Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Fetelor, m-ati deshelat, hai ca a venit corespondenta.

Mamici de baietei, luati-o usor cu decalotarea, cum face Sherbi. Nu faceti nimic violent cu mina pediatrului, ca astia sunt ceva mai sadici si sunt cazuri destule in care mamicile au avut de tras, nu gluma. La propriu, dar si la figurat

ELLAMISS, asa cum am mai scris, eu maninc cam tot ce am mincat si in sarcina. Dau un exemplu, valabil si pentru MIKI: in sarcina am mincat portocale de dadeam pe dinafara. Prin urmare, bebe cunoaste gustul din viata intrauterina. Cu usturoiul cred ca e la fel, mie imi dadea arsuri sinistre si mai mult ca sigur ca daca as minca si acum, ar urla Maya de colici o zi si o noapte Prin urmare, MIKI, vacile alea habar nu au ce vorbesc. Si daca iti servesc poanta cu "fructele fermenteaza", ei bine, am o veste pentru ele: majoritatea alimentelor fermenteaza in stomac, altfel NU SE DIGERA!

Si eu folosesc pampers si sunt nemultumita, o sa incerc Daipers, e prima oara cind aud de astea, dar merg pe mina voastra!

Hainele care ramin patate - eu am folosit mereu ariel, pentru toate hainele, inclusiv ale bebelinei, si sunt extrem de multumita. Nici macar de Vanish nu mai am nevoie. Este adevarat si ca Maya are pielea tabacita n-am avut nici bubite, nici altceva.

ELENAGIULIA, si noi salivam la greu, si nici vorba de dinti pina acum.

MADY, spui ca plingea din ora in ora si apoi colici. Mie mi s-a intimplat sa plinga Maya rau si sa cred ca ii era foame, ii dadeam de mincare fortat si de fapt avea colici. Si tot asa. Incearca bonisan, poate - poate.

ADINA, da, cerealele inseamna diversificare. Alaptezi la sin? Atunci lasa fata sa manince cit vrea, si noaptea, ca o sa se regleze singura, si asa e cel mai bine. Daca alaptezi, mai devreme de 5-6 luni n-are rost sa-ti bati capul cu diversificarea, conform noilor scheme. Si noi am fost capiate pina acum vreo saptamina, acum dormim 6-7 ore pe noapte, minca-o-ar mama pe ea! FLORIN_A, s-ar putea sa fie canalele infundate, s-ar putea sa fie si bebelina mai lenesa, daca a luat un kg intr-o luna e f bine. Si Maya era lenesa, stateam la sin pina ni se ura, dar acum avem 3 luni si jumatate si terminam masa in 10-15 minute, pentru ca bbii au mult mai multa putere la virsta asta.

Si noi mai avem COJITE PE CAP si la sprincene, din cind in cind, dar trec la spalat. Eu o spal cu Sanosan pe cap, cam o data - de doua ori pe saptamina, conform modelului nemtesc. Baitza pe restul corpului facem in fiecare seara. DANA_P, pielea se skimba la multi dintre bebei, la fel si parul, ELPOWER. Johnson sucks o stiu cele mai multe dintre mamici, produsele s-au testat pe pielea bebelusilor.

LORADIN, nu mai fi trista. Si eu am pus intrebari la care nu mi s-a raspuns, dar nu din rea vointa, sunt convinsa, ci pur si simplu pentru ca aici vorbeste toata lumea deodata si ne mai acoperim intre noi Eu am lipsit ceva vreme de la mamicile de martie aprilie, si uite ca am fost reprimita fara discriminari inapoi. Te !!

ELPOWER, si fontanela noastra pulseaza.

YANA, nici noua nu ne plac vaccinurile, dar din pacate sunt obligatorii, iar bebeii nu sunt primiti la gradinita / scoala etc fara ele. Asa ca, mai devreme sau mai tirziu, puii nostri sunt nevoiti sa treaca prin asta.

Gata, ca m-am lungit cit o zi de post.

ERA SA UIT: Carol e depaaaarte pentru noi...

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

SHERBI, nu cumva s-a invatat in brate?

