Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Fetelor, va multumesc. Clar ca renunt la compot....adica nu renunt de tot, deja-mi ploua-n gura....cred ca-l desfac pt. mine. Tre` sa gasim noi un aprozar in drum spre tara...daca nu, ne descurcam cu perele alea apoase.

a deju, si la mine e la fel in privinta parului din locurile unde ar fi mult mai bine daca ar lipsi cu desavarsire. Cred ca asa e pt. toate mamicile, in cazul meu, si in perioada sarcinii se rarise destul de mult. Nu vreau sa-ti stric bucuria, dar eu stiam ca "disparitia parului" de pe picioare, etc. e valabila doar pt. perioada in care mama alapteaza.

Inca n-am ajuns la cosmeticiana, ca n-am cu cine sa las copilul...iar cand, in sfarsit, am cu cine-l lasa (cu zmeu`), apar altele in program. Dar am epilator si...tot de 2 ori am reusit sa ma epilez in perioada asta (si inca de vreo 2 asa...pe fuga, axilele si alte parti... Da` las` ca se face mare copilu`, voi avea eu timp si pt. mine..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

donia... e super fun roxana ta :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by a_deju

sa va zic una... am facut baie.

Ohohoooo! Cum sarbatorim?
In fine si o veste buna pe ziua de azi !

Sa va zic si eu una din ciclul Lucky me!
Roxana si-a pus un scaunel si o masuta la usa camerei plus un afis mare pe care scrie ca daca vrei sa intri trebuie sa platesti 10 centi. Si imi explica mie ca si-a pierdut colectia de bani, asa ca trebuie sa-si adune iar niste fonduri.
Si de ce Lucky me? Pai m-a informat ca dupa ce platesc 10 centi pot sa intru sa-i fac curat in camera si in dulap ! Eeeei?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mai, e tare de tot fiica-ta, zau asa!!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

ariadna... pai nu mai alaptez.. sa tot fie 'fo 10 zile..? 2 sapt? nu mai stiu.. deci tre' sa m-astept s-apara, huh?? ehhhh.... sa vedem, poate se-ndura de mine, macar vara asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

donia apropo de cantece, e vorba de Daughters a lui John Mayer, nu? dragutel foc,canta bine, da' s-a combinat cu paparuda aia de Jessica Simpson ..imi place ff mult cantecul.

Habar n-am, eu de cativa ani sunt doar cu cantece de copii, acum sunt in stadiul in care stiu destul de bine Twinkle, twinkle
Dar merci ca mi-ai spus ca tare mi-a placut, il caut pe youtube sa mai plang cate putin, poate pana la urma reusesc sa ma desensibilizez.
L-am gasit pe youtube, vesti bune Ktrinel, uite un comentariu de acum 2 zile: john dumped jessica!!
Cine pofteste, avem www.youtube.com/watch?v=f38Ne96R3iE" target="_blank">Daughters cald!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

bre,a deju,bre...pai si cu tona de conservanti din compot cum ramane, bre? si nu ca au zahar, au tone de zahar. jap jap jap. tare suparata sunt...tocmai mata? ntz ntz ntz...
cris buna treaba cu apa. si chiar nu mi se pare scumpa. adica e super rezonabila. bine, eu vorbesc de baut...nu stiu cum o fi la lapte pref...
donia cum sunt, domne, unii asa norocosi...

bai nene (eu o cumpar pe asta ca mi a ramas in cap...) m a terminat d. transpira non stop. are mereu brobonite pe nas...mereu adica afara seara - cred ca renunt la iesirea asta ca erau iar 26 de grade azi la 8. de sapt viitoare, daca nu se linistesc caldurile, bagam si a doua baitza in miezul zilei.

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

a deju, deci de la tine stiam io de fructele din compot...:) Na, mai avem vreo 4 zile pana facem 6 luni, deci nu ne incadram. Oricum, cred ca le voi evita cat pot de mult....asa cum am evitat si cerealele de la Bebelac cumparate cu vreo 2 luni in urma (abia acasa am citit ca au adaos de zahar ).
Si eu visez ca minunea (lipsa parului) sa tina cat mai mult, dar eu mai alaptez doar o data pe zi...si aia e mai mult frectie, ca nu se poate numi masa....doar ca nu ma indur inca sa renunt. Desi...tare as vrea sa ma apuc de o cura de slabire, ca nu mai incap in nici o pereche de pantaloni/blugi de dinainte de sarcina....si nici in cele 4-5 perechi achizitionate de curand

