Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

eu stiu ca fructele din compot nu sunt indicate pt ca ccc contin adaos de zahar. nu ai o farmacie nonstop sa cumperi borcanase? sau poti sa intrerupi 2 zile fructele ca n-o fi foc! parerea mea!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Alex, sper ca MArk e mai bine acum!
Lorym, vai ce sperietura am tras...bine ca sunteti ok!
Laura, ma bucxur ca si Dani e bine!!!! Dar ce-o fi fost ieri de toti fulguletii vaccinati au facut urat?
Dianocica, eu am de gand sa cumpar patut pliant ca incepem si noi sa ne miscam din stanga-n dreapta si e tare bine sa cari patutul dupa tine! Dar habar n-am de care...am vrut Graco, da' e fooooareee scump! ...mai vedem, mai vedem...Scaun de masina inca n-am luat. El sade bine mersi in scoica deocamdata!
Auras, suntem alaturi de voi sa va faceti bine!!!!
Ariadna, ai grija la compoturi...sa nu contina zahar!!! Eu zic sa cumperi borcanase!

Va pup...deja m-ati ingrozit cu reactiile adverse la vacinul de 6 luni...nu se poate sa-l sar?? ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

din colectia folclorica sugestiv intitulata "tara arde, si baba se baga-n seama", sa va zic una... am facut baie. booon, desi acest aspect e notabil in sine, nu despre asta era vorba. la o ochire atenta, am observat ca n-am par pe picioare. minunat... doar ca nu m-am epilat decat de doua ori de cand am nascut, o data cu ceara (valeu valeu valeleu ce-a mai durut) si a doua oara, mai in doru' lelii, cu aparatu'... tinand cont in perioada before child trebuia sa ma fac la cel muuuuuuult doua saptamani, iacata un alt efect de dorit al nascarii... ma rog, daca asta o fi. si cum ma mancau buricele deshtelor, trebuia sa va zic si voua :)))

p.s. : am voie capsunici () daca nu alaptez? :))) (asta asa.. de gluma.. tot din spirit folclorico-mioritico-carpatin-ovin.. :)) )

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dianocica, asta e un cantec nou , deci , cu buna dimineata...na, Donia , ca am ramas in urma...eu o stiam pe aia cu: buna dimineata, vodka spala greatza ..(scuze de exprimare, dar asa e vorba )

donia apropo de cantece, e vorba de Daughters a lui John Mayer, nu? dragutel foc,canta bine, da' s-a combinat cu paparuda aia de Jessica Simpson ..imi place ff mult cantecul.

a_deju multumesc si tie pt raspunsul la tema..si eu tot cu mama medic, care lipsea cu zilele (garzi, ture, operatii..)...eu o sunam sa o intreb : unde e tata? ...deh, plimbaretz tare taica-meu...

lorym, bine sa sunteti bine...mai, dar asa nasl e vaccinul de 6 luni? noi il facem pe 28, adica luni...sper sa nu am si eu surprize..

adriadna, eu zic ca trebuie sa fii atenta la compoturi, au zahar adaugat...deci nu ar fi indicat...mai bine o para zemoasa...mai gasesti tu ceva pe la tara pe acolo, sunt sigura...

si de la mine pt mama muncitoare Yagmur

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

cum e ala pat pliant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Laura13, multumesc pt. raspuns. Ba da, e o farmacie deschisa non-stop...sau, ma rog, e deschisa pana la ora 00:00 mai nou. Probl. e ca nu i-am dat pana acum vreo masa de fructe compusa numai din continutul borcanelului. Am preferat fructele proaspete pt. ca m-am gandit ca, daca-l obisnuiesc cu cele de la borcanel, care-s mult mai dulci, o sa mi le refuze pe celelalte. Asa ca, la jum. de mar si jum. de para adaug cam 3-4 lingurite de fructe din borcanel (am uitat sa specific mai devreme ca si pe astea le adaugam la masa de fructe - asta de vreo sapt.).
Sa vedem cand se trezeste Andrei dimineata si cum facem sa ne miscam mai repede si poate dam o fuga si la piata (maxim la 09:00 vrem sa plecam, iar Andrei de multe ori inca doarme la ora aia).

Exact dupa ce am trimis mesajul m-am gandit la adaosul de zahar din compot.... Oricum, retinusem ca a scris cineva de fructele din compot, ca i le da copilului...dar nu stiu despre cine era vb. si ce varsta are copilul.

Mergi la inceput

ariadna, in lista magica de la pediatra mea, e dezlegare la fructe din compot de la 6 luni.. este adevarat ca au adaos de zahar, dar zaharul este fiert.. cica asta ar fi cea mai fericita solutie "rea" dintre rele, in ceea ce priveste zaharul. de dorit ar fi sa gasesti compot cu fructe in suc propriu, dar stiu ca e complicat, am cautat de mi-au sarit capacele, si intr-un sfarsit am gasit...de capsuni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel

cum e ala pat pliant?

patut-tarc. ala dreptunghiular, cu plasa... care se pliaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by a_deju

sa va zic una... am facut baie.

Ohohoooo! Cum sarbatorim?
In fine si o veste buna pe ziua de azi !

Sa va zic si eu una din ciclul Lucky me!
Roxana si-a pus un scaunel si o masuta la usa camerei plus un afis mare pe care scrie ca daca vrei sa intri trebuie sa platesti 10 centi. Si imi explica mie ca si-a pierdut colectia de bani, asa ca trebuie sa-si adune iar niste fonduri.
Si de ce Lucky me? Pai m-a informat ca dupa ce platesc 10 centi pot sa intru sa-i fac curat in camera si in dulap ! Eeeei?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by a_deju

sa va zic una... am facut baie.

Ohohoooo! Cum sarbatorim?
In fine si o veste buna pe ziua de azi !

Sa va zic si eu una din ciclul Lucky me!
Roxana si-a pus un scaunel si o masuta la usa camerei plus un afis mare pe care scrie ca daca vrei sa intri trebuie sa platesti 10 centi. Si imi explica mie ca si-a pierdut colectia de bani, asa ca trebuie sa-si adune iar niste fonduri.
Si de ce Lucky me? Pai m-a informat ca dupa ce platesc 10 centi pot sa intru sa-i fac curat in camera si in dulap ! Eeeei?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

hai ca m-am tavalit de ras!
mi-am intrezarit si eu viitorul...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput