Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 20
kmi78 spune:
Buna concluzie ai tras Roxi in legatura cu cheliuta, dar sa stiti ca si a mea incepe sa faca la ceafa din cauza ca intoarce capul dintr-o parte in alta si atunci acolo se roade, si asta am vazut-o la multi copii; despre asa ceva e vorba Ela?
eu o creia o pauzasc la fundic dupa fiecare schimbare nu vreau sa las pana se inroseste si sa nu mai stiu at cu ce sa o dau; pt iritatii cea mai buna cred ca este CUTADENul, am probat-o; noi folosim o crema cu propolis de la Aloe
chiar vroiam sa va intreb cu cate kg ati ramas si mai ales daca v-ati latit in solduri ca eu DA , adica fix cu o masura in plus - 5 cm; mi s-a mai spus ca se mai strang oasele in timp sa fie asa? n-as prea crede; eu pot sa zis ca imi convine am ajuns la 90 cm - fund de manechin, toata lumea imi zice ca eram prea slaba inainte si ca acum as fi mai bine; ceea ce e mai grav e ca trebuie sa schimb garderoba
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
Andreea20 spune:
Buna seara fetelor!!!
Loardin, nu mai fi suparata
cred ca e inutil sa zic ca si mie mi s-a intamplat de multe ori sa nu primesc raspuns la intrebari....cred ca exista un motiv pt care se intampla sa nu primim raspunsuri imediat, refuz sa cred ca este vb de rautate intre noi....eu una cand am ocazia sa dau cateva raspunsuri notez pe o foaie numele celei care a pus intrebarea si ce raspuns sa dau.... pt ca uit de la mana pana la gura.....si cu tate astea se intampla sa sar pe multe dintre fete, sau se intampla sa plaga bebe si ma rezum doar la cateva randuri....
Mihael@, si bubulina mea a remarcat Tv-ul....nu am luat nici o masura deocamdata ca ma amuza fata ei....este atat de atenta si de captata de el incat imi vine sa o mananc.
Elpower, este normal ca bebeilor sa le cada parul.... nu este motiv de ingrijorare pt ca imdediat creste altul....eu m-am speriat foarte rau sapt trecuta ca am descoperit o zona mica la spate unde zici ca e ras copilul....am zis ca cine stie ce boala are....dar am descoperit ca e de la saltea....se freaca cu capul atat de tare incat "s-a epilat" in zona aceea.
Cheburashka, Noi folosim sab simplex din primele sapt de viata....chiar doc mi l-a recomandat, nu s-a intamplkat nimic rau...din contra....trage bebe niste parturiii
Ghibuadina, si eu as vrea sa bag cereale in laptic la bebe pt ca mananca foarte putin, ma gandesc ca daca vin cu ceva nou se va schimba situatia....s-o fi saturat si ea numai de lapte.
Karla, cu mii de scuze pt intarziere, LA MULTI ANIIII !! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de puiul tau.
Bebe Rianna in continuare ma supara cu mancatul asta aiurea....nu pot sa-mi explic de ce mananca atat de putin si la intervale atat de mari....azi am incercat sa-i dau un pic de mar ras, nu vrea de nici o culore....il scoate imediat din gurita. In rest este bine....trebuie sa mergem sa ne cantarim pt ca mi se pare ca nu prea mai are asa falcute
....doarme toata noaptea, dar cum o vad ca se foieste un pic si aduce pumnul la gura sa suga am si sarit cu biberonul (ca sa vedeti cat sunt de obsedata)....dar de unde ca nici nu vin bine de la bucatarie ca si adoarme
.....o singura data a mers figura si a halit 160 ml ceea ce e un record pt ea.
am pus poze noi si in albumul comun si in albumul de la semnatura![]()
![]()
doina.todor spune:
Am votat si eu pt Chipie !
In legatura cu Kg in plus ... am ramas cu 5 kg in plus iar fundul a crescut cu vreo 5 cm si sper din tot sufletul sa isi revina pentru ca inainte sa aflu ca sunt insarcinata am primit de la o prietena o gramada de haine care imi erau numai bune atunci iar acu ... ma deprim de fiecare data cand incerc vreo pereche de pantaloni sau vreo bluzica. Si tare faine sunt hainele acelea pe care nu am reusit sa le port.. sper ca la anu sa pot sa le imbrac. Acu am si burtica
, inainte eram cu muschi pe abdomen... dar prietena mea si-a revenit cam la un an dupa ce a nascut iar acum nici macar nu zici ca are un copilas de 3 ani.Asa ca si noi putem sa ne revenim fara probleme doar cu un pic de efort.
