la cumparaturi ca bate vantul in frigider. Noroc de lapticul pus pentru Maria ca ocupa ceva spatiu.
Maria nu cred ca are o zi prea buna. De la ora 8 AM a mancat numai 40 ml. E o smechera. Am vrut sa o cantaresc dimineata si nu a stat deloc. Se foieste, se strange, plange.. numai nu sta sa o pot cantari si cum cantarul meu e de la vechi cu greutati tb sa stea linistita ca sa vad cat are. Oricum are in jur de 5.200 Kg de la 3.350 cu cat s-a nascut si luni face 3 luni deci prea bine nu stam. Dar ea nu pare slaba si de vesela e vesela deci asta este. Ce pot face? Oricum nu-i pot da sa pape mai mult decat vrea ea. Noroc ca am suficient lapte (170ml la 4 ore) ca la cate biberoane am incalzit si nici nu s-a atins de ele....
ELPOWER-si eu o dau pe Mariuca cu crema Bephanten la fiecare (sau aproape) schimbat d epampers. Problema e ca eu schimb numai 4-5 pampersi pe zi > Ca Maria papa asa prost...
SHERBI si KARRA80- multumesc pentru incurajari. Mie imi place tare mult sa intru pe forum. Ma mai deconectez. ca si asa sunt toata ziua singurica si ma maimutaresc pe aici cu Maria... Asa ca dupa ce papa o tin pe umar si citesc mesajele si daca adoarme sau se joaca in sezlong langa mine va si scriu.
Iar sfaturi... Nu ma pricep eu cine stie ce. Inainte sa nasc ma simteam fff pregatita. Dar mi-am dat seama ca atunci cand ai copilul tau e altfel. Nu se mai aplica mare lucru. Tot asa inainte mai comentam de cum sunt educati unii copi sau ca unele colege nu aveau deloc timp la dispozitie... Cat de mult greseam.... Timp chiar nu ai de cele mai multe ori iar legat de educatie, e normal sa facem greseli plus ca bebeii sunt atat de diferiti unii de altii si daca mai au si probleme de sanatate deja nu mai stii cum sa reactionezi.
Abia astept intalnirea de pe 1 iunie.
Va urez week-end placut.
Maria - 28.02.2007
tzuna spune:
FLORIN_A cand strangi laptele tasneste prin mai multe canale? A si laptele tasneste singur cand sanul e plin? Iar pompa te-ar ajuta fie sa mai desfunzi canalele daca puiuul tau nu are putere sa traga fie sa vezi cat laptic ai. Dar eu zic sa nu te stresezi daca a luat 1 kg intr-o luna. E mai greu pentru tine dar incet incet ea creste si prinde putere. Va manca din ce in ce mai bine. Eu nu am ce ma face cu Maria ca ea suge 3-4 minute, tipa ca-i vine inapoi si apoi nu mai vrea. asa la biberon daca am noroc mananca si cate 10-15 minute si termina uneori 100 de ml.
A si Mariei ii cade parul. Il gasesc pe cearsaful din patut.
In fiecare dimineata Maria se trezeste cu nasul infundat. Nu are febra, nu are rosu in gat (ca s-a uitat medicul) de la ce sa-l aiba asa infundat? E posibil ca noaptea sa-i vina laptic pe nas?
Eu i-l tot desfund cu pompita si in timpul zilei e ok dar dimineata o luam de la capat. Scria cineva ca foloseste spray cu apa de mare? Cum se foloseste si unde sa gaseste, in farmacii?E special pt bebei?
elpower spune:
quote:
Originally posted by tzuna
Inainte sa nasc ma simteam fff pregatita. Dar mi-am dat seama ca atunci cand ai copilul tau e altfel. Nu se mai aplica mare lucru. Tot asa inainte mai comentam de cum sunt educati unii copi sau ca unele colege nu aveau deloc timp la dispozitie... Cat de mult greseam.... Timp chiar nu ai de cele mai multe ori iar legat de educatie, e normal sa facem greseli plus ca bebeii sunt atat de diferiti unii de altii si daca mai au si probleme de sanatate deja nu mai stii cum sa reactionezi.
Doamne, Tzuna , cata dreptate ai! Si eu inainte ma credeam asa puternica... Si acum... Nu stiu ce fac. Cand fac ceva nu mai stiu daca e bine sau rau... Si uite asa. Nimic din ce credeam ca stiu nu se mai aplica atunci cand ai propriul copil. Sper macar sa reusesc cumva sa o cresc si sa o educ bine.