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/info.asp?id=139" target="_blank">9 MITURI DESPRE ALAPTARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

neatza!
raportez o noapte mai buna si mai racoroasa, am lasat deschis cat am putut ca sa se mai normalizeze temperatura in camera. astazi nu prea stiu cum o sa fie... voi ccum faceti sa racoriti un copil care deja este desfasat si fara pampers?! la 3 saptamani mi-e si frica sa fac cine stie ce actiuni. astazi se duce sotul meu sa dea comanda de aer conditionat de pus in sufragerie, a nu mai e de trait asa. dar pana atunci? ce si cum fac? ma gandesc si azi cand o sa fie momentul sa-i facem baie, ca o sa moara de cald dupa :P
speram sa se rezolve repede cu AC, sa vina mai repede sa-l monteze, cine stie, poate daca ii "stimulam" suplimentar ar urgenta treaba un pic?....

sa aveti o zi super buna si sa va apere Doamne-Doamne de toate problemele! Pup.

http://bd.lilypie.com/Q79Zp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,

Ce harnicute la scris sunteti, mai!!!

SHERBI, pt iritatii noi am folosit la inceput REVIKEN, la indicatia dr.e mai pastoasa dar eficienta, ramane ff mult tp intre cutute.Acum folosim produse Sanosan, sunt excelente, n-avem pbl cu iritatiile.Pt fund crema sanosan cu panthenol, o avem si pe cea cu zinc dar n-am folosit-o inca.
CHEBURASHKA, si eu ma mai mulg si pastez laptele in congelator.La inceput cd nu puteam sa scot pre mult foloseam flacoanele sterile (din alea pt urina), acum insa strang in biberon si e excelent.

FLORIN_A, si noi la inceput, papam aiurea rau, fara niciun program.Bine, ca program prea riguros nici acum nu are dupa 3 luni.Eu zic sa lasi copilul cum vrea el, sa pape la cerere.Eu nu respectam deloc, bine incercam cat de cat sa las macar o ora si jumatate intre mese.Uneori mergea , alteori nu.Lasa copilul cum vrea el.O sa vezi ca, cu tp se regleaza singur si o sapape mai putin si se satura mai repede.

MIRANDOLINA, da ii dau numai san.Nu incep diversificarea acum.Cred ca incep cu cereale pe la 5 luni, asta dc ii merge bine cu laptele meu, ca pana acum.

VACCINul la noi(infarix hexa), n-a avut nicio reactie, desi, am respectat ceva reguli.I-am pus preventiv supozitor cu paracetamol si inainte si dupa, n-am facut baie vreo 2 zile si n-am iesit din casa vreo 2-3 zile.Asta asa ca sa fiu eu sigura ca e k, desi nu era absolut necesar sa fiu asa de drastica.

KG in plus si eu mai am vreo 3, insa sunt repartizate pe solduri.M-am latit, burta n-am.Eu am mai intrebat, vreau sa fac ceva sedinte de masaj si electrostimulrare, ce ziceti are ceva daca incept dupa vreo 4 luni si un pic????

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

despre electrostimulare nu prea am habar, dar ne documentam...
http://www.idealcontour.ro/html/electro_3.html un prim articol, jos jos de tot sunt contraindicatiile

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata
raportam o noapte chiar ok. se pare ca noaptea de joi a fost o intamplare, asa ca matei si-a revenit rapid si aseara a dormit de pe la 23.30 pana la 4, papa si apoi somn pana la 8.00. ne-am trezit, am papat, ne-am jucat cu tati, am baut cafeaua si apoi iar somn de pe la 9.30.
bebeii vostri se intorc pe o parte?
ca matei astazi eu il lasam pe spate si el se intorcea pe o parte si apoi nu mai reusea sa revina in pozitia initiala si se enerva.
despre decalotat ... si eu mai execut la baita, dar recunosc, nu in fiecare seara.
sherbi saru'mana :). am un copilas tare sfatos, pe unde merg cu el si ma apuc de vorba se pune si el la sfat . mie mi-a placea sa-l tina asa, pentru ca imi doresc un copil comunicativ. oricum nu va avea alte sanse, daca l-am facut pe ta'su sa vorbeasca (nu iesea din DA, NU, MAI VEDEM ... si nu vorbea decat intrebat si atunci raspundea monosilabic), trebuie sa-l obisnuiesc si pe matei.
si inca ceva ... eu pe matei il asez normal in patut si il gasesc numai de-a latul patutului. am zis ca in seara asta o sa-l asez de-a latul sa vad daca se mai intoarce, ca daca nu, si asta o fi directia in care vrea el sa doarma, ii intorc patutul.
pupici si sa aveti un week-end cat mai placut ... oricum poate mai intru azi, fiind sarbatoare nu prea ma indeletnicesc cu nimic, poate o plimbare!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze botez - 20 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Vreau si eu sa o votez pe Chippie da nu stiu unde ca am pierdut sirul paginilor...ce sa fac? unde sa intru.....?