Am ramas cu 12 kile dupa nastere plus ca mai aveam vreo 8 in plus si inainte de a ramane insarcinata. Zilele astea am aflat de niste pastile-minune (egiptene), care topesc grasimile cat ai clipi...dar, in afara de faptul ca-s destul de scumpe, parca n-as risca sa iau asa ceva (am citit ca unele dau dependenta....ca sa nu mai pomenesc de ficat facut praf si altele)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am aparut si eu in prag de miazanoapte....!
Buna dimineata Canada...!
Mark e ok!!!!!!Slava domnului...a scazut febra...a supt bine si e vesel ca si inainte...asta e Mark al meu...am facut baita si acum face nani...!
Am intrat sa va scriu si fug si eu la nani ca azi am fost de garda...!
Multumesc tuturor pentru ca ne-ati fost alaturi....!..
Maine ne luam zborul pana duminica...aer si mai curat ca si la noi...sper sa fie si soare!
Donia...super originala Roxana....sa-i dai un pupic de la mine...ca mi-e tare draga!
Va urez o noapte cat mai buna si un weekend linistit...!
Pupici

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Daca va povestesc si de aseara... Eram intre ras si plans...
Care vasazica m-am dus sa o pun pe Roxana la culcare si ma intreaba ca stiu ca dinozaurii care au murit au putrezit? Zic ca da, la care incepe sa planga si sa imi spuna ca ea nu vrea sa putrezeasca si ca eu trebuie sa-i promit ca gasesc o solutie ca ea sa nu putrezeasca cand moare!!!
Na, ce sa-i zic? Am incercat sa o dau in gluma. Stiu ca ei ii place tot ce e legat de civilizatia egipteana, asa ca-i propun s-o facem mumie. A ras putin, dupa aia a inceput sa planga din nou, ca mumiile se pot face si fantome si nu vrea sa fie fantoma. Eu de ce nu, ca e fun, ca vedem ce fac alti oameni... ea nu, ca nu vrea mumie, nu fantoma.
Noroc ca mi-a dat Dumnezeu gandul cel bun si i-am zis ca am putea sa ne facem ingerasi. Eei, s-a luminat la fata... pana cand m-a intrebat dar cum ne vom face ingerasi? Si i-am spus ca daca se roaga frumos la Dumnezeu atunci Dumnezeu sigur o asculta si o s-o faca ingeras cand moare. Mai, s-o fi vazut cum se ruga, ca de fapt la faza asta mi-au cam dat lacrimile (si tot eu mi le-am inghitit, ca deh, trebuie sa fiu adultul echilibrat, nu o piftie plangacioasa)... Dumnezeu, te rog eu sa ma faci ingeras cand mor, sa nu ma lasi sa putrezesc, te rog eu Dumnezeu... Mama, crezi ca m-a auzit? Sigur te-a auzit! Dar n-o sa uite? Dumnezeu nu uita, dar ca sa fii sigura sa te mai rogi din cand in cand. Bine, dar e treaba ta sa imi amintesti sa ma rog, da?
Si toate astea cu niste lacrimi mari, ca isi udase pijamaua, fata de perna, apoi ne-am imbratisat si s-a mai linsitit. Si inca vreo jumatate de ora dupa aia ne-am facut planuri cum ca Angel sa fie numele nostru in familie, pe langa cel de botez, ca o sa fim toti ingerasi, dar ce o sa mancam, si unde o sa locuim, da o sa putem sa facem baie cu aripile?... si da-i si inventeaza chestii cat mai credibile...... greu! Iar cand am iesit din camera ei am auzit-o cum se ruga din nou... Dumnezeu, te rog sa ma faci ingeras...
Deci... ati prins concluzia? Vin vremuri grele... cand ma gandesc ca o sa creasca si Cristi...oare tot asa o sa fie?

Mergi la inceput

dianocica, mai draga :) io zisei din lista magica a pediatrei... fata a intrebat cine zicea de fructe din compot, m-am simtit, si-am raspuns. personnellement (...) nu intrebuintez, nici nu vad vreun motiv cand e plin de fructe proaspete... dar daca voi gasi ceva (except capsuni si lyches, sau cum s-o scrie, ca oricum nush ce sunt...) in suc propriu, cu siguranta o sa cumpar sa deguste si papila mea pohtitoare, ca la un moment dat in decursul pasilor de diversificare, sa pot introduce. eventual, cand n-o geme piata de de toate :)

Mergi la inceput