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
doina.todor spune:
Intrebare pentru mamicile de baietei:
Voi i-ati decalotat? Ca acu cand vad cum se chinuie parca imi pare rau ca am ascultat-o pe d-na doctor. Dansa spunea ca e bine sa ii faci chestia asta ca mai tarziu nu face fimoza dar acu nu mai stiu sper doar ca nu mi-am chinuit copilu numa asa ...
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
riloasa spune:
Mihaelaaa,si baietelul meu are scoame in cap si il mananca, de aceea da cu manuta. Am luat sampon de la mustela care scrie as; spuma pentru nou-nascuti previne si elimina scoamele bebelusilor. Este a treia oara care il spal si deja mai are putine. Este foarte bun. Eu il ung cu ulei sanosan si la fundulet cu bepanthen. Pentru iritatia de la gatisor cu fucidin H. Eu am avut 53 de kl. si acum mai am 10 care nu le mai pot da jos.
Yana25 spune:
Buna seara
Draga Doina.todor,eu am baietzel si il decalotez la fiecare baitza asa mi a recomandat pediatra,nu insist f tare ,daca vad ca se skimba la fata ma opresc,treptat se decaloteaza din ce in ce mai mult.
Pupici de la licurici
Doina mama de Cosminel 15.03.2007
kmi78 spune:
Am vazut bb Rianna tare draguta si seamana cu mami, de la tati cred ca e gurita; nu s-ar vedea sa manance putin e tare dolofana si lunguta , poate te stresezi tu, ca si mine de altfel; cate kg are?
Laina, bine ca a trecut si sunteti bine, de ce te gandesti la ce e mai rau?? adevarul e ca te inteleg , sperietura a fost pe cinste, s-a intamplat si la noi de a iesit lapticul pe nas dar a mea era treaza , dar stii cum am sarit , ca arsa , sa o bat pe spate; multi pupici si numai bine, si o noapte linistita daca ziua nu a fost
RoxiGeo , sanatate maxima , sa treaca durerea !!!
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
sherbi spune:
iarasi activitate mare p-aici. eu am fost cu tati si bb la terasa, ca toata ziua statusem in casa.
ELPOWER- eu ies cu o prietena cu bb de 5 luni. si mi-a spus ca ii cade parul ingrozitor e mult. cred ca nu-i problema.
spunea o mamica (scuze, dar nu retinusi) ca se intoarce bb in pat. tot prietena cu bb de 5 luni mi-a spus ca face fiica-sa niste tumbe de numa numa. si la fel, la inceput nu reusea sa scoata mana de sub ea si astfel se intorcea cand pe fata cand pe burta. cand a inceput sa-si scoata mana nu mai putea sa revina in pozitit initiala si plangea. ce-i drept, e ca ti se intampla cam devreme. nu-i bai sa ai un copil perspicace de mic.
LA TV- si al meu se uita cand il pun aiurea-n pat. dar am inteles ca la astea nou aparute pe piata (LCD), nu ar fi problema. ca nu au tub cationic care iradiaza. sper sa nu fi spus prostii mai mari ca mine, dar asa am retinut.
IOANARADU- vazut pozele de la botez. matei e tare simpatic la tine in brate. are o privire serioasa tare ca si cum ar participa la discutii.
TZUNA- incearca cat poti sa fii mai linistita ca sa nu trasmiti mariucai starea ta. faptul ca gangureste si e vesela spune totul despre sarea ei de sanatate. un copil suferind se vede de la o posta, asta mi-a spus-o tatal meu. pupici si sa treceti cu bine peste perioada asta, ca am inteles ca o sa fie mult mai bine cand incepeti diversificarea.
ELPOWER- si lui david i se zbate fontanela rau de tot.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
sherbi spune:
si eu decalotez putzica cat permite. cateodata gasesc ceva mic si alb si incerc sa indepartez usor. nu vreau sa-l chinui cu asta, dar nici de operatie nu vreau sa aud in viata mea.
RIANNA- ai o fetita dulce foc. si tot timpul vesela am observat. mi-ar placea si mie sa rada david asa de mult, insa el doar dimineata e binedispus.
fetelor, ati mai pomenit copil care sa doarma intr-o rana pe bratul meu, cocarjat in fel si chip, iar cand il las jos cat pot eu de usor si delicat pe canapeaua de altfel tare comoda, sa urle ca din gura de sarpe???
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)