Gabyd sa-ti traiasca comorile...sunt frumusele foc....

Kmi ce mai face Timi? ca amea isi manaca rau de tot pumnul si vad ca manusile nu au nici un efect le baga si alea in gura le umple de saliva....

Andreea 20 ce dulicica e printesa ta....guritza e de la tati dar in rest la ochisori e toata mami

Cojite pe cap doamne ajuta ca nu avem......da nici nu o spal de fiecare data pe cap...o data la 2-3 zile....

la TV ne uitam si noi intr-o veseli...stiu ca nu bine dar ce sa fac...e in cam in care are patutzul ca e dormitorul nostru...di Tv e deasupra pe dulap si patutzul langa dulap si seara se uita la el...si ziua cand o pun patul amre e uimita de ce vede acolo./....

In rset cand e bine dispusa rade si gangurim cate o jumate de ora non stop...de vreo 3 zile nu a mai plan snici un minutel doar cand ii e foame se agita si maraie si ianinte sa adoarma....

Iritatii la funduletz...nimik si vreau sa zic ca de la maternitate folosim doar servetele umede( Nivea) si bepanthen...si cu apa o spal doar daca face kaka in rest doar servetele si nu avem nimik...ba chioar cateodata noaptea daca nu se trez nu o schim cate 12 ore pana a doua zi dimineatza.....si avem mare noroc ca nu a facut nimik.....oricum am citit prin carti ca baieteii fac mai repede arsuri din cauza outzelor....

Loradin nu mai fii suparata si nu ne oarasi, si mie mi s-a intamplat sa nu mi se raspunda la unele intrewbari si nu mi-a cazut bine pe moment dar asta e.....cum nici eu nu am rasp de multe ori la toata lumea m-am linistit.....

Raisasuper dulcica busca- galusca ta.... vde la noi

Tzunaesti de admirat cu toate problemele cu Maria mai ai timp sa intri si pe forum si sa ne dai sfaturi si multa sanatate Mariei

Ce frumos ca va intalniti toate de 1 iunie...sa puneti poze sa va vedem si noi.....

vaccinul din maternitate a ramas o galma mica tare rosu visiniu.....nu a facut puroi si vad ca nici nu o doare....

kg de dupa nastere eu am luat 16 in sarcina vreo 7 am dat jos, ami am vreo 8-9 sa ajung la greutatea dinainte de sarcina 69kg si inca 10 sa ajung cum eram cand m-am maritat....macar la 65 sa ajung....acuma deja vad ca laptic tot mai putzin am zis ca ma mai chinui pana l;a 3 luni si dupa...cura de slabire....miscare si masaj......
FUNDUL il aveam mai lat ianinte de sarcina...acuma e si mai si....cu garderoba stau cel mai prost ca vine vara....da asta e slabim noi cumva......
Ce ma enerveaza e burta....ca am ramas cu ceva.....desi m-am cam strans cu centura dupa nastere....asta e sa speram ca o dau jos.....

Cam atat profit ca doarme piticutza sa mai fac ceva prin casa....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma distrez eu cu mami
Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Buna dimineata, te iubesc !
Zi de zi de tine ma indragostesc
Buna dimineata iti soptesc,
In fiecare zi mai mult te iubesc...

Ce bine suna!

Adina ce fel de supozitor cu paracetamol i-ai bagat? Noi am luat de 125mg. Din asta ne-a dat la farmacie. L-ai pus pe tot sau l-ai injumatatit. Si Vigantol i-ai dat in ziua cu vaccinul? Ca citisem la alte forumuri ca pediatrii recomandasera unor mamici sa nu dea Vigantolul in ziua respectiva. Am intrebat-o pe pediatra mea, dar cred ca ea pana acum nici nu auzise de Infanrix Hexa si nu cred ca stie ceva. Nasol ca nu mai am nicio incredere in ea.

Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Karra intri aici http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html si cauti Chippie unde scrie cauta si te duce la o pagina unde e poza ei si are jos un buton cu voteaza. Scrii codul de acolo si gata.
BTW se poate vota odata pe zi de la aceeasi adresa.

Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007

Mergi la inceput