Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

offff.... auras........ sanatate multa!!
hai mai, ce se intampla aici..???? cazuram rapusi cu totii??
haideti fulguleti, curaj!! hai sa ne facem bine,daaaa???!!!
pupici, da' multi multi... un catralion!!! :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

noroc ca astia de la hi q nu au voce, ca altfel muream ascultand melodia aia ... daca i zici buna dimineata oricum rade, ca ii zic in fiecare dimineata. dar daca doar ii fredonezi tot e cu gura pana la urechi... (pt canada/italia/spania ) buna dimineata,te iubesc/zi de zi de tine ma indragostesc/buna dimineata te iubesc/in fiecare zi tot mai mult te iubesc.... dupa cum spuneam, noroc ca www.trilulilu.ro/hiq/26927aa80f5172" target="_blank">nu au voce

ziggy voiam si eu un pret pt scaunul bebeconfort/iseos fara isofix. saru'mana
donia bine ca esti tu desteapta . nu acuma, pe bune, bine ca esti tu desteapta. adica da, ai si tu dreptatea ta. da' tot nu s convinsa ca ar trebui sa incep in viitorul apropiat. oricum, noi am facut aia 2 pasi inainte cu marul si acum suntem la 5 inapoi. plus ca am uitat sa iau morcovi azi, boiam sa incerc steameru' maine...cum pisici am uitat?
auras of of of. uite o sa prinzi puteri. si sa pupi bine fetele sa se faca bine.

fugim la balaceala. v am zis ca ieri am stat atat de mult in apa ca era cretz tot? si asa i a placut...pai cred si eu..la cele 60 de grade cate sunt in casa/afara/peste tot...uf. caldura mare, mon cher.

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

plecara.. acu' 10 minute.. pt 3 luni... cine? socrii (a se citi SOACRA-MEA!!) hip-hip hurray!! "e petrecere, ce misto!" - referinta: bere gratis (trupa, desi... servim la fetele care doreste :) ).

hai, zambiti, va roaga je, trecem noi si peste astea!!! si sa vedeti cate-or mai fi si de-acu' incolo......

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Ce mai faceti fetele mele? Ma mai tineti minte sau m-ati uitat? Ca as cam merita la cat am lipsit de p-aci.
Am intrat sa va salut si sa va mai citesc asa usurel sa vad ce mai faceti si cum cresteti.
Mai vin eu pe-aici
Pupici

Mio75 cu bebe LEON de 6 luni si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Aura, multa, multa putere. Si rezistenta. Probabil ca Bubu a inhatat un virus care i-a afectat si burtica, nu numai caile respiratorii. Multa sanatate la pui mic.

Sa-ti divulg "secretul" nostru cand ne dam stomacul urat peste cap. De fapt e un regim alimentar destul de drastic, dar de efect:
- primele 24 de ore numai morcovi+orez, la bb mucilagiu de orez
- apoi, daca e mai bine => si carne fiarta
- peste inc-o zi si lapte HN preparat eventual cu mucilagiu de orez
Normal ca la copiii mai mari mai vin si alte chestii.

Ar mai merge si Smecta si carbonat de calciu.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Inca una si ma duc. Dedicatie speciala pt mami Yagmur.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

gasit apa plata voslauer pt bebei la carrefour, pe langa apa vittel si perrier, parca 22.000 juma de litru.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare mamici

Noi suntem binisor,am fost azi la control gatul e mai bine,inca nu am facut vaccinul a ramas pe luni...
In ritmul in care mergem cred ca nici la baie nu o sa ma mai pot duce Antonia vrea companie mereu si e f agitata,nu mai reusesc sa o pacalesc cu balansoarul cand doarme maxim 30 min-1 ora mai fac si eu una alta prin casa
ma gandesc ca poate nu-i place programul de iesit afara doar seara si de asta e agitata asa,azi am iesit si dimineata si dupa mi-a dormit 2 ore

Lorym-ma bucur ca Rianna e mai bine multa sanatate si aveti grija de voi

Laura,Alexandra,Aura_s-multa sanatate la puiuti si voua multa putere si rabdare

Lavinia,Ramsan,Dana?-ce mai faceti?

gata am fugit ca sunt rupta de oboseala
pupici n buna

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Buna seara!

Fetelor, vreau sa va intreb ceva....ca maine dim. plecam la tara (la 11:00 e inmormantarea unui unchi de-al sotului): De la ce varsta se pot da fructele din compot? Probabil a mai pomenit cineva despre asta, dar chiar nu mai retin daca a specificat si varsta... N-am stiut ca maine e inmormantarea si n-am apucat sa iau fructe de la piata, am luat doar niste mere de la chioscu` din cartier si 2 pere....da` cred ca mai mult zeama e de ele. De asta ma gandeam sa inlocuiesc perele crude cu cele din compot (am luat un compot de pere azi din Plus). Deci, Andrei papa piure de fructe compus din jum. de para si jum. de mar + 1-2 cupe cereale. E ok daca-i dau maine si duminica pere din compot??

Si-a mai revenit cu mesele, ieri a baut 830 ml lapte si a mancat cam 100 ml supa si 150 ml/g piure de fructe. Dupa ce acum vreo 2 sapt. isi scosese masa de la 01:00-02:00, acum 2 seri a cerut-o din nou. Cred ca e si greseala mea....l-am vazut ca se tot foieste si i-am pregatit repede un biberon cu lapte si bineinteles ca l-a baut.

Daca mai e cineva treaz, va rog, raspundeti-mi la intrebare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

auras of si voi cu probleme??!! sanatate multa puilor si multa multa putere tie!
yagmur ia de aici niste si sa prinzi putere!
mio75 nu te-am uitat... mai vino pe la noi!
bambo ma bucur ca e mai bine Antonia, imi pare rau ca e agitata..... da' lasa ca mai bine asa decat apatica! pt putere si tie! in plus.... cine are siluieta misto de la atata miscare cu fata?
va pe toate, va zic weekwnd placut cu bebelusi sanatosi! cel mai important!!!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput