Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
lauramar spune:
karla 
un vot si din partea noastra pt.CHIPIE,nu putem da mai multe voturi?
Eu folosesc zilnic servetelele umede si pana acum nu avem probleme,poate unii bebei sunt mai sensibili,nu stiu.
Si Arianna mai da afara din gurita de multe ori dupa mai mult timp de cand a mancat si la 5 saptamani nu cred ca-i ies dintisorii nu stiu de ce,dar luni mergem la medic si intrebam.
laura
de arianna 20.04.2007
paxela spune:
tuta de mine a postat logata ca mami de 2007, am intrat sa modific linkul de la filmulet si am uitat sa ma reloghez inainte sa postez, scuze
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
florin-a spune:
fetelor sunt un pic ingrijorata
azi am fost la pediatru(maine implinim o luna) toate bune si frumoase mai putin cand i-am zis ca fata mea sta 2 ore la o masa( din care intens suge mai putin )
si mi-a zis sa nu o tin mai mult de 40 de min si intre mese sa las 2 ore. Am incercat dar pitica se pare ca nu se satura si cum o dau de la san incepe sa planga de nu ma mai inteleg cu ea.Si automat stand cate 2 ore la san avem si mai putine mese.A luat intr-o luna 1 kg. Ce ma sfatuiti sa fac? Mai este cineva intr-o situatie asemanatoare?
Florin-a mamica de Ana-maria(1 luna)
Yana25 spune:
Multumesc pt raspunsuri
Inca oscilez intre vaccinul de la stat si cel de la GSK.
Cert e ca de la vaccinul facut la stat nu a avut nici o reactie ,sapt viitoare o sa il facem oricum.Mami inca se mai gandeste:D ca asa e ea mai indecisa
Pupici de la licurici Doina mama de Cosminel 15.03.2007
anamana123 spune:
roxanici, si io am zis ca-i prea devreme si ca cine stie cum s-o fi intamplat sa se intoarca. asa ca a venit tati acasa si am stat amandoi langa ea sa vedem dc mai incearca; si s-a mai intors azi de inca 3 ori; am filmat-o, poate reusesc sa-mi fac cont pe webshots sa va arat! singura ei problema e ca nu-si poate scoate manutza de sub ea dar in stilul asta cred ca peste o luna max o sa reuseasca! acum e iar la ora de vorbit "inga" si "anca" pe toate tonalitatile cu ta-su. e mortalaaaaaaaaaaaa!
va pupam ca ma duc sa vb si eu cu ea ca-s geloasa!!!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
Mihael@ spune:
Elpower, si puicii mele ii cade parul de zici ca e pisica, desi s-a nascut cu ditamai pleata, si am observat ca ii creste pe sub asta un pufusor des, probabil de aia si cade cel "vechi".
Despre fontanela, nu am observat sa se miste ceva pe acolo, eu o tot controlez ca mi se pare capul cam tesit in zona frontala.
Eu sunt moarta de oboseala, am stat toata ziua cu tzitza la dispozitia ei pt. ca a mancat din ora in ora. Nu stiu ce are, mi-o fi scazut mie productia, sau nu stiu. Acum a adormit, sper sa doarma cateva ore bune sa apuc si eu sa ma odihnesc ca sunt buimaca.
florin_a, incearca sa te mulgi cu o pompa, poate ai canalele infundate, lapticul curge greu si de asta sta atata timp. stiu ca a mea asa facea in primele doua saptamani de viata. Oricum a luat super bine in greutate , asa ca nu te alarma de ce spune pediatrul, tu alapteaz-o cand ii este foame. Eu asa am facut si nu a avut colici mai mult ca un copil hranit la 3 ore.
La funduletz eu o dau cu uleiul de corp Sebamed , seara dupa baie si a doua zi pe la amiaza, doar atat. Eu am un mic lighenas si cu o batistuta inmuiata in apa o sterg la fundulet cand o schimb, nu o mai deplasez la chiuveta.
Noapte buna, plec la culcare.
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
Rebiana27 spune:
Vaccinul - eu am optat pentru unul cumparat pe care i-l voi face luni cred.
Cojite pe cap - Luca nu are (inca, poate) dar ii dau dupa baita cu mana unsa cu ulei pe cap; un fel de masaj
Tzuna si baiatul meu mananca la fel de fara program, cand mai mult cand foarte putin, dovada faptul ca ma trezeste noaptea tot la doua ore. Ma gandeam ca e singurul care face asa din toata lumea dar m-a asigurat o vecina care are o fetita de 11 luni ca asa a facut si fata ei si ca si acum se trezeste noaptea sa manance; si e o dolofana frumoasa. Important e sa fie sanatosi!
Cheburashka si eu zic sa-i dai SabSimplex. Nu e devreme sa-i dai ca doar la varsta asta incep colicii. Vad ca lui Luca ii merge foarte bine cu el acum, ca la inceput, la cum manca el de haotic, nu prea dadea randament.
Observ ca eu nu prea mai am timp liber deloc... cand era Luca mai mic aveam berechet si nu-mi dadeam seama, acum ca s-a marit... ioc. Noroc ca mai ies la plimbare cu el ca altfel innebuneam numai in casa. Doarme foarte putin ziua. In rest gangureste, rade dar si maraie cand se plictiseste.
Ma bucura faptul ca a luat foarte bine in greutate pana acum: are 5900 g, deci in ultima luna a luat 1400 g, asta in contextul in care mananca cum mananca.
Mi-ar fi placut sa venim si noi la marea intalnire de pe 1 iunie dar nu are tati cum sa-si modifice programul la serviciu. Poate altadata!
Pupici!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
elyanne spune:
Mihael@ ai mie sunt atrasi mai degraba de sunetele de la TV. Dar stau prea putin in preajma tv-ului.
Dana_P stiu mamici care au avut probleme cu produsele Jonson's in general... si pediatrii le-au recomandat sa nu le mai foloseasca... Nu stiu ce sa-ti zic... Ele mi-au spus ca bb-ii au facut bubite, nu ca s-au cojit... chiar nu stiu...
Noua ne-a recomandat pediatrul sa folosim ulei fiert si racit... fara uleiuri de bebei...
elpower ai mei au chelit in crestet... si inca mai chelesc pt. ca gasesc par in apa de la baie si pe fetele de perne... e normal ![]()
roxygeo
si multumim ca ne-ai adus aminte de Daipersi... uitasem complet de ei, pt. ca nu se gasesc peste tot.
Eu am folosit la mandra dupa ce s-a iritat de la Pampers si au fost f.f. buni... si mai ieftini...
florin-a asa ne-a spus si noua pediatrul... altfel, ii doare burtica. Incearca sa ii dai ceai daca nu poti s-o pacalesti altfel ca sa rexiste 2 ore ![]()
anamana felicitari 
si noapte buna.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
karla32 spune:
Va multumesc inca o data tuturor pentru urari si va doresc din suflet numai bine si clipe minunate langa bebeii vostri. M-am simtit o rasfatata astazi datorita voua!
In seara asta am observat la baita ca si Luca are la vaccinul din maternitate un punct de puroi! Oare l-o fi durand?!
Par are din crestetul capului pana la ceafa unde e destul de lung! In rest e cheliuta! Si am observat ca ii pica! Ha! Ce credeti ca am facut azi? I-am masurat urechile, ca aveam impresia ca una e mai mica (cea pe care a stat culcat in uter e si putin deformata) si una mai mare! Si chiar asa este cu vreo 3 milimetri! Cand a venit taica'su i le-am masurat si lui si la fel! Da si ale mele! Nu-s intreaga la cap!
Gata, cred ca trebuie sa ma duc la baiat! Acum am program de pus suzeta pana la 12 noaptea cand trece masina care spala strada! Fix atunci adoarme!

pe toate si bebei!
Noapte buna!
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
foto Luca cu pozici noi
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
Laina spune:
hello!
am mai citit ce ati scris voi si multumesc pentru sfaturi. Azi am avut o zi super nasoala...pisicii i-a fost tare cald si a tinut-o intr-un plans toata ziua. nu trecea cu nimic, am desfasat-o, am scos-o afara pe casa scarii unde era mai racoare...pana la urma am dus-o la mama, unde este aer conditionat in dormitor si s-a egalizat si cu sufrageria unde statea ea, si s-a mai linistit un pic. acu doarme dusa, prima data pe ziua de azi. ma intreb cand s-o trezi sa manance. oricum, a mai luat in greutate, asa ca stau linistita, se trezeste ea cand ii va fi foame, acu e obosita varza.
am trecut si printr-o cumpana ieri...din nou. mancase ca lacoma, si la baie, cand am luat-o din patut si am pus-o pe planseta unde o schimb etc, i-a venit laptele inapoi, si pentru ca dormea cu gurita inchisa, i-a iesit pe nas, si se sufoca, avea si gura si nasul pline cu lapte...ce spaima am tras...sincer am crezut ca o pierd...nu-si mai revenea...in fine, Domnul Iisus a vrut sa mi-o lase.
Am si sesiune acuma, nu stiu cand si cum o sa reusesc sa fac ceva, o sa vad eu um rezolv, mai ales ca somnul a cam devenit o raritate. Mi-e frica tare s-o mai las nesupravegheata, mai ales ca s-a facut o voinica, daca nu-i pun intariri zdravene la spate se suceste singura puiuta lu' mama! incepe sa-si tina si capul cand se incordeaza...
si...mady, crede-ma ca nu esti singura care treci prin starile astea. si eu ma simt la fel, epuizata si incompetenta ca mama, etc, etc, toate alea negative si depresive. dar trecem noi si peste astea, toate trec si toate o sa fie bine. Pup toate mamicile si toti bebeii.
http://bd.lilypie.com/Q79Zp2.png